Kako mi je fajn, ker sem se energijsko očistila toliko globoko, da sem prišla do čiste čistine v svojem srcu. Vauuu … znam poslušati sporočila svojega srca oz. znam čutiti kaj čuti in si želi moje srce. Hodim po poti mojega srca.

Naučila sem se:

 1. Očistiti svoj um vseh negativnih sporočil – priti do čiste čistine v mojem umu. Le tako dobiš sposobnosti kanaliziranja energije in vseh modrosti iz univerzuma.
 2. Odstraniti iz sebe vsa bremena in živeti samo čas zdaj, enostavno in lahko uživati življenje. Se znajti na vseh pozicijah. Res mi je lepo ….
 3. Obdržati ravnovesje, notranji mir in svobodo v sebi vsako sekundo svojega življenja in razumsko pozitivno odločati o vseh situacijah v svojem življenju tako, da je za vse prav.
 4. Kako ugasnem vso negativo v človeku, ki ga imam nasproti, tudi težkega manipulatorja, ljudi, ki te hočejo nadvladovati  … itd.
 5. Spoznati in odstraniti vse fore negative, ki nas hočejo odpeljati v negativno smer.
 6. Uporabljati samo svoje potenciale. To znanje sem dobila iz tečaja numerologije, kjer ga vodim tudi jaz za vas, če si ga želite.
 7. Kako biti mehka, nežna, modra partnerka. Še vedno nadgrajujem vsaki dan.
 8. Poslušati svoje občutke in spoznati kateri so pravi in kateri ne.
 9. Ločiti kaj je moje in kaj ni. Kaj sprejmem in kaj ne.
 10. Spoznati vse svoje šibkosti ter svojo šibkost ojača. Danes sem energijsko zelo močna, modra, ponižna, hvaležna …itd.
 11. Kako mentalno in čustveno priti in obdržati notranjo in zunanjo ravnovesje tudi v partnerstvu. (ravnovesja imamo več vrst)
 12. Kako živeti v sožitju z vsemi še posebno pa z bogom in pozitivnim univerzumom.
 13. Sklenila sem krog s čistim izvirom energije. Kaj to pomeni: Da sem se naučila, kako dvigujem energijo v svojem telesu jo dam pozitivnemu univerzumu in on meni nazaj. Tako je krog sklenjen, kjer se na ta način samo še bolj širi oz. dviguje v in ob meni močna pozitivna energija.
 14. Postati energijsko svobodna in samostojna.
 15. To energijo in vse modrosti dati ljudem. Ljudi naučiti kako postanejo energijsko svobodni in samostojni tudi sami.
 16. in še veliko veliko več …. Vas zanima kaj vse. V kolikor JA in vas zanima enako in še več pridite na individualni pogovor ali, kar na tečaj numerologije. DOBRODOŠLI.

Z ljubeznijo Martina Veseljko 💖💖💖💖💖

Kategorije: Uncategorized