V meditaciji grem vedno globlje v sebe in odstranjujem  iz sebe svoja negativna sporočila v pozitivna sporočila, menjam negativne čustva, programe, vzorce, občutke v pozitivna čustva, programe, vzorce, občutke…. itd.   

Recimo, če imam v sebi negativno sporočilo NE ZMOREM si dodam pozitivno sporočilo ZAGOTOVO ZMOREM takoj zdaj.

Če imam v sebi negativno čustvo jezo, strah, dvom… jih odstranim in dam v sebe pozitivna čustva mir, pogum, sigurnost….itd.

Ko sem imela v sebi negativni vzorec, da se ne spoštujem, sem ga zamenjala v pozitivni vzorec, da se danes spoštujem.

Ko sem imela v sebi negativni program, da delam vse iz ljubega miru, sem ga zamenjala v pozitivni program in se danes pogumno postavim za sebe.

Na ta način sem se reprogramirala v zelo močno, odločno in pozitivno Žensko, ki točno vem kaj si želim in toliko časa vztrajam, da zmorem, najdem pot in dosežem, kar si želim.

V kolikor vas zanima, kako bi se lahko reprogramirali vi pa lahko izveste vse pri meni samo v živo.

KAJ SEM DANES ŠE DOBILA V MEDITACIJI?
Splača se vam prebrati!!!

Danes sem v meditaciji ponovno dobila potrditev kaj naredim, da me moje negativne misli in sporočila več ne napadejo in, da enostavno zginejo.

Verjamem, da ste že radovedni!!!

V telesu sem velikokrat že dvignila raven energije na nivo kjer vse negativno zgine. Ampak sem si potem vedno dovolila, da me je neka situacija ali oseba potegnila dol.

Tri dni nazaj pa sem naredila drugače. Odstranila sem osebo, ki me je vlekla dol. Sedaj sem se v dveh dneh napolnila z močno pozitivno energijo kjer je danes moja naloga, da to energijo obdržim in si z njo uresničim vse svoje sanje.

Do danes dne 20.10.2019 pa sem spoznala kako moram delovati, da mi ni dostopna nobena negativna energija ne iz okolice in ne od ljudi, ki mi pridejo na sproti.

Ful se imam fajn, vauuu!!! 😊😊😊😊😊

Martina Veseljko

Kategorije: Članki