KAJ SE SKRIVA V NUMEROLOŠKEM ZNANJU ?

Spomnim se, kot bi bilo danes, da sem na prvi posneti oddaji prvič na glas spregovorila, da mi je tečaj numerologije čez noč spremenil in rešil življenje. Da je, kar naenkrat bilo v meni in mojem življenju vse drugače. Po teh besedah na oddaji je skozi mene zasijala prečudovita energija, katero danes vsaki dan samo še nadgrajujem smeh, radost, veselje, sreča, zadovoljstvo, …..

Po prvi udeležbi tečaja mi ni bilo nič jasno: >> Kaj se je začelo z mano dogajati? << Kasneje sem s pomočjo mentorja začela spoznavati in razumevati DELOVANJE ENERGIJ. 

Verjamem, da ste že zelo, zelo radovedni kaj se mi je zgodilo? Čez noč sem dobila nazaj vero, voljo, energijo in moč za življenje. Energija me je prepričala, da sem naredila tečaj numerologije do konca in se kasneje odločila tudi za letni mentalni in čustveni energijski trening.

Verjemite mi, da pojma nisem imela v kaj se točno spuščam, kako bo zgledal mentalni in čustveni trening. Vse, kar sem vedele je bilo to, da si to močno želim. Zakaj? Zato, ker mi je med tečajem energija, ki sem jo prejela dala nazaj novo voljo, srečo, radost, veselje, moč za življenje. In to je bilo to, kar sem si želela. Ne samo živeti, ampak živeti v miru in prečudovitih, harmoničnih odnosih.  

Da se vrnem nazaj na tečaj numerologije in vam na kratko napišem kaj vse dobite zraven energije še na tečaju numerologije.

Na numerologijo gledam pač s svojimi očmi zato se mogoče ne bo kdo strinjal z menoj, kar bom napisala. Naredila sem si kratko jasno sliko glede vsega znanja ki ga imam. Povezala sem znanje iz tečaja numerologije in še dodatno praktično znanje iz svojega vsakdanjega življenjskega treninga.

V tečaju numerologije se skriva močno energijsko znanje o energijah. Ker smo energijska bitja, je to znanje za vse nas najbolj DRAGOCENO in ŽIVLJENJSKO NUJNO POTREBNO. Seveda samo v primeru, če se želite osebnostno razviti.

Skozi tečaj numerologije vidite koliko močno energije ste prinesli s seboj, ko ste se rodili, vso vašo energijsko nepravilno ali pa pravilno delovanje, vaše potenciale in blokade, kako ste programirani, kakšne imate podprograme, kje ste energijsko šibki in kje močni, kaj delate, da ste zboleli, če ste zboleli in kaj lahko naredite, da se pozdravite, ostanete zdravi in se že pomlajujete.

Na kratko napisano, da se skozi tečaj numerologije vidi in skriva CELOTNI ZAPIS VAŠE DUŠE. Kaj se je vaša duša prišla na ta planet naučit, vidi se tudi kaj vse se je že naučila in kaj je še potrebno, da se nauči z namenom, da postane ENERGIJSKO ČISTA DUŠA.

Vau — fantastično, da spoznamo celotni zapis naše duše! Kako to izgleda?

Skozi tečaj numerologije udeleženci vidite in spoznate točno, kaj ste se, kot duša prišli naučit na ta planet. Oz. koliko ste samozavestni ali nesamozavestni, vztrajni ali ne vztrajni, pogumni ali v strahu, v dvomih ali v veri, potrpežljivi ali nepotrpežljivi, hvaležni ali ne hvaležni, ponižni ali naduti, odločni ali neodločni, ali verjamete vase ali ne verjamete vase, ste sigurni ali nesigurni, koliko ste trdi ali mehki, kje ste energijsko šibki in kje energijsko močni, kaj so vaši potenciali in blokade, koliko in ali vodite vi svoj ego, um in čustva (tukaj dosežete zbranost, mir) …ali vodi vas in vaše telo vaš ego, um in čustva (tukaj imate kaos, nemir) .., katere programe in podprograme

imate v sebi oz. kakšen ste karakter, tudi to kaj morate narediti, da se pozdravite in ostanete zdravi in se že pomlajujete, kaj delate narobe, da zbolite, če ste mogoče že zboleli, zakaj imate lekcije in težke, če jih imate, kaj v vas vas zavira, da ne zmorete narediti koraka naprej in se vrtite v začaranem krogu …. Sami vidite ali imate v telesu vzpostavljeno RAVNOVESJE ali porušeno RAVNOVESJE …itd.

ZAPOMNITE SI! Ko se pri sebi naučite, odstraniti šibkost in blokade, se ojačate in naučite aktivirati v sebi samo svoje potenciale, se lahko nadgradite z energijskim treningom in z znanjem, kako pomagati partnerju in otrokom, da se tudi oni ojačajo in se naučijo kako začnejo reagirati samo svoje potenciale.

Si predstavljate partnerstvo in družino z otroci, ki vsi koristite samo svoje  potenciale? To je edini način, da dosežete mir, harmonijo, ravnovesje in svobodo v sebi in družini.

VAM BI BILO TAKŠNO ŽIVLJENJE VŠEČ?

POVEM VAM PREČUDOVITO JE!

Na delavnici bom razložila: 

 • Na kratko malo o energiji, kakšne energije obstajajo v nas in okrog nas in kako na nas vplivajo, če se mi zavedamo ali ne, če mi hočemo ali ne!
 • Na splošno razložila bom del blokad in potencialov, glavnih programih, težkih podprogramov,
 • Predstavila težke ne podporne kombinacije,
 • Zakaj je nekomu tako težko brez pomoči narediti korak naprej sam,
 • O organih: Kako delujemo, da energijsko ubijamo svoje notranje organe in posledično zbolimo in kako energijsko delovati, da se pozdravimo, ostanemo zdravi in se že pomlajujemo,
 • Kaj moramo narediti, da energijsko sami očistimo notranje organe, da so naši notranji organi energijsko močni. Tukaj moram poudariti, da so naši zunanji rezultati odvisni od naše notranje energijske moči naših 5 glavnih notranjih organov. To so: Ledvica, jetra, srce, vranica in pljuča.
 • Govorila bom o USODI, KARMI – kako delovati, da očistimo svojo duši vse KARME in si karmo več en delamo a naprej, o notranjem RAVNOVESJU, kako nam ego ruši ravnovesje in zakaj trpimo v življenju,
 • Naredila bom par poizkusov izračuna na podlagi imena in priimka v kolikor bomo imeli osebo, ki bo pogumna in si bo dovolila izpostaviti pred drugimi,
 • V soboto na koncu bomo meditirali
 • V nedeljo pa se bomo pogovarjali o čakrah in na koncu meditirali s tehniko, da nas bom povezala z zemeljsko energijo in bomo polnili energijske čakra.

Za vse ostale podrobnosti in dokončne izračune na podlagi imena, priimka, datuma in točne ure rojstva pa bo potrebno priti na celotni tečaj numerologije, ker imamo žal premalo časa, da bi povedali vse podrobnosti. 

Zato ste vljudno vabljeni in dobrodošli na tečaj numerologije. Se že veselim, da se spoznamo in sodelujemo.

Z Brezpogojno Ljubeznijo Martina Veseljko 💖💖💖

ČASOVNICA:

 • 28. 11. 2020 od 10. – 17. ure (13:00-14:30 čas za kosilo)
 • 29. 11. 2020 od 10. – 13. ure

Kje: Poslovna stavba ELMA, Ulica 24 junija 23, VHOD 1-2, Ljubljana – Črnuče 

REDNA CENA ZA DVODNEVNI ZAČETNI TEČAJ ZNAŠA 350,00 EUR. KLEPETOVA AKCIJSKA PA LE 140,00 EUR. 

Ker je omejeno število udeležencev, je obvezno predplačilo v vrednosti 40,00€, preostanek se plača pred samim začetkom delavnice.*V primeru odpovedi, se vam predplačilo vrne le z opravičenim razlogom (zdravniško opravičilo ipd.)

*V kolikor tečaja ne bo mogoče izvesti v živo, zaradi epidemije, bo tečaj potekal v živo preko spleta.*

Kategorije: Članki