Katerega dnevno dajem v praktično življenje in vsem svojim strankam.

Bila sem na prečudovitem dogodku Alex Lan-a z naslovom: KLJUČ DO USPEHA.

Pogovarjali smo se kateri koraki so najbolj pomembni za kakovostno življenje in kako duhovnost in poslovnost združiti.

Zakaj? Ker smo se vsi zavedali in strinjali, da sta duhovnost in poslovnost skupaj nujno za kvalitetno življenje in vlaganje v svoj osebni razvoj.

Da 5% delujemo iz zavesti in 95% iz naše podzavesti. Kako našo podzavest ozavestiti in jo s čistiti vsega negativnega, kar smo si pridno nabrali od staršev in okolice v preteklem življenju.

Alex nam je še povedal kako je za vse naše rezultata pomembna energija. Super, ker vidim, da tudi drugi trenerji učijo enako, kot jaz in govorijo o pomembnosti energije v našem telesu. Najbolj pomembno je katero energijo, emocije, čustva, misli, vzorce, programe…. imamo in uporabljamo v svojem telesu. Ali je to pozitivna ali negativna.

Kdaj nas napadajo negativne misli, čustva in od zadaj globoko v nas tihi glas, ki nam skoraj ves čas govori vse negativno in nas prepričuje, da nekaj ne storimo in nas večina časa ruši. Pomembno je, da ta glas spoznamo, ga odstranimo in naredimo točno to kar nam je glas rekel, da je brez veze.

Meni je ta tihi glas v meni uspelo spoznati in ga pridno odstranjujem vsaki dan.

Alex-u sem se prav lepo zahvalila, ker mi je pokazal oz. sem ravno na njegovem dogodku spoznala koliko mi je že uspelo spoznati, razumeti in dati realno vso znanje v življenje. Kje sem že zelo močna in kje še moram popraviti. Katera negativna čustva spoznam in jih odstranim in katera me še včasih na sankajo, da nimam rezultatov, kot bi si jih želela. Tudi jaz se učim vsaki dan in vse nivoje

Spoznala sem, da mi je že uspelo spoznati kdaj me napada in (katero) negativno čustvo, misli, vzorci, programi in kako vse to odstranim, ko me napade… kaj moram narediti, da me več negativne čustva, misli ne napadajo… kaj moram narediti, da v svojem telesu nimam več boja med negativno in pozitivno energijo oz. med negativnimi in pozitivnimi misli, čustvi, vzorci, programi (obdržati moram ob sebi močno pozitivno energijo) in vse negativno zgine dokler to energijo držim ob sebi.

Spoznala sem , kako vse negativno v meni spoznam in odstranim, ter reagiram samo pozitivna čustva, obdržim v sebi samo pozitivne misli, vzorce in si dam v svoje telo samo pozitivne vzorce in programe. Tako se reprogramiram v močno pozitivno osebo.

Vse to kar sem naštela pridno delam in uspeva mi biti vsaki dan brezpogojno happy – pozitivna.

Znam spoznati s katerimi čustvi imam opravka in jih znam tudi s čistiti.

Znam prepoznati kaj je moje za s čistiti v meni od negativnih vzorcev, programom, čustev, misli… in kaj je od človeka, ki mi govori nasproti mene.

Znam spoznati, ko mi nekdo nekaj govori kaj e zame ok in sprejmem in kaj zame ni ok in ne sprejmem. Sprejmem samo pozitivno mišljenje, ki mi pomaga priti do mojih ciljev vse ostalo ne sprejmem.

Znam obvarovati svoje vrednote in se postaviti zase.

Skoraj vedno prepoznati katero negativno čustvo me hoče zrušiti in dvigniti nivo energije nad vsem tem in to čustvo odstranim in reagiram pozitivno čustvo. Tukaj me včasih negativa še na sanka.

Če pa vidim, da mi nekje ne gre in nimam rezultatov, kot bi si jih želela, pa pokličem svojega mentorja in skupaj predelava. Da spoznam kaj moram spremeniti, da dobim rezultat in naredim korak dalje. Ker je vsak nivo višje in se vsak nivo dodatno na novo učimo. Višje, kot gremo so vse bolj in bolj tanke nitke za spoznavanje energij v nas.

Negativna energija je prisotna zato, da nas ruši in da se mi nimamo lepo.

Pozitivna energija pa je prisotna zato, da nas dvigne in uživamo življenje s polno ljubeznijo, radostjo, veseljem…itd.

ZATO JE ZELO POMEMBNO KAJ REAGIRAMO V SEBI IN IZ SEBE IN KAJ DAMO LJUDEM IN  PLANETU.

Znam spoznati kdaj je v meni negativna energija in jo odstraniti.

Naučila sem se svojo podzavest ozavestiti in jo s čistiti. Tako se reprogramiram, da negativno iz sebe odstranim in si dodam pozitivne vzorce, programe in reagiram samo pozitivne vrednote, misli, čustva.

Naučila sem se kako držati fokus in naravnati pozitivne, misli, čustva, vzorce in programe ter doseči res cilj, kot si ga želim.

Alex je nadaljeval na dogodku kako doseči pri reševanju izziva kjer je od zadaj močan pritisk NIVO miru in pojačati še močneje pozitivno energijo ter doseči res cilj.

Zadnjih 14 dni sem se še bolj naučila kako imam pod kontrolo svoje misli, čustva, besede in dejanja.

Naučila sem se kako sama sebe kontroliram kaj delam.

Spoznala sem, da je SAMOKONTROLA VELIKA POZITIVNA MOČ.

Naučila sem se kako res držim fokus za cilj in si ga manifistiram. Vsi si manifistiramo in super bi bilo, da bi se naučili manifistirati samo v pozitivno smer. Ste za?

Kako držim močno raven pozitivne energije ne glede kakšen je pritisk od zadaj. Pozitivna energija je zelo pomembna, da res dosežem cilj. Uspeva mi, ker dosegam nove močne rezultate.

Alex je postavil vprašanje:  Kdo bo povedal za kaj je najbolj na svetu hvaležen?

Takoj sem ga prosila, če lahko jaz. Dobila sem kratko besedo z vprašanjem ali sem bila vedno tako pogumna ali se da to naučiti. Povedala sem kratko, da sem bila na najnižjem podnu svojega življenja kjer sem se morala vsega pozitivnega naučiti.

Da mi je uspelo tako, da sem prišla na numerologijo, meditacije in na program življenjskega  energetskega treninga.

Alex ful sem ti hvaležna za del odrčka. Hvala, hvala, hvala🙏💖🙏💖🙏

Ponovno sem spoznala, da sem z numerologijo, meditacijo, energetskim življenjskim treningom, z mojimi izkušnjami in rezultati v svojem življenju dosegla res zelo veliki življenjski nivo.

Spoznala sem s katerim negativnim čustvom imam še danes izziv (skrbjo, žalostjo). Z namenom, da ga dam pod kontrolo, ga odstranim ter zamenjam s pozitivnim čustvom. (Vero, lahkotnost, enostavnost). 

Verjamem, da se sedaj res dvignem v nivo reševanja izzivov lahkotno in enostavno ob pravem času takoj zdaj in cilj dosežem.

Res so zelo tanke nitke, ki nas včasih še zavedejo in odpeljejo, da uporabljamo negativno čustvo in ne dosežemo cilja.

Ko pa znamo te tanke nitke spoznati, pa lahko popravimo in zagotovo dosežemo cilj takoj zdaj.

Priznam, da mi še čisto majčkano manjka, da spoznam vse te tanke nitke VEDNO, TAKOJ in ZDAJ.

Vso znanje iz numerologije, meditacije in programa energetskega življenjskega treninga na katerega sem se udeležila tudi sama pri meni deluje.

Vsi ti dogodki in izobraževanja na katere se danes udeležujem mi dajejo samo potrditev in spoznave, da imam vrhunske rezultate in pripravljen res pravi program kjer z numerologijo, meditacijo in s programom energetskega življenjskega treninga zagotovo pomagam milijonom ljudem pri reprogramiranju samega sebe. Če vse deluje pri meni bo zagotovo delovalo tudi pri vas. POIZKUSITE!!! 

Verjamem, da si vsi želite pozitivno življenje, lepe odnose, fenomenalne rezultate ……in znanje kako jih doseči.

V kolikor Vas res zanima kako poteka program Energijskega Življenjskega Treninga kliknite TAKOJ in ZDAJ v zavihku kontakt: 

Martina Veseljko

 
Kategorije: Članki