Na moji internetni strani in BLOG -u si lahko preberete ogromno vsebine. Kdo sem, kako sem si izboljšala kvaliteto življenja v pozitivno smer, kaj in kako delam, kako pomagam, kakšna orodja uporabljam, da mi je uspelo, kaj vam nudim…itd. UŽIVAJTE v BRANJU!

Zaradi velikega povpraševanja in zanimanja za to novo dobno Energijsko znanje sem ustanovila novo dobni Energijski Življenjski Trening, ki sem ga poimenovala: Trening za Mentalno –  Čustveno Stabilnost, Vitalnost, Uravnoteženost ter za Zdravo in Svobodno Telo in Duha.

Treningi potekajo 3x do 5x tedensko. Mogoče se vam bo to zdelo veliko, ampak v primerjavi z uspešnimi športniki je to zelo, zelo, zelo malo.

Recimo poglejte Luka Dončića. On zagotovo trenira toliko dnevno tako na psihični, kot fizični bazi. Ker mu ni nič težko in uživa v igranju košarke, vedno reagira samo svoj potencial. Zaradi velikega napora treningov žanje ogromne uspehe in rezultate. Igranje košarke ga osrečuje in seveda tudi energijsko polni njegovo dušo in telo. Enako lahko naredite tudi vi.

Držim se načela: >> KAR SEJEŠ — TO ŽANJEŠ <<  >> VEČ SEJEŠ — VEČ ŽANJEŠ <<

Držim se naravnega zakona: >> KOLIKOR TRUDA VLOŽIŠ (treniraš) — TOLIKO REZULTATOV in USPEHA IMAŠ <<

Sedaj pa je od vas odvisno ali si želite izboljšati kvaliteto življenja samo malo ali malo več ali veliko, veliko, veliko več in toliko BOSTE tudi trenirali. Vsi lahko uspemo, kot naši športniki. Samo, če bomo pridno trenirali in reagirali svoj potencial. In ne blokado ali izgovore.

Veliko ljudi slišim: >> Blagor tebi, ko imaš lepo življenje <<

Ste se kdaj vprašali, čez kaj vse sem šla jaz in koliko na dan danes treniram?

Da vam izdam malo skrivnost: >> Nikoli mi ni nič več težko  in vedno vztrajam do konca << Tudi takrat, ko mi je včasih še zelo težko. 

Vse modrosti, ki vam jih dajem — vas učim — treniram uporabljam vsako sekundo svojega življenja tudi jaz. Zato imam na duhovni ravni največje bogastvo – na materialni strani pa sem skromna. Dobrodošli na treningu  tudi VI!

Skupinski treningi potekajo vsaki TOREK in ČETRTEK od 18:00 – 20:00 h. Pričnejo se z meditacijo in nadaljujejo s sproščujočimi pogovori.  

Iz prakse vam z največjim veseljem napišem, da se na ta način dobi največ energije, spoznav in modrosti. 

PRIDITE se PREPRIČAJTE in TRENIRAJTE z NAMI tudi VI. Dobrodošli!

PRIJAVE sledijo pod zavihkom DOGODKI in naslovom Energijski življenjski trening, Meditacija ali individualni pogovori. 

Za podrobnosti pa pokličite: 051 865 007 Martina. 

Se že veselim srečanja z vami in DOBRODOŠLI na TRENINGU. 

Z Ljubeznijo Martina Veseljko  💖💖💖

Kategorije: Članki