Kako sem PRIŠLA iz pekla v RAJ.

Ko pogledam svoje življenje nazaj vidim, da sem preživela ogromno zaničevanja, nasilja – skoraj sem umrla nasilen smrti. AMPAK UŠLA SMRTI in SE BORILA NAPREJ.

Neki dani trenutek sem že hotela obupati in narediti samomor. Ampak me je rešila oseba, kjer mi je tisti trenutek edina stala ob strani in iskreno povedala, da res obstaja lepo življenje. Zaupala sem ji. Verjela. Moja močna želja, da želim živeti lepo življenje me je obdržala pri življenju in SEM SE PONOVNO ZAČELA BORITI NAPREJ

Pri življenju me je obdržala moja močna želja, da želim živeti to življenje lepo življenje in moja notranja moč, ki mi je govorila, da obstaja na svetu veliko več, kot sem jaz tisti trenutek živela. Danes pa vidim, da res obstaja veliko več in to več tudi živim. Sedaj pa grem na še veliko več ….. odločila sem se, da se razvijam NE OMEJENO …… dokler bom živa in še naprej, kot duša … 

Iz dneva v dan je sledil novi šok za šokom. Prišel je trenutek kjer, kar na enkrat več nisem smela videti 9 letno hčerko. Mislila sem, da se mi bo zmešalo. AMPAK sem se kljub vsemu strahu s pomočjo mentorja DVIGNILA in SE BORILA NAPREJ …

Moja pot se je, kar čez noč nadaljevala v Kriznem centru in kasneje v Varni hiši. Po 28 letih delovne dobe in pri 42 letih življenja so mi vsi obrnili hrbet in ostala sem brez vsega – brez domačih, naj bližnjih, otrok, ki jih imam neskončno rada, brez strehe nad glavo …. A SEM KLJUB VSEMU VZTRAJALA in se BORILA NAPREJ ….

Začele so se že tudi težke začetne bolezni sklepov, mišic, srca, pomanjkanje kostne gostote …… začela sem se učiti kaj moram spremeniti in kako delovati v življenju, da se pozdravim. Se pozdravila IN se še MOČNEJŠA BORILA NAPREJ.

Začela sem se učiti komu zaupati, verjeti, kako se na lep miren način postaviti zase, kako dobiti spoštovanje, samozavest, pogum, sigurnost, vero, energijsko pozitivno moč, ambicioznost, potrpežljivost in VSE TO SEM SE NAUČILA in DOBILA ….

Začela sem se učiti kljub vsemu, kar se mi je zgodilo kako moram delovati, da sem srečna, radostna, strastna, ponižna, hvaležna, razumevajoča, ljubezniva, mehka, nežna  …. USPELO MI JE in ŽIVIM kvalitetnejše življenje NAPREJ ….

Naučila sem se pomagati prvo sebi, sebe voditi mentalno in čustveno samo pozitivno po poti življenja, se povezati s čistim izvirom pozitivne energije, uporabljati naravne zakone in postati naravna jaz – jaz ….. Reprogramirala sem se v močno pozitivno, odločno, zdravo, iskreno, pogumno, moralno, žensko, ki točno vem kaj si želim in vedno vztrajam, da pridem do cilja …  Se pripeljala ven iz ujetništva negativnih nadnaravnih sil, energij, svojega uma, starih zastarelih prepričanj, vzorcev, programov v močno ZDRAVJE – POMLAJEVANJE, NOTRANJO RAVNOVESJE in SVOBODO v DUŠI in TELESU. PREČUDOVITO JE ….

Nato pa sem spoznala, da so mi vse te težke preizkušnje dale ogromno modrosti in mi pokazale moje poslanstvo.

Postala sem Ustanoviteljica in coach Praktičnega Energijskega Življenjskega treninga za Mentalno – Čustveno Stabilnost, Vitalnost in Uravnoteženost ter za Zdravo in Svobodno Telo in Duha.

Zakaj? Zato,  ker je moje poslanstvo, da stojim ljudem ob strani, da pomagam vsem ljudem pokazati pot kako se rešijo vsega nasilja, kako prehoditi pogumno – kljub strahu pot skozi vse težke preizkušnje, odstraniti iz življenje vse težave, se pozdraviti, že pomlajevati in končno zaživeti srečno, zadovoljno življenje sam s seboj, s svojimi naj dražjimi, otroci in začeti živeti življenje v izobilju vsega.

Danes je mojo sporočilo vsem ljudem BORITE SE, delajte na osebnem razvoju, poiščite si pomoč in VZTRAJAJTE. Res je tako, kot mi je rekel gospod. Ne samo tako še mnogo bolje. Hvala Bogu, da sem mu verjela. Res obstaja prečudovito življenje, kjer ga danes živim. VREDNO JE BILO VZTRAJATI, se BORITI in DELATI NA SEBI …..

Danes je v tej situaciji za vse nas najbolj pomembno, da gremo vsi skozi to situacijo še bolj pozitivni – mirni – pogumni z vero, da bo vse v redu, ker zagotovo bo.

Zapomnite si, da se nam vse to dogaja samo zato, ker se podirajo stari zastareli ne pravi temelji. Na nas pa je, da zgradimo nove močne in zdrave temelje tako sami s seboj, kot v partnerstvu, poslovni poti, komunikaciji in odnosi z vsemi, z otroci, prijatelji in končno vsi zaživimo v izobilju in raju na zemlji.

Vsem želim lep prečudoviti dan, življenje v izobilju vsega, kar si želite. Prvo je želja tista, ki vas zagotovo pripelje do cilja tako, kot je mene. Potem pa se je potrebno naučiti in videti pot kako do cilja prispeti in prispeti.

Z Ljubeznijo Martina Veseljko 💖💖💖

Kategorije: Članki