Nalaganje mape ....

Datum / Čas
Date(s) - 20. september, 2019 - 31. december, 2020
18:00 - 20:00

Lokacija
Stegna 21c, Ljubljana

Kategorije


Za vse, ki VAS zanima kvalitetnejše življenje sem USTANOVILA Energijski Življenjski Trening!

Zaradi velikega povpraševanja in zanimanja za to novodobno Energijsko znanje sem ustanovila Energijski Življenjski Trening, ki sem ga poimenovala:

Praktični Energijski Življenjski Trening za Mentalno in Čustveno Stabilnost, Vitalnost, Ravnovesje in Zdravo Telo in Duha.

Točno definicijo treninga za lažje razumevanje kaj vam nudi si lahko preberete tukaj ali pa me pokličite 051 865 007 Martina. z največjim veseljem sem vam na razpolago.

Skupinski ali Individualni Praktični Energijski Življenjski Trening

TRENING JE DELJEN NA DVA DELA:

1. SKUPINSKA MEDITACIJA in TRENING takoj po meditaciji.

POTEKAJO od SEPTEMBRA dalje in skozi celo leto 2020 vsaki TOREK in ČETRTEK ob 18 – 20 ure v mojih poslovnih prostorih. Stegne 21c, Ljubljana / 3nad. št. vrat 412. (Iz prakse se tukaj dobi največ znanja).

2. INDIVIDUALNI tretma pa imate na razpolago po vaši potrebi.

Termine dorečemo sproti. Več o treningu si preberite v zavihku ŽIVLJENJSKI TRENING in BLOG pod naslovom:

KAJ in KAKO DELAM?

Kjer imam napisane vse moje programe: Življenjski Trening, Individualne tretmaje, Tečaj numerologije, Meditacije in Medijacije.

Veliko več pa vam povem v živo. Pokličite 051 865 007 Martina. Z največjim veseljem sem vam na razpolago. DOBRODOŠLI!

Spoznala sem tudi, da so vsi naši rezultati odvisni od naše notranje energijske pozitivne moči in zdravstvenega stanja naših notranjih organov.

ZANIMA me ali STE PRIPRAVLJENI na SPREMEMBE?

1. Da OJAČATE svoj UM, MENTALNO, ČUSTVENO, ENERGIJSKO in ZDRAVSTVENO svojo TELO.

2. DA si dovolite, da VAM POMAGAM in dam vso znanje KAKO SE res ENERGIJSKO OČISTITE vseh negativnih energij. POSTANETE in OSTANETE za VEDNO energijsko samo ČISTI, POZITIVNI, MOČNI, SAMOSTOJNI in SVOBODNI.

3. Da spoznate KAKO DNEVNO samostojno DVIGUJETE ENERGIJO, ZAVEST, ZAVEDANJE in MORALO. Kako REALIZIRATE vse SVOJE SANJE. DOSEŽETE srečo, radost, zadovoljstvo na VSEH življenjskih PODROČJIH (partnerstvu, zdravju, uspešni poslovni poti, komunikaciji in odnosi z vsemi, da lepo vzgojite vaše otroke, kjer dosežejo srečo, radost, zadovoljstvo, zdravje). Da DOSEŽETE vse svoje ŽIVLJENJSKE SANJE in CILJE.

Najlepše hvala v  kolikor mi zaupate in ste izbrali mene, si dovolite, da vam dam vso energijsko znanje. Zato PREMAGAJTE sami SEBE, se ODLOČITE za POZITIVNE SPREMEMBE in se PRIJAVITE – TUKAJ in ZDAJ.

Se že VESELIM in vljudno DOBRODOŠLI tako moški, kot ženske in otroci.
V naprej hvala za udeležbo in plačilo. Hvala, hvala, hvala 🙏🙏🙏🙏🙏

Z Ljubeznijo Martina Veseljko 💖💖💖

 

rezervacije

Pridite in v Sproščanju in Energijskem Življenjskem Treningu se DVIGNITE v višje vibracije pozitivne energije, nivoje, zavesti, zavedanja in morale. Ceno zagovarjam s posledico cilja. Da pa vas pripeljem do cilja pa je nujno, da gremo na pot, po poti do realizacije cilje. Ste že radovedni? Poizkusite in boste noro presenečeni nad čudeži dogajanja in cilji. Se že veselim, da sodelujemo. Lep pozdrav. Martina 💖 Spodnja cena je cena skupinskih seans. 💖

€40,00