MEDITIRAM ŽE VRSTO LET!

ZAKAJ MEDITIRAM? 

Si lahko preberete tukaj:

MEDITACIJA

Saj veste v višji nivo, ko gremo – gremo avtomatsko globlje v sebe in tako vedno globlje čistimo svojo dušo in telo. Dokler ne očistimo tudi korenino vsega negativnega ali vzorca, programe, navade ..itd. Verjamem in vem, da se da v tem življenju očistiti vso karmo za nazaj in doseči ČISTO – ČISTO DUŠO.

KAJ SEM DOSEGLA Z MEDITACIJO oz. KAKO SI IZBOLJŠALA KVALITETO ŽIVLJENJA?

  • Z MEDITACIJO sem si, še dodatno in hitreje izboljšala in obrnila svoje življenje v pozitivno smer.
  • Naučila sem se očistiti svoje telo in dušo se vseh negativnih energij. Kaj so negativne energije v nas si lahko preberete več tukaj:

KAJ SO v NAŠEM TELESU in DUŠI NEGATIVNE ENERGIJE in KAKO se jih OSVOBODITI?

  • Naučila sem se ozavestiti svojo podzavest ter jo ravno tako očistiti se vseh negativnih energij.
  • Kako odstraniti korenino vzorca, programa …itd., ki mi ni podporen. z namenom, da se nikoli več ne pojavi.
  • Kako se močno povezani  s pozitivno energijo in močno modrostjo (znanjem) iz našega univerzuma.
  • Kako energijo in modrosti kanalizirati v sebe in jo dati strankam.
  • Kako povezati še s stranke z čisto izvirno energijo in modrostjo iz univerzuma.
  • Naučiti stranke kako se same močno povežejo z energijo in modrostjo iz čistega izvirnega polja in postanejo energijsko svobodni, samostojni in modri … in še in še bi lahko naštevala. Več v živo … dobrodošli.

KAJ V ŽIVLJENJU DOSEŽETE VI, ko meditirate pri meni?

Meditacija vam izboljša kvaliteto življenja. Z meditacijo očistite mnogo lažje svoje telo vseh negativih energij, dvignete v telesu in duši pozitivno vibracijo energije, zavest, zavedanje in moralo.

KAJ PRIDOBITE?

Meditacija je metoda s katero, pridobite močne spoznave, globoko sprostitev, mentalno jasnost, veliko več idej, mnogo lažje si vse zapomnite, hitreje učite, globoki notranji mir, fokus na svoje življenje in življenjske cilje, dosegate više življenjske rezultate, globoko povezanost samim s seboj, z vašim notranjim glasom v telesu – ti. intuicijo, lažje odstranjujete negativne misli, osveščate svojo podzavest, dosežete reprogramiranje, vitalnost in življenjsko energijo posledično zdravje, mentalno in čustveno ravnovesje … itd.

KJE VODIM MEDITACIJE? 

  • Meditacije potekajo na lokaciji, Stegne 21c, Ljubljana / 3 nad. – levo – skozi vrata desno / št. Vrat 412
  • Na RAZPOLAGO pa so vam tudi ONLINE meditacije, ki potekajo preko računalnika vsako jutro od 06:00 – 6: 45 h.

KAKO LAHKO PRIDETE DO online MEDITACIJE GRATIS?

Samo v primeru, če si plačate 12 ur mesečnega treninga. Vam meditacije podarim, kot dodana vrednost za zbran pogum in treniranje. Dobite 12 dni na dan treninga GRATIS jutranjo meditacijo.

Če pa se odločite za 5 dni treninga na teden, pa dobite cel mesec GRATIS jutranjo meditacijo, kot dodano vrednost. Vse podrobnosti se dogovorimo v živo.

Vedno sem hotela biti drugačna podjetnica od drugih in tudi sem: Kako? Tako, da vam ne dam popusta, ampak vam dam vedno dodatno vrednost, kot meditacijo. Zakaj? Zato, ker vem, da je energija najbolj pomembna za naše življenje, zdravje, poslovne in življenjske uspehe, rezultate, cilje, dolžino življenja, odnose ….itd. Kot vidite, da vam vedno skoraj isto ur podarim, kot si jih plačate. Zakaj skoraj? Zato, ker meditacija traja 45 minut, trening pa celo uro.

ALI SI LAHKO PLAČATE SAMO MEDITACIJO? 

Seveda. Cena je simbolična 15€. Zato, da si lahko izboljšate kvaliteto življenja z meditacijo čim več ljudi oz. vsi ljudje.

Kako vam lahko meditacija še izboljša kvaliteto življenja?

Pa pridite po dogovore v živo. PRIJAVITE se lahko tukaj ali 051 865 007 Martina

MEDITACIJA

Se že VESELIM in vljudno DOBRODOŠLI tako moški, kot ženske in otroci.V naprej hvala za udeležbo in plačilo 🙏🙏🙏🙏🙏

Z Ljubeznijo Martina Veseljko 💖💖💖

P.S: Samo v vednost. Skupinske meditacije dajo v skupino veliko močnejšo pozitivno energijo: Ker nas je več je zato v dvoranici prisotna veliko močnejša pozitivna energija, višja zavest, zavedanje in morala.  Pridite uživat z nami!

Kategorije: Članki