Zmanjšati in odpraviti posledice stresnega, napetega in hitrega tempa življenja, pridobiti in ohraniti notranji mir, obnoviti vitalnost in življenjsko energijo ter dobiti smernice kako se zaščititi pred stresnimi situacijami.

Spoznavanje kako spoznati in odpraviti ne podporna prepričanja, navade, vzorce, programe, blokade, ki nas zavirajo v življenju, da ne pridemo do kvalitetnega cilja tako v podjetju, kot doma.

Spoznavanje kaj narediti, da reagirate samo svoje potenciale. Kako pomagati osebi na sproti sebe, da tudi ona reagira svoj potencial in pride v njegovem najkrajšem možnem času do hitrega in kvalitetnega cilja tako v podjetju, kot doma.

Kako komunicirati z mehko, nežno, razumevajočo, pozitivno komunikacijo. S komunikacijo, ki kljub težavnemu delu ali reševanju problema ali izziva pomaga bližnjemu ali delavcu priti do sproščenosti delovanja ter kvalitetnega pozitivnega rezultata v njegovem najkrajšem možnem delovnem času. …Kako komunicirati, da se vsi ljudje in zaposleni počutijo pomembni k doprinosu podjetja, produktivni, koristni, varni. zadovoljni, srečni

Prijave so nujne. Se že zelo veselim srečanje z vami. Dobrodošli 🙏🙏🙏 V naprej Hvala za zaupanje in udeležbo.

Z ljubeznijo Martina Veseljko 💖💖💖💖

Kategorije: Članki