Nalaganje mape ....

Datum / Čas
Date(s) - 9. september, 2019 - 31. december, 2030
18:00 - 20:00

Lokacija
Stegne 21c, Ljubljana

Kategorije


Na kratko imate napisano — Kaj je za vse nas v življenju najbolj pomembno — Kaj konkretno delamo na individualnih in skupinskih treningih — Kaj sem se odločila — Komu so treningi namenjeni — Kakšne težave, probleme ali izzive vam pomagam rešiti — Zakaj — Kje imam ogromno znanja — Kje vam še pomagam — Kje vam dam še  ogromno energijskega znanja — Čemu je namenjen energijsko znanje in življenjski trening  pa si PREBERITE na tej povezavi:

KAKO POMAGAM na INDIVIDUALNIH TRETMAJIH, MEDITACIJAH in ENERGIJSKEM TRENINGU?

 

KOMU JE INDIVIDUALNI TRETMA NAMENJEN: Vsi, ki vas zanima znanje kako se maksimalno razviti — postati močno samo pozitiven, energijsko močan, svoboden v duši in telesu — kako živete v izobilju vsega — kako ENERGIJSKO vedno pozitivno DELOVATI in USTVARJATI boljši DANES, JUTRI in PRIHODNOST zase, otroke, partnerje …

KDAJ POTEKAJO: Vse podrobnosti dorečeno ob prijavi.

PRIJAVITE se TUKAJ in ZDAJ ali 051 865 007 Martina.

Se že VESELIM srečanja z vami. Vljudno DOBRODOŠLI ob pridobivanju novega znanja tako moški, kot ženske in otroci. Meja ni.
V naprej hvala za udeležbo in plačilo 🙏🙏🙏🙏🙏

Z Ljubeznijo Martina Veseljko 💖💖💖

P.S: Moj moto je: ENERGIJSKO ČISTI PRETEKLOST – ŽIVI in UŽIVAJ SEDANJOST in DELAJ ZA BOLJ POZITIVNO PRIHODNOST — POMAGAJ SEBI, PARTNERJU, OTROKOM in VSEM, ki vam PRIDEJO NA SPROTI . Če tega nočete delati pomeni, da se nečesa bojite ali pa se nočete učiti.

Več, kot nas bo imelo ogromno novega znanja: Več, kot nas/vas bo pomagalo ljudem, ki so z vami  prej se bodo vsi ljudje rešili svojih problemov in prej se bomo rešili naravnih katastrof. 💖💖💖💖💖 Prej bomo dvignili kolektivno zavest, zavedanje in moralo.

 

rezervacije

Ceno zagovarjam s posledico cilja. Da pa vas do cilja pripeljem pa je nujno, da gremo na pot, po poti do realizacije cilje. Ste že radovedni? Poizkusite in boste noro presenečeni nad čudeži dogajanja in cilji. Se že veselim, da sodelujemo. Lep pozdrav. Martina 💖

€70,00