MOJE POSLANSTVO JE:  😊

 • Da ljudi in podjetnike motiviram, podpiram, vam stojim ob strani (še posebno takrat, ko vam je najtežje) in vam pomagam najti rešitev pri reševanju vaših težav, problemov ali izzivov.
 • Deljenje mojih spoznav, modrosti, energijskega in praktičnega znanja, znanje kako dobiti in obdržati pozitivno energijsko moč in z njo dosegati ter uresničevati svoje cilje – sanje, živeti svobodno in v izobilju vsega.
 • Da osveščam, da te modrosti in praktično znanje dnevno tudi vsi uporabljamo na zavedni in ne zavedni ravni.

  VSE TO DELAM Z NAMENOM: Ker mi je mar za vsako dušo tega sveta, kako živi! Z namenom: Ker vas imam rada! Z namenom: 

  • Da imate vsi ljudje enako priložnost spoznati, si urediti življenje, kot si ga želite samo vi.
  • Da imate dovolj energijskega in praktičnega znanja kako vso znanje, ki ga imate in ga še dodatno dobite pri meni res daste v svojo praktično življenje.
  • Da vsi ljudje in podjetniki, ki si res želite izboljšati svojo kvaliteto življenja samo v pozitivno smer dobite vse te modrosti, praktična znanja in si praktično življenje res uredite, kot si ga želite.
  • Da postanete energijsko samo pozitivni, samostojni in pomagate svoji družini, otrokom, staršem, bratom, sestram ….itd. Da postanete energijsko pozitivno močni, pogumni, samozavestni, sigurni, verjamete vase in svoje sanje, ponižni, hvaležni, kjer vedno reagirate samo pozitivno s svojimi občutki, umom, mentalno, čustveno, vzorci, programi, navadami …itd.

  KJE SEM DOBILA TO ZNANJE? 😘😘😘😘😘

  Vso to znanje sem dobila skozi svoje praktične težke izkušnje, ki ga danes dnevno uporabljam v svojem življenju. Učila sem se skozi svoje zelo težke izkušnje in lekcije. Zapomnite si, da lekcije preveč bolijo. Zato danes vsa znanja, modrosti dajem naprej, da se vi učite iz naših lekcij z modrostjo. Smeh …. to pa ne boli, ampak samo razveseljuje, zadovoljuje, osrečuje …itd. 

  Znanja: >> Kako sem si življenje praktično uredila na vseh življenjskih področjih samo v pozitivno smer << Na področjih: Partnerstva, vzgoji otrok, komunikaciji in odnosi z vsemi, kako poslovno uspeti, biti zdrav in se že pomlajevati. 

  Skozi pogovor z ljudmi vidim, da si vsi želite urediti življenje na vseh pozicijah. V enostavno in lahkotno življenje, ki vam gre vse gladko. Kjer živite svobodno življenje, v izobilju vsega. 

  Ker sem osebno že dosegla ta nivo, vam tukaj zagotovo in z največjim veseljem pomagam, stojim ob strani, motiviram ter osveščam, da vsa znanja, modrosti, energijske pozitivne tehnike, pridobivanja moči se naučite – jih samostojno osvojite in dnevno tudi uporabljate.

  NAUČIM VAS!

  Kako na konci dneva skozi dan pogledate kaj vse je bilo skozi vaš dan znanje, katerega si je vredno zapomniti, dnevno osveščati in uporabljati za prihodnost. V vašem vsakodnevnem dogajanju je ogromno znanja.

  Samo vprašanje je: >> Če se znamo ustaviti, zadihati in dan pogledati s pozitivnega zornega kota? <<

  Zelo pomembno je še: >> Da znamo pogledati. Kaj je za nas iz našega dneva uporabno in kaj je ne koristno za prihodnost. Nekoristno je nujno potrebno spoznati in zavreči. Koristno pa dnevno osveščati in uporabljati. <<

  Upam si trditi iz prakse:  >> Da je to edini način s katerim si ZAGOTOVO izboljšate vašo kvaliteto in kakovost življenja samo v pozitivno smer. <<

  Z vsem tem znanje pridobite tudi vi samo močno pozitivno življenje. V nivoju, kjer vam gre vse enostavno in gladko. Kjer živite v zdravi komunikaciji in odnosu z vsemi. V prečudovitem partnerstvu in poslovni poti. Svobodno in v izobilju vsega.

  Vljudno vabljeni in dobrodošli na trening. Se že veselim. Z ljubeznijo Martina Veseljko 💖💖💖💖💖 Kontakt: 051 865 007 Martina.

  P.S: Kaj pa je vaše poslanstvo pa si odgovorite, kar sami. Če pa ne veste kaj je, pa ste vljudno vabljeni in dobrodošli na individualni pogovor. Z namenom, da skupnimi močmi odkrijemo kaj je vaše poslanstvo, da ga zares spoznate in zaživite.

  P.S.S: Na svetu smo zato, da spoznamo kaj je naše poslanstvo in ga resnično živimo. TO JE EDINA POT DO SREČE, RADOSTI, VESELJA, IZPOPOLNJEVANJA sebe …itd. Delajmo to, kar nas resnično izpopolnjuje, veseli, osrečuje le tako smo lahko srečni, zadovoljni …itd. VLJUDNO DOBRODOŠLI 😊 Z LJUBEZNIJO 💖💥 Martina Veseljko 

  Kategorije: Članki