STE SE KDAJ VPRAŠALI ZAKAJ LJUDJE MEDITIRAJO, KAJ Z MEDITACIJO DOSEŽEJO IN ZAKAJ BI MEDITIRATI TUDI VI?   

Vas zanima, zakaj nekateri ljudje vedno delujejo mirno in umirjeno, čeprav je okrog njih velik kaos? In zakaj so drugi ljudje  vedno v stresu, čeprav nimajo nobenega pravega razloga?

Ljudje, ki so v miru se vedno ob vsaki odločilni, hitri in težki situaciji ustavijo, reagirajo počasi in premišljeno. Situacijo dobro pregledajo, jo predihajo, se pogovorijo oz. posvetujejo o njej, dobro premislijo in ko se odločijo šele reagirajo.

Ljudje, ki pa so vedno v stresu pa reagirajo iz trenutne reakcije sunkovito, zelo hitro in po navadi nepremišljeno.

Na kratko opisano:  Razlike med temi ljudmi so neposredni odraz možganskega valovanja (ali frekvence) v dani situaciji.  

Hitrost možganskega valovanja določa razpoloženje in odzivanje na okolje.

Hitrejši so možganski valovi, hitreje se misli gibljejo skozi možgane višja je lahko stopnja stresa in tesnobe.

Poznamo različne možganske frekvence tako imenovane:

Beta – Vaš “Analitični” del – Beta možganski valovi vibrirajo z 12 do 30 + Hz (1 Hz = 1 cikel v 1 sekundi). Prevladujejo normalno dnevno zavest in so vedno aktivni, kadar govorite ali želite rešiti kakršnokoli situacijo ali problem. Še posebej so produktivni počasnejši Beta valovi z valovanje 12-15 Hz. Zgornji del Beta nad 30 Hz pa običajno imenujemo Gama valovanje in ga pogosto spremlja visoka stopnja stresa in tesnobe.

Alfa – Vaš “Kreativni” del – Alfa možganski valovi vibrirajo z 8 do 11.9 Hz. Njihovo prevlado valovanja opazimo, kadar ste sproščeni in imate zaprte oči. Hitrejše Alfa valovanje se pojavlja pri usmerjeni meditaciji. Počasnejše Alfa valovanje (8-10 Hz) pa trajajo od stanja budnosti proti spancu.

Theta – Vaš “Povezovalni” del – Theta možganski valovi vibrirajo z 4 – 7,9 Hz., kjer se pogosto pojavijo trditve, da so valovi prisotni samo v spanju.

Alfa/Theta kombinacijo pa je mogoče nadzorovano uporabljati za kreativni navdih oz. super učenje in izboljšanje spomina kjer to kombinacijo lahko dosežemo tudi med meditacijo.

Delta – Vaš “Intuitivni in Zdravilni” del – Delta možganski valovi vibrirajo od 0,1 do 3,9 Hz. Delta valovanje je frekvenca globokega spanca in hkrati tudi frekvenca globokega zdravljenja. V Delta stanju možgani sproščajo hormon rasti oziroma ti. naravni hormon proti staranju. Delta valovanje je vaš notranji glas  oz. glas – vaše intuicije.  Ta notranji glas bi morali poslušati vsi kateri si želijo doseči izjemne rezultate.

Meditacija je metoda s katero, dobimo globoko fizično sprostitev in mentalno jasnost, veliko več idej, globoki mir v srcu in duši, globoko povezavo z našim notranjim glasom v telesu – to je ti. intuicija, lažje  dosežemo reprogramiranje in s časoma dobimo trajno delovanje z nižjimi frekvencami možganskega valovanja, dosežemo menjavo energije in pri dobimo v telesu več pozitivne energije ter zdravja… itd.

Moja izkušnja z meditacijo: 

Meditiram že vrsto let in lahko vam napišem, da mi je meditacija zelo močno spremenila življenje v pozitivno smer tako kreativno, kot življenjsko.

  • Postala sem popolnoma zbrana, mirna, fokusirana na delo, zavestno se kontroliram kako delujem – s katero energijo, vrednotami, mislimi, besedami in dejanji, delujem zavestno, premišljeno in počasi, zavestno se odločam o svojem življenju kaj si želim in kaj ne, imam ogromno novih idej, katere dam v svoje življenje, imam boljši spomin, sem videti mlajša, kot sem (tako mi pravijo drugi), aktivirala sem si sposobnosti kanaliziranje kozmične energije, modrosti, močno intuicijo, očistila svojo telo in dušo vsega negativnega seveda do tega nivoja, kjer sem danes, sedaj pa grem še višje, višje in višje. 

IMAM ZELO DOBRE REZULTATE (se že pomlajujem – moje ožilje je mlajšo od mene po letih. Tako pravijo strokovnjaki) TUDI na ZDRAVSTVENI POZICIJI in VERJAMEM, DA SI JIH ŽELITE TUDI VI: Dobrodošli!

Spoznala sem, da je od naših notranjih organov odvisno kakšno imamo življenje in posledično življenjske rezultate. Bolj, kot imamo regenerirane, zdrave notranje organe in napolnjeno telo s pozitivno energijo boljše imamo življenjske rezultate in življenje. Več si lahko preberete v zavihku Numerologija. 

Še več znanja in pozitivne energije pa zagotovo dobite pri meni na MEDITACIJI. Naučim vas, kako se tudi vi povežete in ostanete za vedno povezani s čistim izvirom pozitivne energije. Kako kanalizirate kozmično energijo in modrosti tudi vi!

V kolikor pa vas to ne zanima pa lahko enostavno z nami samo MEDITIRATE in se imate fajn. Bi vas zanimalo?

V kolikor JA me kontaktirajte v zavihku KONTAKT. Ali pa se enostavno PRIJAVITE v zavihku DOGODKI pod naslovom MEDITACIJA.

DOBRODOŠLI 😊😊😊

Z Ljubeznijo Martina Veseljko