NA KRATKO SEM VAM OBRAZLOŽILA POMEN TRENINGA, KI SEM GA POIMENOVALA:

Praktični Energijski Življenjski Trening za Mentalno in Čustveno Stabilnost, Vitalnost, Ravnovesje in Zdravo Telo in Duha.

– Zakaj Praktični? Zato, ker delamo vse praktično direktno na vašem primeru. Z namenom, da vso znanje, ki ga dnevno dobivate skozi vašo izkušnjo spoznate, si ga zapomnite, ga ozavestite in dnevno uporabljate.

 • Na treningu zelo kontroliram koliko res dnevno uporabljate znanje, ki ga že imate in ki ga še dodatno dobite pri meni. Dajem vse modrosti iz univerzuma.
 • Ker 95% delujemo iz naše podzavesti vas ozaveščam kje znanje še ne uporabljate, če ga ne in kje ga zelo dobro uporabljate, če ga.

Moje stranke zelo dobro napredujejo in so zelo zadovoljne. Vodim tudi podjetja in rezultate imamo fantastične tudi na višji finančni produktivnosti, kar je bistveno za razvoj podjetja in delavcev.

 • Pokažem vam kje se skriva v vaših težavah, problemih, če jih imate ali izzivih znanje katerega lahko uporabite v vašem življenju.

Imam sposobnost pridobivanje močnih idej, vizij in videnja življenja v naprej. Te sposobnosti sem si aktivirala na mojih življenjskih primerih. Zato vam z največjim veseljem pomagam, da si jih aktivirate tudi vi. Vse se da naučiti in aktivirati v sebi. Samo naučiti se morate kako to naredite. 

 • Naučim vas tehnike kako tudi vi vedno ne vpleteno pogledate svoj problem, težavo ali izziv iz pozitivnega zornega kota. Je težko, ampak se da.
 • Stojim vam 24 ur na dan ob strani tudi med prazniki — še posebno takrat, ko vam je najtežje. Fizično ali preko telefona.
 • Naučim vas tudi kako znanje dnevno praktično uporabljate. Mislim, da ne potrebujemo več filozofiranja. Vsi imamo ogromno znanja. Vidim in čutim pa, da LJUDJE in svet potrebuje PRAKTIČNO ZNANJE — KAKO ZNANJE, KI GA IMATE DASTE V svoje REALNO ŽIVLJENJE in točno to učim na vodenih treningih.

Praktično dejanje rezultatov v naše življenje je bistveno zelo pomembno znanje za kvalitetnejšo življenje. Kako vem ? Ker sem, točno to naredila sama pri sebi. Ko sem začela uporabljati znanje, ki sem ga pridobila skozi svoje izkušnje se mi je življenje bistveno spremenilo v pozitivno smer. Ker nam vedno samo trenutna situacija pokaže, kaj moramo spremeniti, da zagotovo pridemo do rezultata. Nobena filozofija nam tega ne da. 

Vsaki dam mi je bolj in bolj fantastično življenje, polne ljubezni, notranjega in zunanjega miru, spoštovanja, sem vesela, srečna, radostna, pogumna, samozavestna, sigurna, pozitivno močna …td.

Vse to delam z namenom, da čim hitreje spoznavate vse, kar vas zavira (v vas ali zunaj vas) po poti vaših sanj — da to vse odstranite — da začnete uporabljati samo svoje potenciale in se čim hitreje in višje umsko, mentalno in čustveno razvijate.

Da si res uredite čim prej življenje tudi vi,  kot si ga želite Zakaj? Zato, ker to pripada vsem dušam te galaksije tako meni — kot VAM. Tukaj nisem pomembna jaz. Jaz sem že to dosegla in še vedno pridno delam vsaki dan na tem, da si uredim vedno življenje tako, kot si ga želim. ZELO POMEMBNI STE VI, da si tudi vi uredite življenje, kot si ga želite. Zato pomagam vam. 

 • Na treningu postavljamo tudi vaše mesečne — tedenske in dnevne cilje.
 • Vodim vas, da dnevno hodite po poti do zaključka vaših sanj in dosežete čim hitreje, kar je možno vaš cilj. Zato, ker edino tako dobivate pozitivno močno energijo, moč, samozavest, pogum, sigurnost, vero v vas in vaše sanje, zadovoljstvo, ….itd.
 • Trening je namenjen vsem.  Še posebno ljudem, ki imate in rešujete težave in probleme. Ljudem, ki imate močne izzive. Dobrodošli! Z največjim veseljem vam pomagam, da rešite vse probleme in greste naprej samo v reševanje izzivov. Zelo uživam v tem, da vam pomagam in vas pripeljem do cilja. To je moje poslanstvo. Hvala Bogu zato poslanstvo 🙏🙏🙏🙏🙏
 • Naučim vas kako spoznate, pogledate in ozavestite znanje, ki ga dnevno dobivate skozi vaše življenje. TAKO VAS NAREDIM SAMOSTOJNE, da skozi življenje ne potrebujete ves čas še  dodatno plačevati novega znanja. Privarčujem vam ogromno denarja. Ko se naučite, kako znanje iz svojega praktičnega življenja spoznati, dati v svoje življenje ne potrebujete več zunanjega znanja v tej smeri.

Vse, kar je potrebno narediti je to, da si plačate pri meni trening. Se praktično naučite vse, kar sem vam napisala in še veliko več, kar vam povem v živo na vašem primeru. Z namenom, da postanete samostojni in pridete do stanja, ki si niti pri meni več ne rabite plačati treninga. Meni je v največje veselje in zadovoljstvo, da postanete samostojni in to znanje daste v svojo življenje in svojim domačim, ki so vam najbolj pri srcu.  

Pišem vam vse iz mojih lastnih izkušenj iz praktičnega življenja. Osebno sem si plačala tudi jaz trening in nikoli nisem potrebovala znanja iz dogodkov. Imam prijatelja, ki je skakal iz dogodka na dogodek. Veste kaj se je z njemu zgodilo? Bil je zmeden. Jaz pa sem imela samo enega mojstra. In veste kaj se je zgodilo pri meni?  Ogromno sem se razvila in napredovala v svojem življenju. Enako lahko naredite tudi vi. 

Ker sem se takrat učila, kako znanje iz mojih izkušenj dam v moje realno življenje. Naučila sem se kaj sprejmem iz okolice in kaj ne in vržem stran — kaj mi je podporno in kaj ne — kaj je moj problem in kaj ni — kaj je moje poslanstvo in kaj mi je vsilili sistem,  in še veliko in veliko več. Danes sem tudi jaz samostojna in pomagam že vam, da postanete tudi vi samostojni in ne odvisni od drugih. TO JE TA SVOBODA, ki jo dobite skozi trening ….

Si predstavljate, da se vso znanje skriva v vas — vaših izkušnjah in da se ga morate samo naučiti, kako ga morate pravilno uporabljati v svojem življenju. To je vse in to učim na treningih. Zraven pa dajem še energijsko znanje.

 • Z namenom, da privarčujete ogromno denarja in postanete samostojni.

Z namenom, da ljudje, ki si ne morete plačati dogodkov, ki zelo dragi, da si lahko plačate trening in vseeno skozi trening dobite to znanje, ki je bistvo za kvalitetno našega življenje. Zato imam tudi tako nizke cene. Da sem dostopna vsem ljudem. Ker je moj cilj, pomagati  ogromno številom ljudem na tem svetu. 

 • Zato učim na treningu kako znanje skozi izkušnjo spoznati, ozavestiti vsak trenutek vašega življenja in ga uporabiti v vašem življenju.
 • Dodatno pa še ozaveščam kako kreirati svoje življenjske izkušnje in življenje samo v pozitivno smer. 

Najhitrejši in najvišji razvoje je; KAJ MISLITE?

Več, kot rešimo v svojem življenju svojih težav, problemov in izzivov bolj se razvijemo. Več dobimo znanja.

Vse svoje težave in probleme sem že rešila. Zato imam tudi ogromno znanja in modrosti. Sedaj rešujem samo še izziv. Izziv kako čim večjemu številu ljudem pomagam. Da tudi vi pridete do nivoja, kjer vam gre vse gladko in rešujete samo še izzive tako, kot jaz in vse to naučite vaše prečudovite otroke. 

Ker edino skozi težave, probleme in izzive dobivamo dnevno znanje za naše življenje. Praktično pridobivanje znanja je zamen edina pot — pot, ki prideš do svobode v duši in telesu in izobilja vsega. Lepega partnerstva, zdravja, harmoničnega življenja, uspešne poslovne poti, lepe komunikacije in odnosov z vsemi, ki so to sposobni živeti. Vse ostalo pa je zame žal samo še filozofija.

– Zakaj Energijski? Zato, ker dodajam v trening vso energijsko znanje — med tem tudi znanje kako dobite energijsko pozitivno moč in energijo za reševanje izzivov. Dodajam pozitivno energijo, moč in modrosti, ki sem jih nabrala skozi svojo življenjsko pot. Tudi ženske modrosti, kako moramo delovati, da imamo prečudovito partnerstvo, komunikacijo in odnose z vsemi, prečudovite lepo vzgojene otroke, …itd.

 • Naučim vas tehnike kako samostojno kanalizirate kozmično pozitivno energijo iz univerzuma.
 • Kako iz sebe uporabljate samo pozitivno energijo.
 • Kako se polnite z energijo in dobivate iz univerzuma vse modrosti.
 • Kako živite z univerzumom, kot eno. Ker je energija najbolj pomembna za naše življenje je tudi to znanje bistveni del treninga.

– Zakaj Življenjski Trening? Zato, ker je v življenju vse trening. Ne kdo trenira košarko + umsko, mentalni in čustveni trening. Torej trenira trening na fizični in psihični bazi. Zakaj? Zato, ker je vse to skupaj zelo povezano za uspeh v košarki.

Enako pa je v našem življenju.

S tem, da pri meni ne treniramo košarke. Ampak TRENIRAMO samo na psihični bazi.

Treniramo:  

 • Kako DOSEČI v svojem telesu notranji MIR — RAVNOVESJE in vse to tudi OBDRŽATI.
 • Kako SVOJE ŽIVLJENJE UREDITI umsko, mentalno in čustveno SAMO v POZITIVNO SMER na VSEH PODROČJIH. Na področjih: Partnerstva, uspešne poslovne poti, zdravja, komunikacije in donosov.
 • Kako ŽIVETI V SOŽITJU z VSEMI, KI so to SPOSOBNI živeti.
 • Kako živeti v IZOBILJU VSEGA, kot to živijo uspešni športniki. Enako je pri nas v našem življenju. Če bi mi toliko trenirali, kot trenirajo športniki, bi imeli vsega dovolj, kot imajo oni.

Naši športniki nam kažejo, da je za doseganje ciljev BISTVENO potrebno trenirati. Trenirati pa je BISTVENO potrebno tudi v našem vsakdanjem življenju.

 • Zato sem USTANOVILA praktični energijski Življenjski Trening ….. Z namenom, da zagotovo dosežete KVALITETNO ŽIVLJENJE tudi VI. Da tudi VI dosežete svoje SANJE in CILJE.

Tako, kot to dosegajo naši uspešni športniki ali čudežni dečki in deklice. Čudežni dečki in deklice smo lahko vsi, ker se da PRAV VSE NAUČITI — NA TRENIRATI dokaz so nam naši športniki in posledično tudi jaz vam.

Talenti smo vsi — samo vsak na svojem področju. Za vse nas pa je nujno potrebno, da to področje najdemo. Meni ga je že uspelo najti! KAJ PA VAM?

Športniki so se naučili svoj talent uporabljati zato, ker dnevno veliko in močno trenirajo tako fizično, kot psihično. Jaz pa dnevno treniram psihično in imam življenje urejeno in fantastično, kljub kaosu na svetu. 

Pri meni je trening na psihični bazi:

 • Kako ste in ostanete psihično stabilni, vitalni, močni, mirni, zbrani, fokusirani na cilje, kljub težki situaciji, ki jo imate, če jo imate. To je umetnost, katero se je meni uspelo na trenirati. 

Na treningu vsi najdete svoj talent. Samo je potem vprašanje ali talent pogumno sprejmete in reagirate. Verjamem v vas, da ga boste. Odkrito napisano do sedaj mi samo ena stranka ni reagirala svojega talenta ostali pa vsi. Vse tehnike in modrosti, ki jih dobite se je potrebno naučiti in ozavestiti, da jih res dnevno uporabljate.

– Zakaj Mentalno in Čustveno trenirati? 

 • Zato, ker nas ni nihče naučil skozi življenje, kot otroka kako ravnati z našim umom, mentalno in čustveno vedno samo pozitivno. Ampak so nam celo skoraj vse to zatrli. 
 • Naš um, mentalnost in čustva velikokrat vodijo naše telo (zato je kaos v nas in na svetu).
 • DAJMO z mojim znanjem to OBRNIT in se začnite UČITI kako vodite vi  SAMO POZITIVNO vaš um, mentalno in čustveno svoje telo (to pa je mir v telesu in svetu). Vidite razliko?

To je BISTVENO ZNANJE za kvalitetno življenje vseh ljudi na tej galaksiji. Skozi svoje praktične izkušnje sem se naučila kako se dnevno KONTROLIRAM in VODIM svoje telo um, mentalno in čustveno samo po pozitivni poti življenja. Zato imam mir in izobilje v sebi in okrog sebe.  

Zato sem se tudi ODLOČILA, da vam pomagam — da vam dam vso znanje in modrosti — da vas vodim, da se tudi vi praktično naučite kako dnevno delovati vedno pozitivno in uporabljati znanje tudi takrat, ko vam je najtežje.

 • Z namenom, da se naučite kako postanete samostojni.
 • Kako ravnate vedno v sebi in izven sebe samo pozitivno. Umsko, mentalno, čustveno. Kako ravnate vedno pozitivno s svojimi vzorci, navadami, vrednotami, programi, z občutki, mislimi, govorjenjem in delovanjem. To je edini način, da dvignete v sebi močno pozitivno energijo, moč, zavest, zavedanje in moralo in si uresničite vse svoje sanje.

– Zakaj stabilnost, vitalnost in ravnovesje? Ker je to edini način, da zagotovo uspete in si uredite življenje na vseh področjih, samo v pozitivno smer. 

Vsi se lahko na treniramo: 

 • kako smo psihično stabilni, vitalni, močni, mirni, zbrani, fokusirani na cilje ….
 • kako nas zunanje situacije dvignejo in ne zrušijo ….
 • Kako ostanemo vedno pozitivni, kako delujemo vedno pozitivno z našimi, vrednotami, mislimi, govorjenjem in delovanjem … itd.  To delamo na treningu … in še in še ….

Vsi smo ranjeni:

 • Zato vas Naučim kako daste to ranjenost ven oz. stran iz vas in vaše podzavesti.
 • Kako se iz vas in okoli vas očistite vseh negativnih energij, stavkov, travm, težkih izkušenj in si daste v vas in vašo podzavest samo vse, kar je za vas podporno in pozitivno.
 • Kako dosežete stabilnost, vitalnost ravnovesje in nivo, ki vam gre vse enostavnost, lahkotno, gladko … itd.
 • Kako dosežete močno samozavest, pogum, sigurnost, vero vase in vaše sanje, močno pozitivno moč za doseganje ciljev … itd.

POKAŽEM VAM TEHNIKE KAJ MORATE DNEVNO DELATI, DA SE VAM RES URESNIČIJO VSE VAŠE SANJE. BOLJ, KOT DELATE LEPŠE IMATE ŽIVLJENJE in VEČ URESNIČENIH SANJ.  Edina pot, da pridete do višje vibracije energije, moči, zavesti, zavedanja in morale. Da dobite in obdržite SVOBODO v DUŠI in TELESU in notranje in zunanje RAVNOVESJE.

– Zakaj Zdravo telo in duha? Zato, ker je v našem zunanjem ovoju, v fizičnem telesu naša neumrljiva duša. V njej deluje naše pravo prvotno življenje.

Naše materialno telo je sestavljeno in celic — duša pa iz duhovnih delcev. Po jedru duše dotekajo v nas Božje življenjske moči. Tečejo v dušne delčke in od tam v celice in organe našega zemeljskega telesa.  Preko duše zdravimo naše fizično telo.

Zato je zelo pomembno, da se naučite kako energijsko očistite svojo dušo in preko JEDRA duše DOBIVATE v sebe ŽIVLJENJSKO energijo in MOČ. Bolj, ko čistite dušo –bolj boste pozdravili oz. zdravili oz. že pomlajevali svoje fizično telo. To je že znanstveno dokazano!

Spoznala sem tehnike:

 • Kako se ZAVESTNO povežem z božanskim tokom energije.
 • Kako vzpodbudimo duhovne moči v sebi, da tečejo močneje.
 • Kako vse modrosti potegnemo iz univerzuma v sebe in jih damo v naše praktično življenje … itd. 

Te tehnike učim v skupinskih meditacijah in treningih.

Posledica treninga je:

 • Vodenje svojega življenja samo v pozitivno smer in izobilje vsega na področjih: Zdravja, uspešne poslovne poti, prečudoviti partnerski odnos , prečudovite komunikacije in odnos z vsemi, ki so to sposobni živeti. 
 • Obvladovanja in odstranjevanja stresnih situacij.
 • Dvigovanje Življenjske vitalne energije, Nivojev, Zavesti, Zavedanja in Morale ter Zdravo, Mirno, Svobodno Življenje v Ravnovesju in Izobilju na vseh Področjih. 

Na kratko napisano, da si preko treninga pri meni zagotovo Uresničite vse svoje sanje. ČE VAS DANES VPRAŠAM?

KAJ BI PA VI RADII SPREMENILI V SVOJEM ŽIVLJENJU?

Premislite, pridite in mi povejte na individualnem pogovoru samo eno stvar, ki bi jo radi spremenili. Da skupaj pogledamo kako bi to spremenili čim hitreje. Samo v vednost do sedaj sem vse ljudi pripeljala do spoznanja, koraka naprej in cilja …. zagotovo pripeljem tudi vas.

Zelo močan in v zelo kratki dobi je bil rezultat, ko sem enega podjetnika vodila in pripeljala v roku dveh let do dviga višine produktivnosti v podjetju v višini skoraj 400.000,00€. Bil je samostojni podjetnik in začela sva iz nič. Je pa bila velika prednost, ker si je dovolil, da sem ga vodila, da sva združevala ideje in da je realiziral ideje od obeh. Fantastičen rezultat. Si ga predstavljate kolk je bil srečen?

Vljudno vabljeni in dobrodošli! PRIJAVITE se lahko TUKAJ:

Kaj vam nudim v individualnem pogovoru?

ali pa 051 865 007 Z Ljubeznijo Martina Veseljko 💖💖💖

P.S: Morala je povezana z našim zdravjem — Ravnovesje pa nam da vso izobilje. Znotraj in izven nas na vseh področjih. Uživajte življenje, ker je prečudovito. Če pa vam ni, pa pridite, da ga naredimo, da vam bo. DOBRODOŠLI 💟💥💟

Kategorije: Članki