VENDAR JIH ne USPEM VSEH NAPISATI.

Lahko pa jih delno samo naštejem:

  1. Udeleženko sem pripeljala po poti delitve premoženja sporazumno, kjer sta delitev premoženja zaključila 50 – 50 %, kar sama preko notarjev. Žal je bil gospod zelo težak, ki najraje ne bi dal nič. Vendar nama je zaradi v naprej pripravljene situacije in velike aktivnosti udeleženke ter reagiranje norega poguma uspelo priti do cilja … Ker je dodatno še samostojna podjetnica delava sedaj tudi delno na novo poslovno strategijo in poslovno se ji odpirajo nove poti, prihajajo nove stranke …..
  2. Udeleženka je bila tik pred težko operacijo glave zaradi padca in strdka v glavi. Zaradi virusa je zdravnik operacijo prestavil. Uspelo nama je skozi več mesečni trening na mentalni in čustveni bazi, ter energijskim delovanjem še enega gospoda narediti toliko, da se je strdek zmanjšal in udeleženka ni več potrebovala operacije. Si predstavljate kakšna močna sprememba se je zgodila v njenem življenju.                                                                                                                                                                              Če bi se zgodila operacija glave dolgo časno okrevanje, odpovedovanje dela v katerem uživa …. še vprašanje ali bi bilo vse ok, ali bi takoj hodila, ali bi bila odvisna od drugih ???                                                                                                                                                            Danes: Poslovno si ureja poslovni prostor, dobila je poslovnega partnerja in maksimalno uživa v tem, kar dela …. z energijskim praktičnim treningom treningom in terapijami nadaljuje, da se strdek popolnoma odstrani in zaživi, kot si želi.                                                                                                                                                Udeleženki smo energijsko zelo pomagali spremeniti USODO v POZITIVNO SMER. Vendar moram vedeti, da je vse to z našo pomočjo udeleženka naredila sama ….. zaradi njene volje, trdega dela, vztrajnosti, vere v neznano ali se to sploh da …. Zapomnite si, da se vsaki človek lahko pozdravi sam, regenerira in ostane zdrav za vedno samo, če energijsko pravilno oz. vedno pozitivno deluje tako mentalno, kot čustveno. Samo od tega kako dnevno energijsko delujemo je odvisno naše življenje. (če negativno imamo probleme, lekcije — če pozitivno imamo rešitve in kasneje lepo življenje)
  3. Udeleženec zna spoznati komu zaupati v poslovnem in privatnem življenju in komu ne, se zna odločati kaj si želi in kaj ne in odstranjuje, kar si več ne želi v življenju ter si ureja življenje na način, da ga živi in ne životari …. odprle so se mu tudi nove poslovne poti, ureja odnose z vsemi ..
  4. Udeleženec ima 100% več dela v popoldanski dejavnosti, ureja odnose z vsemi tudi poslovno, ve kdaj in v kaj se vplete , kdaj mu brezpredmetno oteče energija, kdo mu jo v krade in si vsaki dan manj to dovoli, spoznava katera družba in kaj je v življenju za njega dobro in kaj ne in odstranjuje to, kar za njega ni dobro v življenju …. Zadovoljen z mojim delom in njegovimi cilji in v življenju.
  5. Udeleženkama pomagam pri komunikaciji in odnosu med njima. Obe so polne bolečine in situacija je že ne znosna …. vendar se nam je uspelo približati ter že v prvem srečanju narediti velik korak naprej.
  6. Udeleženko treniram in ji pomagam že 10 mesecev. Kajti plačala si je letni trening. Z namenom, da prvo uredi svoje življenje, dobi večjo samozavest, pogum, sigurnost, vero vase, ideje kako poslovno delovati vsaki dan bolj in bolj kvalitetno, saj dela v težkem okolju na zaprtem oddelku psihiatrije. Po več mesecih treninga pa se je odločila, da bo pomagala tudi zunanjemu svetu na bazi svetovanja in terapij posameznikom …. Zelo sem vesela, da se mi bo pridružila in tudi ona postala energijska trenerke ter pomagala ljudem …. še in še bi lahko naštevala. Vse več sproti kolikor mi bo to čas dopuščal.

Ste RADOVEDNI ali bi lahko POMAGALA TUDI VAM – PRIDITE in POIZKUSITE. Saj veste, ko poizkusite šele lahko vidite, kaj je res ……. trenutno mi statistika kaže, da 100% pripeljem vse ljudi, ki si želijo in odločijo za spremembe do 100% rezultata.

V kolikor pridete in se boste zelo trudili, delali na sebi in z moje strani ne boste dobili dovolj znanja za korak naprej do cilja in ste mi za to plačali sem pripravljena v celoti kupnino VRNITI TAKOJ.

Dobrodošli vsi, ki si želite dvigniti v višji energijski nivo, zavesti, zavedanja in morale in doseči mnogo višje sanje oz. cilje. Na pozicijah: Partnerstva, Uspešne poslovne poti, Zdravja, Vzgoje otrok, Komunikacije in Odnosov z vsemi …. Z ljubeznijo Martina Veseljko 💖💖💖

Kategorije: Uncategorized