V smer, da imamo v umu (glavi) pozitivne            misli oz. sporočila.

Ker je nemogoče vse, kar povem prepisati ti svetujem in priporočam, da poslušaš video posnetek kjer govorim vse skozi primere. Napiši mi lepo prosim ali sem dovolj jasna, ker je včasih zelo težko jasno povedati vso to znanje.

  • Moramo biti opazovalci samega sebe in pozorni kakšne misli – sporočila imamo v glavi.
  • Kakšne misli – sporočila nam pridejo v glavo ob situacijah, ki se nam dogajajo skozi dan.
  • Pozorni moramo biti na sporočila s strani ega.
  • Nato se naučiti, če imamo negativno misel kako sam sebi dati kontra pozitivno sporočilo.

Naučila sem se in sama sebe reprogramirala iz negativne osebnosti v močno pozitivno osebnost.

Kako zgradiš svojo osebnost?

Ko imaš v glavi pozitivno misel in jo poveš na glas in nato še čutiš, da se bo to zgodilo se zgradi osebnost in dobiš kar si ustvaril v glavi. Gre v obe smeri tako v negativno, kot pozitivno. Govorim primer.

Nato pa nadaljujem primer ..  kako sem sama splezala iz čiste teme v svetlobo. Raziskovala sem kaj moram narediti, da se vseh negativnih sporočil iz sebe rešim.

Zanimivo ustvarila sem tehniko – vajo, ki mi je pomagala, da sem danes zelo pozitivna tudi ob težjih situacijah in izkušnjah.

Spoznala sem da stvari delujejo tako. Če sem tisočkrat skozi življenje slišala, da nekaj ne bom zmogla, sem si morala sama dati tisočkrat in še 100 x povrhu pozitivno sporočilo zagotovo bom zmogla.

Zakaj? Zato, ker sem tako iz sebe spodrivala negativno sporočilo in v sebe dajala pozitivno sporočilo. In tako sem gradila v sebi pozitivno osebnost.

V posnetku sem dala tudi jasen primer kako nadvladujem negativno sporočilo in ga totalno iz sebe odstranim.

Mentalno treniram tudi takrat, ko sem dobre volje. Zakaj? Zato, ker je veliko lažje si dajati pozitivne afirmacije v sebe, ko si pod pozitivno energijo. Lažje, kot pa takrat, ko me, če me še napadajo negativne misli. Kako pa treniram pa povem v primeru.

Danes se mi že dogaja, da ob težjih zunanjih situacija v moj um prihajajo moji pozitivni stavki z mojim glasov v mojo glavo. Ti stavki mi pomagajo, da ob težjih situacijah ostanem pozitivna. S tem delom na sebi pa sem si zgradila v sebi pozitivno osebnost.

Zaradi tega dela na sebi mnogo lažje ostem pod močno pozitivno energijo in dosežem veliko lažje rezultate.
Tako sem se reprogramirala … govorim primer kako sem bila programirana in kako sem se reprogramirala.

Nujno je potrebno zamenjati tudi komunikacijo. Vse besede, ki so iz nizkih vibracij energij jih je nujno potrebno zamenjati oz. odstraniti v besede, ki izhajajo iz visokih vibracij energij.

Najlažje ti 100% razložim tako, da ti razložim direktno na tvojem primeru. Recimo, da mi zaupaš tvoj negativni stavek ali misel, da ti jo takoj obrnem v pozitivni stavek ali misel. Tako se najlažje naučiš kako vse besede iz nizkih vibracij energij zamenjaš v visoke vibracije.

Vidim, da so nas skozi zgodovino naučili komunikacijo v negativno smer: Zato smo se skozi življenje vodili v negativno smer. Sedaj pa je to nujno potrebno spremeniti in obrniti komunikacijo v pozitivno smer.

Ker edino tako si gradimo svojo usodo v pozitivno smer. Si enakega mišljenja? Najlepše hvala ti za odgovor. Martina 💖💖💖💖💖

Kategorije: Članki