Nalaganje mape ....

Datum / Čas
Date(s) - 9. september, 2019 - 31. december, 2020
18:00 - 20:00

Lokacija
Stegne 21c, Ljubljana

Kategorije


Na kratko imate napisano — Kaj je za vse nas v življenju najbolj pomembno — Kaj konkretno delamo na individualnih in skupinskih treningih — Kaj sem se odločila — Komu so treningi namenjeni — Kakšne težave, probleme ali izzive vam pomagam rešiti — Zakaj — Kje imam ogromno znanja — Kje vam še pomagam — Kje vam dam še  ogromno energijskega znanja — Čemu je namenjen energijsko znanje in življenjski trening  pa si PREBERITE na tej povezavi:

KAKO POMAGAM na INDIVIDUALNIH TRETMAJIH, MEDITACIJAH in ENERGIJSKEM TRENINGU?

 

KOMU JE INDIVIDUALNI TRETMA NAMENJEN: Vsi, ki vas zanima znanje kako se maksimalno razviti — postati močno samo pozitiven, energijsko močan, svoboden v duši in telesu — kako živete v izobilju vsega — kako ENERGIJSKO vedno pozitivno DELOVATI in USTVARJATI boljši DANES, JUTRI in PRIHODNOST zase, otroke, partnerje …

KDAJ POTEKAJO: Vse podrobnosti dorečeno ob prijavi.

PRIJAVITE se TUKAJ in ZDAJ ali 051 865 007 Martina.

Se že VESELIM srečanja z vami. Vljudno DOBRODOŠLI ob pridobivanju novega znanja tako moški, kot ženske in otroci. Meja ni.
V naprej hvala za udeležbo in plačilo 🙏🙏🙏🙏🙏

Z Ljubeznijo Martina Veseljko 💖💖💖

P.S: Moj moto je: ENERGIJSKO ČISTI PRETEKLOST – ŽIVI in UŽIVAJ SEDANJOST in DELAJ ZA BOLJ POZITIVNO PRIHODNOST — POMAGAJ SEBI, PARTNERJU, OTROKOM in VSEM, ki vam PRIDEJO NA SPROTI . Če tega nočete delati pomeni, da se nečesa bojite ali pa se nočete učiti.

Več, kot nas bo imelo ogromno novega znanja: Več, kot nas/vas bo pomagalo ljudem, ki so z vami  prej se bodo vsi ljudje rešili svojih problemov in prej se bomo rešili naravnih katastrof. 💖💖💖💖💖 Prej bomo dvignili kolektivno zavest, zavedanje in moralo.

 

rezervacije

DOBRODOŠLI STOPNIČKO VIŠJE !

€30,00