… Hvala,hvala, hvala, ker jih berete. 🙏🙏🙏

DANES se mi je SESTAVIL kompletni MOZAIK, kjer SEM DOBILA NATANČNE in DOKONČNE MODROSTI, ki so PREIZKUŠENE in v PRAKSI DELUJEJO …..V CELOTI!

 

Znanje — Modrost:

Kdaj se moram modro odmakniti,da ne hranim in ne dajem moči ljudem, ki so trenutno v temi. (Ali v partnerstvu ali na splošno v privatnem življenju)

 

Znanje — Modrost:

  • Kdaj se postavim zase na pravi način in ob pravem času.

  • Kdaj moram biti modro tiho.

V partnerstvu ali privatnem življenju — to je še posebno pomembno za fenomenalni odnos v partnerstvu, poslovni in življenjski poti, zdravje, lepo komunikacijo in odnose.

Znanje — Modrosti: 

  • Kako priti ven iz tega, da si nezaposlen in nimaš denarja niti za kruh. 

Vrsto let nazaj sem bila zaposlena. Imela sem 15. v mesecu lepo plačo preko tisoč evrov. A kaj, ko je šla celotna plača za položnice, preživnine in življenjske stroške. Tako, da mi je že 15., ko je plača prišla na moj račun in isti dan šla tudi iz mojega računa zmanjkalo za hrano, plačilo položnice za mobitel, zdravstveno zavarovanje, oblek, obutve in točenja goriva v avto. 

Nato sem pristala na zavodu, kjer je bilo plačilo še toliko nižje in mi je dodatno zmanjkalo denarja še za položnice najemnine za stanovanje. 

Nato sem ostala po enem letu popolnoma nezaposlena, kjer nisem imela za nič. 

Nato pa sem spoznala, da je dovolj reagiranja strahu, dvomov, ne sigurnosti, ne vere, ne samozavesti, občutka krivde, obsojanja, …itd. Da moram nujno nekaj spremeniti in narediti drugače. 

KAJ SEM NAREDILA in SPREMENILA — da danes živim popolnoma enostavno, mirno, lahkotno PA POVEM SAMO V ŽIVO. 

Znanje — Modrost: Kako pripeljem osebo, ki je zaradi določene teme pogovora, (ki je za njega najtežja), ki se pogovarja vedno v reakciji — (jezi, besu, sodbi) do miru, zbranosti in do iskrenega mirnega pogovora. — To je zelo pomembno za fenomenalno partnerstvo, poslovno pot, zdravje, lepo komunikacijo in odnose z vsemi. In še in še bi lahko našteval, ampak samo v živo. 

 

TOČNO VEM, KAJ UGASNE TEMO in KAJ je nujno DNEVNO DAJATI LJUDEM, DA SO V MIRU – SVETLOBI in SE POČUTIJO VARNO.

Hvala Bogu. 🙏🙏🙏🙏🙏 za te močne SPOZNAVE, ZNANJE, MODROSTI, MOČ, DA LAHKO REAGIRAM DRUGAČE in FANTASTIČEN OBČUTEK.

Delam točno to, kar je najtežje. KAJ PA? Samo v živo. 

Pridite po spoznave, znanje, modrosti, lepe občutke, moč tudi vi. Ker točno vem kaj moram narediti, da vse to dobim, kar sem vam naštela in še veliko več jaz in dam vse vam ste vljudno dobrodošli : 051 865 007 Martina. 

Se že veselim srečanja z vami. 🌹🌹🌹🌹🌹

Želim vam lep prečudovit dan 😘😘😘😘😘

 Z Ljubeznijo Martina Veseljko 💖💖💖💖💖

P.S: Od mene greste mnogo bogatejši, ampak notranjo v duši in telesu. S tem notranjim bogastvom, ki ga pri meni nadgradite, pa vam pokažem pot kako dosežete svoje sanje, rezultate in cilje.  Z namenom, da ste mnogo bogatejši tudi v materialnih dobrinah in denarju. Da živite v SVOBODI in IZOBILJU vsega. SI ŽELITE? ZAUPAJTE SEBI in PRIDITE. 051 865 007 Martina

Kategorije: Članki