…. TAKO, DA REŠITE SVOJE PROBLEME in si UREDITE ŽIVLJENJE v pozitivno smer NA VSEH življenjskih PODROČJIH — Zdravju, Partnerstvu, Poslovni poti, Komunikaciji, Odnosih z vsemi, ki to zmorejo …. uresničimo si svoje sanje …. lahko vam pomagam ….

KAJ MORATE NAREDITI, DA REŠITE SVOJE PROBLEME, SI URESNIČITE SVOJE SANJE in se DVIGNETE v višje vibracije ENERGIJE, RAZUMEVANJA, ZAVESTI, ZAVEDANJA IN MORALE.

 

1. Najti interes – motivacijo zakaj bi reševali svoje probleme? 

MALO O MENI, kaj se mi je začelo dogajati, ko sem začela reševati svoje probleme. Kaj sem skozi izkušnje spoznala in videla ….

 • da sem se edino tako lahko popeljala v življenje, kot si ga res želim živeti. 
 • da edino tako, ko rešujem problem za problemom lahko spoznam kaj si želim in živim svoje sanje. 
 • da mi vsaki rešeni problem. da novo energijo, zagon, motivacijo za naprej, močno pozitivno znanje, modrosti, moč, novo idejo, samozavest, pogum, sigurnost, vero vase …itd.
 • da me je vsaki rešeni problem izpopolnjeval, pozitivno izoblikoval v močno, odločno, iskreno, moralno, pozitivno osebnost, ki točno vem kaj si želim.

Skozi reševanje problemov sem spoznala kaj si res želim in kaj ne.                                SI ŽELITE SPOZNATI — KAJ SI ŽELITE TUDI VI? 

Če ne veste kako bi začeli reševati probleme, pridite po pomoč. Z največjem veseljem sem vam na razpolago. Z namenom, da vam pomagam, da se tudi vi izoblikujete, kot si želite, da postanete zadovoljni, srečni, radostni, da tudi vi dvignete zavest, zavedanje in moralo.

Le tako nam bo uspelo dvigniti kolektivno zavest, zavedanje in moralo. Rešiti vse probleme in odstraniti iz tega sveta vse naravne katastrofe.  

 • Vsaki rešeni problem mi je dal novo energijsko pozitivno moč,  da sem lažje poiskala pot do cilja reševanja drugega problema. Z namenom, da sem vedno rešila problem in se dvignila v višji energijski nivo razumevanja, zavesti, zavedanje in morale. 

Vsaki novi rešeni problem me je dvignil v višji energijski nivo. Na meni pa je bilo, da sem se naučila in znala ta nivo obdržati in ga samo nadgraditi.

Danes več nimam problemov, ampak samo izzive kako se naučiti in nadgraditi ter dvigniti celotni svet še na višjo kolektivno zavest, zavedanje in moralo. 

ČE NOČETE REŠEVATI PROBLEME ZARADI SEBE, (ker vam je težko) ….

 • jih rešujte zaradi svojih otrok.
 • Če svojih problemov ne boste rešili vi se zavedajte, da jih bodo morali rešiti vaši otroci.

Si predstavljate življenje vaših otrok!

Morali bodo reševati vaše probleme in še svoje. Torej jim bo življenje še mnogo težje, kot ga imamo mi, ker bodo reševali dvojne probleme vaše in svoje.                    Grozno a ne!

Verjamem, da vsi želite, da bi vaši otroci živeli mnogo lažje, kot vi.

 • Torej zavihajte rokave, pojdite preko sebe in tega, da je težko ter začnite reševati svoje probleme. Ko vi rešite svoje probleme, bodo otroci reševali samo še svoje izzive. 

Reševanje vaših problemov je edini način, da svojim otrokom pomagate v boljšo razvito osebnost, samostojnost, kvalitetnejšo pozitivno prihodnost in življenje.

KAJ S TEM TOČNO MISLIM pa vam prav vse skrivnosti in znanje povem v živo …. (preveč je za pisati — smehhhhh) 

Le delček tega pa vam napišem v kratkem odstavku: Ko mi odpravimo svoje težave, težke izkušnje, vzorce staršev, ki nam ne koristijo …itd. avtomatsko otroci tega nimajo več.

Zato naši otroci ne bodo imeli več problemov, težkih izkušenj, ne pravih vzorcev, … ampak samo še izzive.

Izzive kaj se želijo naučiti in postati. Le tako, da jih mi razbremenimo lahko sledijo svojim sanjam in živijo svoje življenje. Le tako bodo imeli  mnogo lažjo in lepšo bolj pozitivno prihodnost in življenje, kot mi.

VERJAMEM, DA SI TO ŽELITE ZA SVOJEGA OTROKA. Zato zavihajmo rokave in začnimo delati. DOBRODOŠLI! 051 865 007  Martina. 

 2. Nujno morate poiskati način kako bi rešili problem in si uresničili sanje? 

Če se vam situacije ponavljajo že dlje časa je nujno potrebno si prvo priznati, da ne zmorete sami, da si poiščete pomoč od ljudi, ki to znanje, ki ga vi potrebujete imajo in vam ga dajo.

Pokličite me in preverite ali imam znanje, kot ga vi potrebujete. Vedno sem realna, če vam ne morem pomagati vam to tudi povem, če pa vam lahko pa vam povem kako. Meni se ne gre za denar, ampak za to, da vi rešite svoj problem, da ste zadovoljni, srečni, radostni …. 

IMAM OGROMNO ZNANJA:

 • Kako se izoblikovati v pozitivno močno, odločno, ambiciozno, samozavestno, pogumno, sigurno, samostojno …itd. osebnost.
 • Kako reagirati vedno pozitivno s svojim umom, mentalno in čustveno …
 • Kako delovati vedno s čisto vestjo …
 • Kako ozavestiti svojo podzavest in jo očistiti vseh travm, težkih izkušenj, negativnih stavkov …
 • Kako vedno poiskati pot do rešitve cilja in imeti lepo partnerstvo in uspešno poslovno pot …
 • Kako delovati, da sem  popolnoma zdrava in se že pomlajujem, da imam lepo komunikacijo in odnose z vsemi, ki to zmorejo …
 • Kako spoznati in odstraniti iz sebe vse, kar  mi ni podporno ….
 • Kako stvari, ki so postavljene na nepravih temeljih zrušiti in jih postaviti nazaj v močne prave temelje ….

Poglejte primer s hišo. Če bo hiša zgrajena na slabih temeljih, se bo zrušila ob vsakem malem potresu. Če pa bo zgrajena na dobrih temeljih, pa bo obstala.       

Isto pa je pri nas v partnerstvu, na zdravju, poslovni poti, komunikaciji in odnosih. Če imamo nekaj od tega postavljeno na slabih temeljih se bo zrušilo. Kar je super. Ker le tako lahko postavite vse, na dobre temelje. Nas pa je ravno tega strah …. kakšna norost. Še, še in še bi lahko naštevala, ampak vse več v živo …. na vaših primerih. 

KO NEKAJ ZRUŠITE in POSTAVITE NA NOVO LAHKO …. 

 • Uspete ….
 • Rešite vse probleme, si uresničite sanje in greste vsaki dan nivojsko višje, še višje in višje.
 • Razširite svoje razumevanje situacij, obzorje, višjo zavest, zavedanje, moralo ….
 • Dosežete in nadgradite svoje želje, sanje, cilje …. zdravje – pomlajevanje, harmonično komunikacijo, odnose, partnerstvo, uspešno poslovno pot … in pomagate svojim otrokom v boljšo, kvalitetnejšo in pozitivno prihodnost in življenje.

  Naši starši niso imeli toliko možnosti za pridobivanja novega znanja, kot ga imamo danes mi.

  Zato bodimo, kot starši danes še bolj ODGOVORNI MODRI  — SE NAUČIMO KAKO POMAGAJMO prvo sebi in posledično našim partnerjem, otrokom se izoblikovati v močno, odločno, samostojno, pogumno, samozavestno … itd. osebnost. Kjer bodo znali poskrbeti zase in posledično za svojo družino.  

  Več, kot bomo mi iz sebe očistili vseh negativnih vzorcev, programov manj jih bodo imeli za očistiti naši otroci. Zato bodo lažje šli skozi svojo življenje. 

  Vsaka oseba na tem planetu je zelo pomembna za dvig kolektivne zavesti, zavedanja in morale. Mi danes ustvarjamo novo zgodovino. Zdaj pa je na nas ali jo bomo popeljali v negativno smer in se bo zgodovina ponovila ali pa zgradimo novo zgodovino in jo popeljemo v pozitivno smer.

  Zavedam se in vse delam v tej smeri, da zgradimo NOVO ZGODOVINO jo popeljemo v pozitivno smer: Z namenom, da bo našim otrokom mnogo lažje življenje, kot je bilo nam.

  Ne glede na vašo trenutno stanje, zunanje težke situacije in kaj želi okolica od vas SE JE NUJNO POTREBNO:

  • Dvigniti pozitivno energijo, razumevanje situacij, obzorje, zavest, zavedanje in moralo v vašem telesu. Ojačati energijsko vaše notranje organe. 
  • Spoznati zakaj se vam dogajajo ali ponavljajo (situacije), kot se vam. Situacije se vam ponavljajo zaradi nekih vaših ponavljajočih se vzorcev, programov, miselnosti, delovanja, čustev, strahu, dvoma, ne sigurnosti, ne vere vase, ne samozavesti …itd, ki vam ne dajo, da bi naredili drugače in situacijo rešili ali pa vzorcev, programov, čustva, strah, dvom, ne sigurnost, ne samozavest …itd. osebe, ki je nasproti vas, ki mogoče živi z vami in je vpletena v situacijo.

  Pri ponavljajočih situacijah se je nujno potrebno naučiti in spoznati:

  • Kaj je potrebno narediti drugače, da se situacija reši moralno, iskreno in pošteno za vse. 
  • Kateri vzorec, miselnost, čustva,  delovanje, program ali strah, dvom, ne sigurnost, ne vera vase, … vas zavira, da ne morete narediti koraka naprej. Mogoče samo strah kako naprej?
  • Nato vse to negativno odstraniti in situacijo rešiti. Iz vsake situacije bi morali pogledati, spoznati kaj je pozitivno za vaše življenje in uporabiti in kaj negativno in vrči stran.
  • Kako vsako situacijo pogledati s pozitivnega zornega kota. 
  • Kako bi vi morali po naravnih zakonih delovali drugače, da sebe in družino po peljete samo po pozitivni poti življenja. Vse to in še veliko več učim na praktičnih treningih.

  Vsi vemo, da obstaja več življenjskih  nivojev. Z učenjem, spoznavanjem, razumevanjem, reševanjem in zaključevanje problemov se dvigujemo vsaki dan v višji in višji življenjski nivo. S cilji pa dobivamo novo samozavest, pogum, vero vase, sigurnost. POTREBUJETE TO? 

  Če se hočete razvijati hitro, je nujno potrebno delovati hitro. Si občasno priznati, da tam, ko vam ne gre, da pa le nekdo ve več. Zato poiščite pomoč in rešite problem ali izziv v najkrajšem možnem času. 

  Na energijskih treningih vam dam močno znanje in vam praktično pomagam rešiti vaš problem. Vsi uspešni ljudje imajo svojega trenerja — to je modrost in hitro napredovanje. 

  • Nato pa je nujno to energijo in novi nivo obdržati in se samo skozi situacije ponovno učiti – dvigovati še višje in višje energijske nivoje zavesti, zavedanje in morale. 

  Mislim, da je dovolj tega, da samo govorite kaj nas starši niso naučili in kaj smo dobili iz okolice. DOBILI SMO TOČNO TO, KAR SO ZNALI in so NAM lahko DALI. Tudi meni so dali grozne vzorce, ogromno negativnih stavkov – (kolk ne zmorem, kaj je zame in kaj ni),  programe …itd. Več samo v živo!

  Ampak me to ni zanimalo. Vedela sem, da obstaja veliko več, kot sem tisti čas živela. Zanimalo me je kaj moram jaz narediti drugače, da svoje življenje obrnem v pozitivno smer.

  Vrsto let nazaj sem raziskovala, močno delala, našla vse modrosti in tehnike, se učila, šla preko sebe, reagirala nori pogum, da sem se naučila kako moram reagirati s svojim umom, mentalno in čustveno.                                                                                      Danes se vedno vodim samo po pozitivni poti.

  Po poti v nivo:

  • kjer mi gre že sedaj vse gladko ….
  • kjer okolica, zunanje situacije in negativne energije več ne vplivajo name …
  • kjer sem vedno pozitivna in samo rešujem svoje izzive …

  Izzive: >> KAKO KOLEKTIVNO DVIGNITI ZAVEST, ZAVEDANJE IN MORALO na TEM PLANETU << 

  Še vedno se pridno učim na višjih nivojih vseh modrosti, dvigujem v sebi pozitivno energijo, še višjo zavest, zavedanje in moralo vsaki dan.

  Še danes se dnevno učim kaj in kako narediti drugače, v poslovni poti, partnerstvu, pri komunikaciji in odnosih, da sem popolnoma zdrava — se že pomlajujem, bolj uspešna, da je meni in mojemu partnerju in ljudem okoli mene vsaki dan lepše.

  TO JE EDINI NAČIN, DA DVIGNEM ČIM VEČ LJUDI V VIŠJE VIBRACIJE ENERGIJE, ZAVEST, ZAVEDANJE in MORALO. SE MI ŽELITE PRIDRUŽITI? Dobrodošli!

  Zato je ZDAJ pravi čas, da odgovornost za svoje življenje vzamete tudi vi v svoje roke. Vi ne rabite raziskovati sami — pridete k meni na individualne pogovore in boste dobili prav vse modrosti, znanja in tehnike takoj. 

  Zdaj je pravi čas, da se naučite vse osnove in še veliko več tudi vi in obrnete svoje življenje v pozitivno smer. Se izoblikujete v pozitivno, močno, odločno, sigurno,  samozavestno, ambiciozno …itd. osebnost. Osebnost, kot si res želite biti vi.

  Meni je uspelo in zagotovo lahko tudi vam. Če ne veste kako pokličite in pridite na individualne pogovore 051 865 007 Martina

  NUJNO je, da se NAUČITE: 

  • Kako podzavest ozavestite in jo očistite vseh negativnih travm, težkih izkušenj, miselnosti, govorjenja, delovanj …itd. 
  • Kako vedno pozitivno delovati z vašim umom, mentalno, čustveno, govorjenjem, delovanjem, prepričanjem, vzorci, programi …itd, 
  • Delovanja po naravnih in duhovnih zakonih in načelih …
  • Odstraniti iz sebe vse negativno in dati v sebe samo to, kar je za nas, vas in druge samo pozitivno ….
  • Da zberete pogum in zrušite vse neprave temelje. Da postavite partnerstvo in poslovno pot na prave temelje … Posledica tega dejanja je zdravje, lepa harmonična komunikacija, odnosi, svoboda v telesu in duši ….

  Z ljubeznijo Martina Veseljko 💖💖💖

  P.S: Edini način dvigovanja kolektivne pozitivne energije, zavesti zavedanja in morale je, da se najmočnejši člen v družini nauči vseh modrosti in tehnik.

  Tehnik KAKO PRITI in OSTATI v VISOKEM ENERGIJSKEM NIVOJU še posebno ob težkih situacijah in občasni prisotni negativni energiji s strani ljudi, ki živijo z vami.

  Kako v taki situaciji še bolj dvigniti pozitivno energijo, zavest, zavedanje in moralo in v to energijo potegniti celo družino.

  Edina pot za boljši jutri za vse.

  Ne pa, da velikokrat slišim jaz bom pustil/a vse in šla, ne da se mi s tem ukvarjat …itd. V tem ni rešitve. To je beg pred tem, da se vi nekaj nočete naučiti in raje vržete puško v koruzo in odnehate.

  Zdaj imate priložnost, da se pri meni na treningih naučite OSNOVE ŽIVLJENJA. Z namenom, da NAUČITE OSNOVE ŽIVLJENJA TUDI VI — VAŠE OTROKE.

  Da ne bodo vaši otroci čez 30 let rekli isto, kot danes rečete vi za svoje starše. Starši bi nas morali naučiti OSNOVE pa nas NISO. To velikokrat slišim na predavanjih ….

  Ne dovolite si istih napak, kot so jih naredili naši starši. Ne dovolite si tega, da slišite isto iz ust vaših otrok, kot vi danes rečete za svoje starše.

  Pridite ZDAJ in se naučit energijske osnove življenja. >> KAKO MORATE VI energijsko DELOVATI Z VAŠIM UMOM, MENTALNO in ČUSTVENO, da postanete samostojni, močni, odločni, samozavestni, ambiciozni, pogumni in to NAUČITE tudi vaše OTROKE.

  Več o meni si lahko pogledate na spletni strani. Več o treningu pa tukaj in zdaj, kjer se lahko tudi prijavite: https://www.svobodno-zivljenje.si/dogodek/prakticni-energijski-zivljenjski-trening/

  Kategorije: Članki