— Glasove, da niso dovolj dobri, da ne zmorejo, da niso vredni …. itd. 

  — Da jim znamo razložiti, da so ti glasovi – glasovi, ki jih zavirajo v življenju.

— Da znamo otrokom pomagati jim dati osnovno energijsko znanje kako dajo te notranje ne podporne glasove iz njihove glavice stran. 

  — Otrokom pokažemo kako zgradijo sebe v močno pozitivno samostojno bitje, ki razmišlja s svojo glavico, da se otrok zgradi, da je dovolj dober, da zmore naredit, kar si želi …. in zato je pomembno, da smo ….. vse podrobnosti pa si poslušajte v video posnetku. 

https://fb.watch/2WSodQ_UkP/

NE DELAJMO ISTE NAPAKE, KOT SO JO NAREDILI NAM NAŠI STARŠI!

Zelo hvaležna sem, ker sva fantastično vzgojila otroka. Hvaležna sem tej poti, da sem imela otroka. Pot vzgoje, ker zato zdaj lahko pomagam svojim strankam tudi pri vzgoji otrok in že imajo fantastične rezultate.  

Delam programe za družine. Za starše in otroke posebej.

PROGRAM SE IMENUJE: >> Kako vzgajati otroke, da razmišljajo s svojo glavico, jim dati svobodno voljo, ter jih voditi in usmerjati po pozitivni, harmonični pot življenja v ravnovesju. 

Zakaj delam programe za vsako družino posebej. Zato, ker je vsaka duša – otrok in starš drugačen in potrebuje vsaki otrok in starš malo drugačno STRATEGIJO programa.  

BI TE PROGRAM ZANIMAL? 

V kolikor je tvoj odgovor JA me kontaktiraj na tej strani ali pa, kar pogumno pokliči na tel.št. 051 865 007. Martina

Zapomni si, da so otroci na nek način naše ogledalo kdo smo, na nek način pa delujejo iz svojih blokad. 

Sedaj pa se moraš, kot starši naučiti kaj je tvoj izziv in izziv tvojega otroka. Naučiti se moraš kaj naj bi popravil  in spremenili ti in kako bi otroku pomagali, da popravi in spremeni tudi on. Z namenom, da prime in reagira res samo svoje potenciale. 

Delam tudi numerološke analiza za spoznavanje potencialov in blokad. Analize, kjer ti točno pokaže tvoje šibkosti in tvojo moč. 

Se že veselim Brezpogojno Ljubeznijo Martina Veseljko  💖

Kategorije: Članki