Zelo sem zadovoljna in presrečna za vse te izkušnje v življenju, ki jih imam ogromno. Vsaka izkušnja mi prinese ZELO VELIK BLAGOSLOV in MOČNE MODROSTI s katerimi že pomagam. kar lepemu število ljudem. 

Danes 29.05.2020 zjutraj sem peljala eno osebo v službo. Kar naenkrat me je zaradi njegovih skrbi, da jaz ne bom prišla pravočasno nazaj domov, da bom zamudila meditacijo katero vodim svoji skupinici kateri energijsko pomagam preko video konference energijsko in besedno napadla kako počasi vozim, da kje vse bi že on bil, če bi on vozil,  in nadaljeval z vsebino katero si nisem zapomnila …..

Lepo sem mu rekla: Da že tako po števcu vozim mnogo prehitro – da ne morem pomagati, če stojim dolgo pred rdečim semaforjem – da ne morem voziti tako, kot on in, kot on od mene pričakuje – da imam dovolj časa, da bom prišla pravočasno nazaj domov – da naj neha vplivati name, ko vozim (skoraj sem povozila kolesarko, vendar se vseeno pravočasno ustavila) – da ne  morem in nočem voziti, kot on od mene pričakuje – da me naj pusti pri miru, ko vozim …..

Nadaljeval je: Da mu gre že vse na živce, da vedno naredim dramo, probleme …. na te besede pa nisem več mogla biti tiho, ker sem vedela, da to ni res, ker sem bila jaz na začetku skoz tiho in sem samo vozila. On pa je mene začel obsojati, ko sem stala pred semaforjem, kako počasi vozim, kje vse bi on že bil, kako bolje in hitreje vozi … Na koncu sva prišla tako daleč, da je on meni rekel dovolj je nehaj.

Vseeno sem nadaljevala in rekla, da bom povedala samo ene stavek, ga prosila, da mi dovoli in nadaljevala.                                                                                                     

> Če ti lahko poveš svoje mišljenje meni — mi dovoli, da tudi jaz povem tebi svoje <

>> Če ti ne dovoliš, da jaz povem svoje — bodi v bodoče tiho tudi ti << 

Dobila sem ponovno izkušnjo, ker si nisem dovolila, da bi me pokrila negativna energija od osebe, i je bila, kot sopotnik v mojem avtu sem se počutila fantastično. Žal ta negativna energija, ki pa je bila namenjena meni pa je pokrila točno to osebo, ki jo je oddajala.  

( Z njegove strani nisem čutila nobene hvaležnosti, ker sem skoraj cel teden vstajala zgodaj zjutraj in ga peljala v službo) 

Kategorije: Uncategorized