Numerologija je znanost, ki se je razvila že pred več kot tisočletjem na Kitajskem, v Grčiji, Indiji in Egiptu:

Vse stvari na tem svetu imajo energijo, imajo posebno vibracijo, ki jo vseskozi oddajajo. Te vibracije lahko vidimo, čutimo, najbolj transparentno jih pa lahko zapišemo v obliki števil. Števila nam tako dajo jasni vpogled v energijo ljudi, krajev, dogodkov, prostorov …itd.

Izražam se po svoje, kot najbolje znam, vas pa lepo prosim, da si izoblikujete po svoje, kot najbolje razumete.

Poznamo dve vrsti energije:

Pozitivna energija, kot vibracija višjega nivoja, zavesti, zavedanja in morale in Negativna energija, kot vibracija nižjega nivoja, zavesti, zavedanja in morale.

Pod pozitivno in negativno energijo v nas štejemo: 

Vse emocije, čustva, prepričanja, navade, vrednote, stanja (sreča – smola, radost – razočaranje , veselje – žalost…itd), blokade, potenciale, vzorce in programe, ki smo si jih nabrali zaradi neznanja in energijske ne moči.

Pišem vam iz lastnih izkušenj. Meni je tečaj numerologije rešil življenje. Dal mi je vpogled v sebe in spoznavo, kje sem tisti čas delovala ne pravilno, da so se mi dogajale lekcije za lekcijo. Da so mi ponavljajoči dogodki uničevali moje življenje in življenje drugih.   

S pomočjo izračuna numerologije lahko tudi vidimo kje ljudem manjka balans. Kje jim energijsko neravnovesje povzroča težave, zaradi katerih ne morejo izkoriščati svojih potencialov in živeti življenja, kot si ga želijo.

Na tečaju Numerologije sem se naučila, dobila in spoznala:  

  • Kje ljudje reagirate potenciale in kje še blokade.
  • Kako uničit vašo blokado in dvignit samo potencial.
  • Kje imate v vašem življenju izziv. Mogoče je nujno, da se morate naučite ravnati z vašimi čustvi in emocijami. Mogoče samo spoznati ali ste trdi ali mehki – Ali grobi ali nežni – Ali uporabljate modrost ali nadutost – Ali ste samozavestni ali ne samozavestni – Ali pogumni ali v strahu ali paničnem strahu – Ali ste na vezani ali ne navezani na karkoli – Ali zaupate ali ne zaupate  – Ali verjamete ali ne verjamete – Ali ste sigurni ali ne sigurni – Ali reagirate občutek krivde ali čisto vest – Ali reagirate pozitivne vrednote, misli prepričanja, navade, vzorce, programe ali negativne – Ali morate mogoče postati samo ponižni, hvaležni, srečni, veseli, radostni, ljubeznivi ..itd.
  • Kateri naši notranji organi so zdravstveno močni in kateri šibki. Zakaj so močni in zakaj šibki? Katere emocije, čustva, občutki, vrednote, energijsko stanje, navade, vzorci in programi uničujejo zdravstveno stanje naših notranjih organov, (da zbolimo) in kateri jih regenerirajo, (da se pozdravimo).

Vse podrobnosti kako iz sebe odstraniti negative energije oz.  emocije, čustva, občutke, navade, prepričanja, vzorce in programe pa izveste ob zanimanju za Praktični Energijski Življenjski Trening za Zdravo, Mirno, Svobodno življenje v Ravnovesju in Izobilju na vseh področjih.  Več o treningu je napisano v zavihku Trening.

  • Dobila sem boljšo razumevanje samega sebe, staršev, bratov, partnerja, otrok, prijateljev, znancev.
  • Spoznala sem zakaj so se mi dogodki ponavljali? Kaj narediti drugače, da se mi ne ponavljajo več in se ponavljajoči dogodki odstranijo?  Zakaj se nam situacije dogajajo, kot se nam dogajajo in kako drugače, da se nam dogajajo samo pozitivno? Kako vsako situacijo pogledati vedno iz pozitivnega zornega kota in vzeti ven samo dobro?…itd.

Ko sem dobila znanje numerologije, sem se zagotovo bolje zavedla pomena določenih dogodkov iz preteklosti, sedanjosti in lažje načrtovala prihodnost. Lažje reagirala samo potenciale in si tako omogočila harmonično in srečno življenje. 

Se strinjate, da zveni zelo skrivnostno in zanimivo, kajne?  Vas mika izvedeti, kaj vse vam prikrivajo vibracije vaše imena, priimka, datuma in točna ura rojstva?

Tečaj Numerologije traja 12 ur in se odvija dvakrat mesečno.

Vse dodatne informacije si poglejte v zavihku DOGODKI pod naslovom Tečaj numerologije, kjer sledijo tudi PRIJAVE.

Dobrodošli pri razigranih učnih uricah tečaja numerologije in raziskovanju samega sebe.

Držim se načela: Da zavestno služim ljudem, ki to potrebujejo. Si želijo energijskega znanja in pomoči za bolj kvalitetno, zdravo, svobodno življenje v ravnovesju in izobilju na vseh področjih.