Energijsko Praktično treniramo in se nadgrajujemo z znanjem kako odstraniti vse bolečine iz telesa, vse negativne občutke, misli, čustva, prepričanja, navade, programe, kako ugasniti ego, ko nas vodi v negativno smer, kako si priznati, da pa nam le nekaj ne gre, kako je dobro si dovoliti in pomoč sprejmeti,  … itd.

Kako zdraviti svoje telo vseh ne vidnih bolezni, ki jih še ne vidimo pa jih mogoče imamo v sebi. Praktično vam dam vse tehnike in orodja katera so meni pomagala do stanja ozdravitve, regeneracije in že  pomlajevanja.

ZAKAJ SEM TAKO NAPISALA, ki jih mogoče ne vidimo in jih že imamo ???

Zato, ker, ko mi obremenjujemo in pripravimo naše telo, do faze, da je že zelo, zelo, zelo utrujeno in to traja pri nas že več let gremo v zdravstveni poziciji v naš minus posledično proti bolezni.

Vsi vemo, da se bolezen ne pokaže čez noč in je ne vidimo takoj, lahko pa več časa tli v našem telesu in potem, kar na enkrat izbruhne.

Zato na Energijskem praktičnem treningu preventivno se nadgrajujemo z znanjem ter delujemo tako, da odstranjujemo iz našega telesa vse negativno – še preden se bolezen pokaže in jo vidimo – jo odstranimo. To je proces katerega ne vidimo, ampak se samo dogaja v našem telesu.

Ste kdaj slišali? >> BOLJE PREVENTIVA, KOT KURATIVA — SE STRINJATE Z MENOJ ?  To je najbolje A NE ! <<

Ko pripeljemo našo telo do faze, da se je odpočilo tudi za nazaj, ko smo ga preveč obremenjevali pa pomeni, da gremo že v  pomlajevanje.

SE ŽELITE TUDI VI UMIRITI, ODPOČITI in SE PRIPELJATI DO NOTRANJEGA GLOBOKE MIRU in POMLAJEVANJA ???

Z največjim veseljem vam pomagam. Kliknite me pa se dogovorimo za termin. Tel. št. 051 865 007 Martina Želim vam lepo prečudovito zdravo življenje.

Vas zanima zakaj je še to tako pomembno? Več si lahko preberete tudi tukaj:

ZAKAJ BI BILO DOBRO, DA BI VSI MEDITIRALI … KAKO VODIM MEDITACIJE … in ZAKAJ MEDITIRATI v SKUPINI …

Le tako lahko razbremenimo svoje telo in očistimo svojo dušo.

Le tako lahko POSTANEMO ČISTA DUŠA za vedno.

Seveda, če vso to znanje uporabljamo vsakodnevno. DOBRODOŠLI !

Z Brezpogojno Ljubeznijo Martina Veseljko 💖💖💖

Kategorije: Članki