Kaj naredite vi, ko vas neka težka situacija v vašem življenju ali vaše negativne misli, vzorci, programi ali negativna sporočila v vas ali pa od nekoga drugega napadejo in vas hočejo energetsko zrušiti in vas dati pod negativno energijo? 

Se tudi vam kdaj dogaja, da vas želi nekaj od tega, kar sem naštela zrušiti in vas spraviti pod negativno energijo?

Si dovolite padec, ste slabe volje, v strahu in zelo jezni?

Ali pa se znate s tem v sebi soočiti in to vso negativno energijo iz sebe očistiti, odstraniti, zamenjati vzorce, in programe v pozitivno smer.

Meni se včasih dogaja, da me neke negativne misli, podzavestni strah zaradi neke dane situacije, ali pa stavki iz mene ali pa nekoga drugega hočejo zrušiti še posebno, če so to od osebe, ki mi je čustveno zelo blizu.

Ampak Hvala Bogu, 🙏🙏🙏, da sem se naučila ozavestiti vsa dogajanja v meni in kako z razumom dam čustva pod kontrolo. Da ne sprejmem negativnih stavkov od drugih ljudi, ne glede kdo je oseba pred menoj. Ker to niso moji negativni stavki in moja negativa energija, ampak so njihovi.

Ravno danes se mi je zgodilo, da me je najbližja oseba čustveno prizadela že včeraj zvečer in danes zjutraj ponovno preko sms sporočil.

Sporočila so bila toliko negativno močna, da so me kljub razumu malo prizadela, ker nisem niti v sanjah pričakovala, da je to ta oseba sploh sposobna narediti.

Ja vem Spoznala sem, da moram biti vedno PRIPRAVLJENA na vse in danes vidim, da je vse možno.

Zelo malo sem se čustveno vpletla v situacijo. V meni je bil boj, kot bi se bojevale negativna energija proti pozitivni energiji oz. saj so se bojevale. 

Ta trenutek sem se naučila kaj moram narediti, da pozitivna energija zmaga in, da za nagrado dobim še močnejšo dodatno pozitivno energijo. Danes mi je ponovno uspelo.

Kako pa vam uspeva premagovati energetske boje v vas in katera energija pri vas zmaguje?

Zavestno iz telesa odstranjujem vse negativno in negativno energijo in za nagrado dobim v telo vse pozitivno in pozitivno energijo.

Zakaj tako delujem? Zato, ker je to edini način za močan razvoj, doseganje večjih rezultatov in izboljšanje kvaliteta življenja v pozitivno smer.

Zakaj? Vse je energija, Naše življenje je odvisno od tega, če energijsko pravilno delujemo in kakšno energijo imamo v sebi in kakšno energijo sprejmemo od drugih ljudi.

Želim vam vse dobro. 🌹💖🌹

Martina Veseljko

Kategorije: Članki