Martina pred oddajo sva poklepetali in si mi povedala par tvojih izkušenj iz partnerstva. Imela si v partnerstvu lepe, malo manj lepe in tudi zelo težke trenutke. A vseeno se bova danes pogovarjali o tem kako vzpostaviti lepo prečudovito harmonično partnerstvo.

V drugem partnerstvu si raziskovala, če se smeva tako izraziti, kako naj bi ženska delovala v partnerstvu, da se ima fajn v svoji koži in, da se ima fajn tudi partner oz. moški ob njej. Praviš, da si to raziskovala tudi skozi znanje numerologije.

Kako je to izgledalo?

V drugem partnerstvu sva se na začetku parkrat sporekla. Ker si tega nisem želela, sem iskala vzrok. Numerološko sem izračunala oba. Raziskovala sem katera dva najina programa se trčita, da se midva sporečeva. Spoznala sem vzrok in začela odpravljati posledico. Skozi čas sem se naučila kako kontrolirati svoj program, odstraniti blokade, prijeti potencial in program voditi samo po pozitivni poti življenja. Nato sem se še naučila kako odreagiram, ko je bil njegov program še vedno močnejši od njega in je prijel blokado. Spoznala sem vse modrosti, da se razumeva in se imava oba fajn.

Nam lahko na kratko opišeš en tak program?

Eden izmed programov je program, da smo trdi, trmasti, nezadovoljni, nezaupljivi, vztrajni, prepričani, da vse naredimo prav samo mi. Da bi vsi morali delati tako, kot si mi želimo. Program nadutost, negativna manipulacija .. itd. Polagam vam na srce, da so to programi in prepričanje v nas, ki energijsko ubijamo sami sebe, če jih reagiramo negativno in vse ljudi nasproti sebe. Vsaki PROGRAM v nas se je POTREBNO NAUČITI kako ga reagirati in VODITI samo pozitivno. Tudi manipulacijo. Kje, kaj in kdaj od našega programa uporabljati. Več podrobnosti vam povem v živo, kar direktno na vašem izzivu. Z namenom, da se razumemo kaj točno in konkretno mislim. Kar pogumno me kontaktirate 051 865 007 Martina. Z največjim veseljem vam pomagam.

Zaradi nezadovoljstva v sebi hočemo spremeniti partnerja nasproti nas. Potem pa se še pritožujemo in ga sodimo kaj vse bi moral narediti in ne naredi. Na ta način je ne mogoče imeti kvalitetno partnerstvo.

Kaj si se še naučila?

Naučila sem se harmoničnega delovanja na način, da je bilo vedno prav za oba. Iskala v partnerju tisto, kar mi je bilo na njemu všeč. Mu dajala brezpogojno ljubezen – tudi takrat, ko se je njemu vse postavilo na glavo. Sem ga spodbujala k rešitvi, ga spoštovala, ljubila, bila sem do njega nežna, dajala sem mu svobodno voljo …itd. Če je rabil pogovor sva se pogovarjala, če je rabil tišino sva bila tiho.          Ni mi takoj vse uspelo, ampak sem delala korak po koraku.

V svojem telesu sem vzpostavljala ravnovesje. Pomembno je še, da se oba s partnerjem razvijata. Ko ima ravnovesje v telesu tudi partner imata lahko PARTNERSTVO v RAVNOVESJU.

Najbolj pomembno v partnerstvu in življenju je še, da smo srečni in hvaležni za vse, kar imamo. Da si ne dovolimo, da zunanje situacije ali drugi ljudje energijsko vplivajo na nas in nam vzamejo energijo in srečo. Nujno je potrebno spoznati samega sebe. Kaj nosiš v sebi in kako si programiran?

Zato je zame tečaj numerologije zelo pomemben v življenju. V znanju tečaja numerologije se skriva vso energijsko znanje. Kjer vsak posameznik vidi zapis svoje duše. Točno spozna kaj se je prišel naučit na ta planet. Točno ve na kaj mora biti pozoren, da ostane zdrav in naredi velik korak v razvoju naprej. Vsi na tečaju spoznajo svoje blokade, potenciale, vzorce, navade, prepričanja … itd. Več o znanju numerologije si lahko preberite na spletni strani:

NUMEROLOGIJA

To znanje je meni izboljšalo razumevanje vseh situacij. Zato je z mojega vidika nujeno potrebno za osebni in poslovni razvoj imeti energijsko in numerološko znanje. Zakaj? Zato, ker smo vsi samo energijska bitja in razkrije vse vaše šibkosti. Nato pa je vaša naloga, da se nadgradite z znanjem kako vse vaše šibkosti ojačati. Kako postanete energijsko močni. V kolikor si to želite vas vabim na program, ki vam da novo močno znanje in praktični cilj. Če ste lačni znanja mi pišite: ssvobodno.zivljenje@gmail.com. Z največjim veseljem vam pomagam. Zapomnite si, če imamo problem je problem vedno v nas ne v drugi osebi. Le redko je drugače.

Kaj si točno naredila oz. kako si sebe spremenila oz. reprogramirala zapis svojega programa oz duše?

Naučila sem se še kako postati mehka, nežna, modra, ženstvena .. Takrat, ko je vse ok in takrat, ko pač ni po moje in s strani mojega videnja ni nič ok. Sprejeti situacijo takšno, kot je. Spreminjati vibracijo energije v pozitivno smer. Pogledati vse situacije s pozitivnega zornega kota … Spreminjati vibracije energij. Recimo, ko delam nekaj poslovno je popolnoma drugačna energija ob meni, kot pa takrat, ko sem doma s partnerjem. Kako dati partnerju ljubezen takrat, ko naredi vse zame in takrat, ko je v fazi jeze in slabe volje. Kdaj moram biti tiho in kdaj se postaviti zase. Kdaj pri nečem vztrajati in kdaj popustiti. Potrpežljivosti. Kaj narediti, da me negativna energija partnerja ne pokrije. Kako obdržati močno pozitivno energijo kljub njegovi jezi. Začela sem se pogovarjati z mehko nežno komunikacijo. Na ta način sva zgradila popolnoma nov odnos. Razumevati sebe zakaj reagiram, kot reagiram. Partnerja zakaj reagira, kot reagira on tisti trenutek. Pogovarjala sva se kako se kdo počuti ob situaciji, ki sva jo imela. Le tako sva lahko videla kaj naj bi spremenila, da se imava vsaki dan lepše in lepše ….. Uspelo nama je.

Kako bi morala tako moški, kot ženska delovati v partnerstvu?

Morala bi se učiti iz vsakodnevnih lastnih izkušenj. Kaj komu odgovarja in kaj ne. Se o izkušnji, ki ni bila prijetna pogovarjati. Kako se je kdo počutil in zakaj se je tako počutil. Kaj bi bilo naslednjič bolje za oba, da bi naredila drugače. Z namenom, da bi se oba počutila dobro. Se prilagajati, pogovarjati, poslušati, slišati, razumevati, zaupati, dati svobodno voljo drug drugem. Spoštovati drug drugega. Stati drug drugemu ob strani in v oporo. Si zaupati v vsaki situaciji. Biti nežni drug do drugega. Razumevajoči, potrpežljivi, vztrajni, si vzeti čas drug za drugega. Se pogovarjati o svojih željah, ciljih, občutkih, čustvih, … Si pomagati drug drugemu. Vedno bi morala oba partnerja poiskati pot kako delujeta vsak sam, da se imata oba fajn, kljub izkušnjam in izzivom, ki jih imata. Delati drug drugemu samo to, kar je vsakemu posamezniku in partnerju všeč …

Če bi vsaki dan in vsako sekundo partnerja delala sebi in partnerju nasproti to, kar jima je všeč sem 100% prepričana, da bi vsi imeli prečudovito partnerstvo in življenje na vseh področjih. Le tako zagotovo doživimo razsvetljenstvo.

Med spolnim odnosom praviš, da se pretaka zdravilna energija?

V partnerstvu je telesni stik in spolni odnos zelo pomemben. Ko je res spolni odnos iz ljubezni in predaji drug drugemu, ko sta partnerja res nežna in mehka drug do drugega, ko znata res samo uživati in se imeti fajn se med njima pretaka močna zdravilna energija. Osebno sem to doživela in to je res prečudovit občutek in močna energija.

Martina delaš tudi partnerke terapije?

Ja. Seveda. Vedno imamo v življenju dve poti. Ali nekaj naredimo iz besa in škodimo sebi in drugemu ali pa iz miru in imamo korist vsi. V partnerskih terapijah se lahko zgodi sledeče. Da partnerja med terapijami s čistita nerazumevanje in po terapijah ostaneta skupaj. Nato se potrpežljivo učita kako uravnovesiti vsak svoje telo in partnerstvo. Lahko pa se zgodi čisto drugače. Da gresta po terapijah narazen. Precej bolj zrela in z zrelim odnosom znata pravilno in odgovorno poskrbeti za otroke, delitev premoženja in vse, kar je potrebno urediti za boljšo kvaliteto življenja vseh vpletenih.

Praksa mi pokaže, da je terapija prava odločitev za vse neglede kako se odločita osebi po terapiji. V kolikor bi si želeli izboljšati kvaliteto in odnos v partnerstvu in družini ste vljudno dobrodošli. Pišite mi:

PARTNERSKE TERAPIJE …

Z največjim veseljem pomaga. Z Brezpogojno Ljubeznijo Martina Veseljko 💖💖💖

P.S: Zelo cenim vaš čas. Iz srca se vam zelo lepo ponižno zahvaljujem, ker ste prebrali to vsebino. Veliko uspeha. 🙏💖🙏

Kategorije: Članki