ENERGIJE RES DELAJO ČUDEŽE!

Dne 05.05.2020 SMO IMELI s strani zdravnikov potrjen PREČUDOVIT REZULTAT. Od tega dne naprej gre punca po močni pozitivni USODI svojega življenja.

Lahko pa bi bilo popolnoma drugače in bi punca lahko ostala v bolnišnici in imela močno operacijo glave. Vendar je organizacija in energijsko delo ljudi, ki delamo energijsko zmagala ter volja do življenja punco popeljala po poti pozitivne usode.

V začetku februarja sem povabila k sodelovanju in na energijski življenjski praktični trening mlado punco. Povabila sem jo za to, ker sem videla v njej močan potencial. Kasneje celo zelo dobro poslovno sodelovanje.

Ko je prišla na trening se je izkazalo, da je imela, kar nekaj življenjskih težav, kjer so jo vedno vrgle v fazo obupa in trpljenja.

Odločila se je, da ne želi več tako živeti. Želela si je vse težave odpraviti ter zaživeti v miru in uživanju življenja na vseh področjih. Tako poslovni poti, kot v partnerstvu.

Med treningom mi je zaupala tudi to, da je prejšnje leto imela močno poškodbo glave, kjer se ji je naredil strdek v glavi. Takoj sem vedela, da to ni nedolžna poškodba in jo začela še bolj efektivno trenirati tako mentalno, kot na čustveni ravni.

Njen trening se je v trenutku spremenil. V hipu je morala dojeti kaj energijsko sme in kaj ne.

Zakaj?

  • Ker sem vedela, da jo lahko vsaka reakcija v negativno smer pripelje po poti operacije glave.
  • Ker imam znanje kako moramo komunicirati, da lekcijo odstranimo in se popeljemo svojo usodo v pozitivno smer.
Kategorije: Uncategorized