Načrt ni na voljo

Datum / Čas
Date(s) - 21. november, 2019 - 31. december, 2020
Cel dan

Lokacija
Stegne 21c, Ljubljana

Kategorije


Praksa mi je pokazala, da v individualnem pogovoru dam veliko več, kot samo informacijo. Udeleženci velikokrat dobijo že na prvem srečanju ogromno novih spoznav, energijo, zagon ter že prve jasne vidne korake kako naprej v življenju.

Z namenom, da lahko pomagam čim večjemu številu ljudi sem se odločila, da organiziram tudi individualne pogovore.

Termine dorečemo sproti. Vse, kar je potrebno narediti je to, da spodaj kliknete, me kontaktirate, da dorečemo termin ali pa me pokličete na tel: 051 865 007

Individualen pogovor je namenjen?

Ljudem, ki imajo težavo, problem pa ne vedo kako bi jo/ga rešili ali pa jo/ga želite samo rešiti hitreje. Imam sposobnost dobivanje močnih idej in hitrih rešitev. Z največjim veseljem vam pomagam reševati vaše težave, probleme ali izzive. Rešitev je odvisna od velikosti problema. Eni se dajo rešiti hitro za druge pa je potrebno malo več časa. Odvisno je koliko je problem zapleten in velik. Več kako pomagam si preberite TUKAJ in ZDAJ:

KAKO POMAGAM na INDIVIDUALNIH TRETMAJIH, MEDITACIJAH in ENERGIJSKEM TRENINGU?

 

Ljudem, ki imate izzive in pri tem potrebujete in si želite:

— Nov vir energije, moči, zagona, ideje, izzive, rešitve, realizirane cilje …itd.

— Nove ideje kako izziv speljati in zagotovo rešiti …

— Spoznati sebe, svojo notranjost in se osebnostno ali poslovno razvijati …

— Kako določeni vzorec od staršev ali program iz okolice, ki vam ni všeč odstraniti ….

— Naučiti kako energijsko odstraniti iz sebe vsa težka bremena, negativnih energij, se očistiti vseh težkih preteklih travm in izkušenj ….

— Spoznati kako, kdaj iz sebe energijsko delujete (negativno ali pozitivno) in zakaj energijsko delujete, kot delujete. Ali s pozitivnimi ali z negativnimi stavki v našem umu, emocijami, čustvi, občutki, vrednotami, vzorci, programi, navadami, ki nam škodijo ali koristijo …..

— Imeti lepo komunikacijo, partnerske, poslovne odnose in odnose z otroci, otroci s sošolci in učitelji, starši, prijatelji, znanci. Letos je leto čiščenje odnosov. Zato se dogaja, kot se dogaja….in prihodnjo leto bo še močnejšo čiščenje zato vas določene stvari pritiskajo, kot vas pritiskajo.

Zagotovo ste že slišali: >> Hitreje, kot rešujemo izzive, hitreje se razvijamo in rastemo tudi energijsko << SAJ NAM VSAKA NOVA REŠITEV in CILJ PROBLEMA ALI IZZIVA PRINESE TUDI NOVO ENERGIJO, ENERGIJSKO MOČ, RAZUMEVANJE, SPOZNAVE, SAMOZAVEST, VERO VASE in cilje, SIGURNOST, POGUM, ČISTO VEST, POTRPEŽLJIVOST, HVALEŽNOST, PRIPRAVLJENOST, ENERGIJO ZA NOVE IDEJE, IZZIVE in še višje RAZVIJANJE….. Vsaki nov cilj vam dvigne še močneje zavest, zavedanje in moralo. In še in še bi lahko naštevala ……

SE KJE VIDITE? SI ŽELITE VSE TO, kar sem naštela in še VELIKO VEČ?

Se že VESELIM in vljudno DOBRODOŠLI tako moški, kot ženske, lahko tudi otroci. Vsi komuniciramo, energijsko delujemo zato je nujno, da tudi vsi dobimo in se naučimo vseh tehnik za izboljšanje samostojnosti in kvalitetnega življenja.

Meni vse tehnike dajejo dnevno res lepe prečudovite spoznave, energijsko pozitivno močno moč, modrosti kako jaz moram delovati drugače, da imam ZELO POZITIVNO ŽIVLJENJE in vse, kar si ŽELIM. Da je lepo meni in ljudem okoli mene. Dale so mi močno samozavest, reagiranje s čisto vestjo, pogum, mir, sigurnost, ambicioznost, še večjo potrpežljivost, hvaležnost, vero vase in cilje …itd.

Prej, kot otroci dobijo vso to znanje, vrednote, modrosti (kako ravnajo s svojim umom, mislimi, občutki, čustvi) in se vsega naučijo prej bodo samostojni, pozitivno močni, odločni, samozavestni, pogumni, sigurni, uspešni, verjeli vase, da zmorejo …itd.

V naprej hvala za udeležbo in plačilo 🙏🙏🙏🙏🙏

Z Ljubeznijo Martina Veseljko 💖💖💖

rezervacije

Pridite po modrosti za kvalitetno, energijsko polno, samostojno in svobodno življenje. Ceno zagovarjam s posledico cilja, ki je kvalitetnejšo življenje na vseh področjih. Da pa vas pripeljem do cilja pa je nujno, da gremo na pot, po poti do realizacije cilje. Ste že radovedni? Poizkusite in boste noro presenečeni nad čudeži dogajanja in cilji. Se že veselim, da sodelujemo. Lep pozdrav. Martina 💖 Ko se osebnostno razvijamo, dobivamo novo znanje. Če ga, seveda reagiramo, pa imamo lepše življenje.. Posledica in nagrada za to delo na sebi so vse materialne dobrine, ki si jih želite in ki so vam podporne. Prvo moramo urediti našo notranjost in nato se nagrade izražajo v naši zunanjosti. Kar izžareva iz naše notranjosti se kreira v naši zunanjosti.. Žal ali na srečo drugače več ne gre. Dobrodošli!

€70,00