Ljudje smo zanimiva bitja, kjer imamo v sebi oz. telesu temno in svetlo plat. Eni več, eni manj. Kaj sem s tem mislila in kaj je v nas temna in svetla plat?

TEMNA plat v nas so: (vsa negativna čustva, emocije, vrednote, občutki, misli, stavki, prepričanja, vzorci, programi).

1.Občutek krivde, panični strahovi, sodba, bes sovraštvo, jokanje, program sodbe smiljenje samemu sebi motijo energijo SRCA. Rešitev je: Nujno potrebno je odpreti srce za močno novo pozitivno energijo. (Pomembna meditacija)

POHLEP: Moti energijo srca in tankega črevesja.

2.Vse misli in razmišljanja motijo energijo VRANICE.

3.Vsa navezanost, ne sigurnost, tesnoba, nerazčiščeni odnosi, zamere motijo energijo  PLJUČ. ŽALOST: Motijo energijo pljuč in debelega črevesja.

4.Ves strah motijo energijo LEDVIC, ki so vrata našega življenja in le od ledvic je odvisno koliko let bomo živeli.

5.Vsa jeza in potlačena jeza moti energijo JETR.

Vsa zavist, vzorec samo jaz vse vem, samo jaz sem pomemben, ne da se mi, odlašanje vsega pomembnega, pretirana količina hrane, narediti vse kontra, ne poslušanje – slišanja, ne sprejemanje samega sebe in drugih, vse negativne misli – besede – stavki, ne zadovoljstvo, ne samozavest, ne vera, ne zaupanje, ljubosumje, agresivnost, slabi odnosi, ne spoštovanje sebe in drugih, tekmovalnost, tesnoba, žalost, sebičnost… itd.

Če se v nas tvorijo  slaba čustva – NEGATIVNA imamo mi probleme povsod, tudi na zdravstveni poziciji. Načeloma si ustvarjamo probleme sami sebi, drugim ljudem in posledično tudi svetu. Negativna čustva, emocije in vse kar sem napisala nas nivojsko vlečejo dol in zato nikoli ne moremo na ta način najti rešitve, ampak vsaki dan tonemo bolj in bolj.

Vse to je naša tema stran našega telesa in zato smo bolni in nesrečni v neravnovesju.

SVETLA  plat v nas so: (vsa pozitivna čustva, emocije, vrednote, občutki, misli, stavki, prepričanja, vzorci, programi).

Zadovoljstvo, sreča, veselje, ljubezen, upanje, zaupanje, zaščitenost. Zmorem, zagotovo to naredim, prepričan sem, da mi bo uspelo…itd.

Če pa se v nas tvorijo dobra čustva – POZITIVNA je v našem življenju vse dobro, tudi na zdravstveni poziciji in vse dobro dajemo tudi svetu. Pozitivna čustva pa nas obračajo navzgor, kjer so vedno rešitve.

Ko spoznamo eno in drugo skrajnost lahko začnemo iskati ravnovesje, ker to je edini način, da pridemo do ravnovesja in smo popolnoma zdravi.

Sedaj pa Vas lepo prosim, da malo pogledate nazaj skozi zgodovino kako so se ljudje borili za dobro na svetu in seveda tudi veliko dosegli.

Naš korak pa je zadnji korak, da premagamo ego in temo v sebi. Vem, da ni enostavno, ampak vem, da se da. Zakaj? Zato,  ker je meni uspelo najti vse svoje šibke točke, se ojačati in premagati temo v sebi. Za nagrado in to trdo delo na osebnem razvoju pa sem dobila svobodo, svetlobo in plamen v srcu, ki gori polne ljubezni, sreče, radosti….itd.

Na tem področju kako odstraniti vse negativno in dobiti vse pozitivno imam ogromno znanja in sem Vam z največjim veseljem na razpolago. Vas zanima?

Sedaj pa Vas lepo, lepo prosim, da realno pogledate pri sebi:

 • Kaj reagirate in kje ste?
 • Kaj si želite postati in za kaj se boste odločili? Imate svobodno voljo ali reagirate s temno platjo  sebe ali svetlo.
 • Se vedno zavedate kaj reagirate?

Ste se že kdaj vprašali: 

 • Zakaj bi imel/a mentorja/co?
 • Kaj Mi bo mentor/ca dal/a?
 • Zakaj bi se udeležil nekega organiziranega dogodka, se spoznali, družili in pogovarjali v skupinici z drugimi ljudmi?
 • Kaj vam bo prisotnost na dogodku v življenju prinesla novega?
 • Kaj uspešni ljudje naredijo, da uspejo?
 • Kaj narediti drugače, da uspe tudi vi?
 • Kaj si želite?
 • Kje ste dobri?
 • Kaj je za vas najbolj pomembno?
 • Se res želite še bolj razvijati?
 • Želite postati vsaki dan bolj energijsko čisti in pozitivni?
 • Si želite v svojem telesu dobiti ravnovesje?

Za mano je prečudovit vikend in ful lepo druženje s prečudovito skupinico ljudi, kjer smo dobili vsi ogromno novih spoznav.

Zato se je zame vredno udeležiti dogodka, se odpreti, zaupati, pogovarjati in še bolj razvijati. Po moje se edino tako vsi hitreje razvijemo, očistimo in lažje rešimo svoje izzive.

Danes zjutraj sem se pogovarjala s prečudovito osebo, kako so se ljudje skozi zgodovino zelo borili proti zlu, da smo mi danes tukaj kjer smo.

Dosegli so, da smo navzven svobodni, kjer lahko govorimo in delamo kar želimo, se svobodno gibljemo, odločamo kdo smo, kaj želimo postati in doseči.

Opažam pa, da smo ljudje danes kljub zunanji svobodi notranji sužnji sami sebi (ujeti v temi v nas) in svojemu egu.

Danes smo na zemlji Vsi z enim in istim razlogom in imamo vsi eno in isto nalogo, to je: Da se razvijamo z namenom, da očistimo svojo Dušo, telo in najdemo ravnovesje v telesu.

Da v nas zasije in sije res vedno najmočnejša LUČ in čista svetloba.

Verjamem, da Vas že vse zanima kaj sem mislim s tem, da smo notranji sužnji sami sebi (ujeti v temi).

Verjamem, da Vas že zanima kako očistiti notranjo temo – negativno energijo in priti do močne svetlobe – pozitivne energije, ravnovesja in lepega življenja tudi takrat, ko nam je zelo težko.

Edino tako, da iz sebe odstranimo temni del in dobimo v sebe samo svetli del sebe.  Skozi meditacijo pa se še dodatno v našem telesu  iz dneva v dan povečuje pozitivna energija. Ker le tako lahko pomagamo sebi in svetu. Da bomo mi in svet bolj mirni, srečni, zadovoljni…itd.

Kreator svojega življenja smo osebno samo mi. Naše misli, besede, dejanja in  energija.

Veste kaj kreirate vsako sekundo svojega življenja?

Se že veselim srečanja in druženja z vami.

S spoštovanjem in z Ljubeznijo Martina Veseljko

Kategorije: Članki