…. DA OSTANEM VEDNO MIRNA, POZITIVNA in MOČNO POVEZANA s ČISTIM IZVIROM pozitivne ENERGIJE iz UNIVERZUMA ne glede na situacijo, ki jo imam na sproti. 

V vsaki situaciji vedno najdem način. Kako sebe vodim, se prilagodim, da ostanem vedno notranjo mirna, energijsko povezana in pozitivna. Da vedno reagiram in delujem tako, da sem in ostanem pozitivna tako mentalno, kot čustveno.

Ni pomembno ali se je kaj zgodilo, ki ni bilo po moje ali pa samo oseba deluje, kot deluje. Seveda to pomeni, da se tudi postavim zase in da postavim zdrave meje delovanja med ljudmi, ki se družimo. Seveda na način, da je za vse vpletene v najvišje dobro. 

Praktično si več ne dovolim, da zunanje situacije in ljudje vplivajo na mene in mojo počutje. Ampak sebe notranjo vodim z globokim notranjim mirom tako, da sem v vsaki situaciji zelo mirna in pozitivna tako mentalno, kot čustveno. Ne glede kako oseba na sproti mene deluje.   

To je pravo ravnovesje, katerega mi je uspelo doseči. Hvala Bogu in vsem Božjim pomočnikom 🙏🙏🙏 za vso dano po – moč in moč 😉

Želim vam lepo prečudovito nedeljo. Z ljubeznijo Martina Veseljko 💖💖💖

P.S: Ponižno in iskreno iz srca hvala🙏🙏🙏 , ker mi zaupate in berete moje vsebine.

Kategorije: Članki