Energijski trening Vam bo prinesel višji nivo, vibracijo pozitivne energije, višjo zavest, zavedanje in moralo, energijsko čisto telo in dušo. To je bistvo treninga.

Spoznali boste nove spoznave – modrosti, širili zavest in vso znanje in videnje praktično dali v življenje.

Na kratko napisano. Z Energijskim Treningom boste zagotovo našli pot in si uresničili vse vaše sanje, ki jih danes sanjate.

ŠPORTNIKI, KI ZMAGUJEJO in jim PRAVIMO, da SO ČUDEŽNI DEČKI – DEKLICE so SAMO ŠPORTNIKI, ki VELIKO TRENIRAJO VSAKI DAN FIZIČNO, UMSKO, EMOCIONALNO in ČUSTVENO. UPORABLJAJO IN ŽIVIJO SAMO SVOJ POTENCIAL, kjer žanjejo točno toliko rezultatov kolikor trenirajo.

Spoznala sem, da vsi športniki skozi svoj trening športa trenira veliko več, kot samo šport. Imajo trenerja, ki jih trenira tehnike, ki so pomembne za šport in imajo trenerja, ki jih trenira na umski, čustveni in emocionalni ravni. Tako dobivajo najbolj pomembne ključe za življenje, katere bi morali osvojiti prav vsi ljudje.

VAS ZANIMA KATERI ŽIVLJENJSKI KLJUČI SO ZA VSAKDANJE ŽIVLJENJE NAJBOLJ POMEMBNI? Če, JA ste dobrodošli. 

Enako, kot športniki treniram vsaki dan tudi jaz na umski, čustveni in emocionalni ravni. Naučila sem se še spoznati vse najbolj pomembne življenjske ključe in reagirati samo s pozitivnimi vrednotami, mirom, občutki, navadami, vzorci in programi, ki sem jih dobila s strani staršev in okolice. Danes žanjem točno toliko rezultatov kolikor treniram. Vsaki dan se energijsko dvigujem v še in še višji energijski nivo. Do kdaj? Dokler bom živa.

 • Ko najdemo notranji mir je ob nas tudi energija miru in zato naredimo lažje korak naprej k rezultatu. Prečudovita energija.
 • Ko reagiramo z moralo pa dobimo novo energijo morale.
 • Ko reagiramo pogum pa dobimo novo pogumno energijo, višjo zavest, zavedanje, samozavest, vero, sigurnost, ponižnost, hvaležnost ….itd.
 • Ko se znamo povezati z naravnim in čistim izvirom pozitivne energije, odpuščati in energijsko čistiti in očistiti svojo srce, dušo in telo pa dobimo plast za plastjo močno energijsko svobodo.
 • Ko pa reagiramo samo s pozitivno energijo čustveno, emocionalno, umsko, s pozitivnimi vrednotami, navadami, občutki, vzorci in programi, pa živimo v nivoju, ki nam gre vedno vse gladko, enostavno in lahkotno. Tako danes živim jaz in prečudovito mi je. Danes živim svoje sanje in reagiram samo svoj potencial !

Naučila sem se voditi samo po pozitivni življenjski poti v močno, odločno in vztrajno žensko, ki točno vem kaj si želim in vedno dosežem cilj.

Ravno zato sem za vas ustanovila Praktični Energijski Trening, kjer vas učim – vodim – vam pomagam, da spoznate, energijsko očistite in nikoli več ne zamažete vašo podzavest, srce, dušo in telo.

TO JE KLJUČ DO SVOBODE IN IZOBILJA.

Pomagam vam:

 • Dvigniti še višjo vibracijo pozitivne energije, zavest, zavedanje in moralo.
 • Trenirati vsaki dan na umski, čustveni in emocionalni ravni.
 • Priti do čiste zbranosti, fokusa na cilj, notranjega miru, harmonije in ravnovesja.

Posledica tega močnega treninga pa je IZOBILJE na POZICIJI KATERI MOČNO TRENIRATE. Poziciji: Partnerstva, odnosih z vsemi, komunikaciji, poslovni poti.

KER IMAM MOČNO PRAKSO in OGROMNO POZITIVNIH IZKUŠENJ, kjer sem udeležence pripeljala do močnih rezultatov – LAHKO TRENIRAM VSE LJUDI na tem svetu TUDI ŠPORTNIKE

Športniki so nam dokaz, da za uspeh in za pozitivno življenje pomeni, da moramo nujno trenirati na več ravni tudi umski, čustveni in emocionalni ravni tako, kot to trenirajo športniki.

Enako je pri našem privatnem življenju in enaka pravila veljajo tudi za nas.

Ste pripravljeni na trening? Jaz, kot coach sem pripravljena, da vas treniram in se že veselim, da vas pripeljem do cilja, PA VI?

MENI JE USPELO – V KOLIKOR SE ODLOČITE IN ZAČNETE PRI MENI TRENIRATI TUDI VI – ZAGOTOVO USPE TUDI VAM.

DOBRODOŠLI 💖💖💖💖💖

Vprašajte se:

 • Kakšno energijo želite prejemati in oddajati,
 • Kakšne rezultate dobivati?
 • Kaj si res želite v svojem življenju?
 • Kaj morate še spremeniti, ozavestiti, da to res dobite?
 • Na kakšnem planetu želite živeti?

Želim vam vse dobro.

Z Ljubeznijo Martina Veseljko

Kategorije: Članki