Izvoli video posnetek.

https://fb.watch/3HshPr4YGF/

Če se ti zdi vsebina poučna te lepo, lepo, lepo prosim, da me podpreš in jo deliš med svoje prijatelje. Za vsako deljeno vsebino ti podarim gratis meditacijo. Ti pomagaš meni in jaz pa tebi. Hvala, hvala, hvala, 🙏🙏🙏🙏🙏

Vsi delujemo, če se zavedaš ali pa ne, če              verjameš ali pa ne, če se strinjaš ali pa ne z eno neskončno MOČJO.                     

To je moč: ZAKON PRIVLAČNOSTI!

Če se osredotočiš na nekaj, kar si resnično želiš se s tem aktivira misel in zakon privlačnosti se odzove na to misel in ti zaželeno nameni.

Ko pa se osredotočiš na nekaj še z močnimi čustvi pa se to zgodi še hitreje.

Primer:  V video posnetku boš slišal/a več. tukaj pa napišem samo na kratko. Če se vidiš kako živiš v izobilju to tudi privlačiš!

Če pa vidiš kako nimaš plačanih položnic in gledaš samo težavo, ki jo trenutno imaš pa privlačiš tega še več.

In tako te lahko tvoja misel zelo energetsko dvigne ali pa po drugi strani zruši.

Si vedel ali vedela, da se morata zavedna in nezavedna raven uskladiti, da želeno dobimo?

Kaj to pomeni. Povem primer …. poslušaj v posnetku. 

Če je nekaj na nezavedni ravni močnejše od zavedni ravni, bo zmagala nezavedna raven. Zato je nujno potrebno ozavestiti kaj imamo na nezavedni ravni.

Obstajajo določene vaje za ozaveščanje samega sebe. Pripravljam tudi delavnico z vajami na vašem primeru za ozaveščanje samega sebe. Dobrodošel/a. Če te zanima več, me klikni pa se dogovoriva za več.

Ko sprejmeš, da si vse v svoje življenje pritegneš sam se tvoje življenje lahko začne spreminjati.

Zdaj si se zagotovo vprašal/a ali jaz moram kontrolirati ves čas svoje misli? NE, ne rabiš! Zakaj?

Zato, ker imamo v sebi čustva s katerimi čutimo kako se počutimo. In, če se ne počutiš dobro samo poglej kaj si pred tem milsilil. Čustva so v tebi čutilo, ki ti povedo ali si z mislim in čustvi v ravnovesju.

Če ti misliš nekaj, kar ti ne da dober občutek pomeni, da tisti trenutek nisi v ravnovesju in usklajen sam s seboj. In zato ne dobiš to, kar si želiš.

Tvoje misli ti aktivirajo tvoja čustva. Čustva pa so poseben dar, ki ti povedo kaj misliš in tisti trenutek privlačiš.

Če se ne počutiš dobro ti čustva povedo, da tvoje razmišljanje tisti čas ni povezano s pravo energijo in, da nisi v ravnovesju tem, kar si želiš.

In tako smo na slabi frekvenci. Sedaj pa se je nujno potrebno naučiti kako to slabo ali nizko frekvenco zamenjati z dobro ali visoko frekvenco.

Ko ozavestiš kaj misliš, govoriš, čutiš in delaš in, ko živiš vsako dnevno zavestno potem lahko začneš delati velike spremembe v svojem življenju.

Si že pripravljen/a na učenje?

Ravno sedaj pripravljam raznovrstne delavnice z določenimi vajami prav zate direktno na tvojem primeru.

Vaje:

  • Kako ozavestiš kaj imaš v sebi?
  • Kako svoj um obračaš v pozitivno smer?

Na začetku bodo te delavnice par urne, da se spoznate kaj imate v sebi in potem pa bom pripravila direktno na vaših primerih nadalje vaje za dvig frekvence in doseganje praktičnih ciljev.

Polagam ti na srce in zapomni si:

Svoje življenje lahko začneš spreminjati in obračat šele takrat, ko sam sebi priznaš, da vse to, kar se ti danes dogaja si si sam skreiral in pritegnil v življenje samo s svojimi mislimi, besedami, dejani, odločitvami … itd.

Potrebno se je naučit kako zamenjaš frekvenco misli v svojem umu. Ja zelo dobro vprašanje. Kako zamenjaš frekvenco misli v svojem umu in kasneje tudi v čustvih?

Naslednji posnetek bo z naslovom: Moč uma in kaj pomeni zate 17 sekund čiste misli. Se že veselim snemanja. Uživaj prečudovit dan. Martina 💖💖💖💖💖

Kategorije: Članki