Tako, da se udeležite ENERGIJSKEGA ŽIVLJENJSKEGA TRENINGA za Mentalno – Čustveno Stabilnost, Vitalnost in Uravnoteženost ter za Zdravo in Svobodno Telo in Duha. 

V KOLIKOR SE VAM ZNOTRAJ VAS DOGAJA NEKAJ, KAR VAM NI POZNANO, SE NE POČUTITE DOBRO in POTREBUJETE POMOČ, da ODSTRANITE sem vam z največjem veselju na razpolago tudi sedaj od doma preko skypa, telefona in video konference.

V KOLIKOR IMATE v sebi STISKO, SKRBI, STRAH kako sedaj naprej ME KONTAKTIRAJTE, da skupaj najdemo vzrok in vam pomagam, da to stisko, skrbi, strah in vse negativno ….. odstranite. Da na situacijo pogledate z drugega zornega kota, na način kako bi jo rešili in naredili drugače.

V tem stanju, kot ga imamo sedaj pomagam s terapijami, energijskim svetovanjem, meditacijam, tečajem numerologije, kar preko video konference, skaypa, viber-ja.

Moj cilj je čim večjemu številu ljudem pomagam, ozavestiti, in ENERGIJSKO RAZLOŽITI:

 1. Zakaj se nam dogaja to, kar se nam dogaja,
 2. Kako smo za to odgovorni vsi,
 3. Kaj lahko naredimo sedaj, da v bodoče nimamo več skupnih lekcije, kot jo imamo sedaj in tako velike gospodarske škode.
 4. Kaj lahko sedaj spremenimo, da se nam v bodoče več ne bodo življenja odvijalo na način, da imamo naravne katastrofe,
 5. Kako vso situacijo, ki jo imamo danes prehodimo čim bolj mirno, pozitivno, se še bolj razvijemo ter pridemo ven še energijsko bolj razumevajoči, močnejši in izpopolnjeni.

SEDAJ JE IDEALNI ČAS, da se obrnemo vase!  

 • Da se vprašamo zakaj se nam dogaja danes vse to, kar se nam dogaja?
 • Kje lahko tukaj pripomorem tudi jaz, da je drugače in bolje za vse?
 • Kaj spremenim, da nimamo več lekcij in naravnih katastrof?

Se želite naučiti kako pogledate vase? Kako spoznati jasna sporočila vašega srca in jih tudi upoštevati? Kako spoznati in se naučiti uporabljati samo potenciale? Kako odstraniti iz sebe vse, kar vas zavira v vašem življenju in vas vodi v negativno smer. 

Sedaj je idealni čas:

 • Da dobite vse odgovore na ta vprašanja in se osebnostno, energijsko dvignete v višjo vibracijo energije, zavesti, zavedanja in moralo tako za vsakega posameznika, kot celotne družine in sveta. 
 • Izvajam tudi družinske terapije.
 • Pomagam pri komunikaciji in odnosih v celotni družini tudi v podjetjih.
 • Dam vam znanje kako iz sebe odstranite vse negativne energije in vse, kar vam ni všeč.
 • Pomagam vam, da spoznate kako ravnati mentalno in čustveno s svojimi čustvi. (tega nas ni nihče naučil, ampak so nam čustva zatrli).
 • Pokažem vam kako vi dobite samostojno vse modrosti. Modrosti kako uravnovesite mentalno in čustveno svoje telo in pomagate iz težke situacije tudi partnerju/ki, otroku, staršem, prijateljem …itd.. 

Na treningu vam dam vso energijsko znanje in modrosti:

 • Kako sami sebe energijsko očistite, odstranite iz sebe ves strah, paniko, dvome, ne sigurnosti, jezo, sodbo negativne prepričanja,  vzorce, programe, ki ste jih dobili od staršev ali okolice …itd. in ostanete energijsko čisti in svobodni za vedno.

To je življenjski nivo s katerim postaneš energijsko notranje, močan, uravnovešen, zdrav in svoboden.

 • Kaj narediti, da ste zdravi in imate močan imunski sistem, močno odpornost kljub čiščenju, kot ga imamo sedaj na planetu in se že pomlajujete. 

Zapomnite si, ko si priznate, da pa se vam res dogaja nekaj v vas, kar ne razumete, vam ni všeč, ne zmorete rešiti sami, to sprejmete, prosite in dovolite, da vam pomagam ste že 80% naredili.

Vse ljudi, ki so na treningu vedno pripeljem 100% do cilja samo, če mi dovolite:

 • Da se notranjo spoznavate in spoznate,
 • Da res razumete sami sebe tako mentalno, kot čustveno ter energijsko.
 • Da pridete v notranje ravnovesje in energijsko svobodo,
 • Da dvignete vibracijo pozitivne energije v telesu ter zavest, zavedanje, moralo in vidite vsaki dan veliko več,
 • Da veste kdaj vam govori srce in kdaj um,
 • Da se res naučite kdaj poslušat sebe, svoje srce in kdaj ne poslušati svojega uma, 
 • Da spoznate svoja napačna prepričanja, vse pasti negative energije, ki jih je veliko.
 • Da se naučite kako voditi sebe in svoje vzorce, navade, programe samo po pozitivni poti življenja.

Današnja situacija celotnega sveta nam kaže in nas zunanja pozitivna energija pritiska, da vse to in še večjo moralo moramo v našem telesu aktivirati in reagirati vsi in takoj zdaj. 

Sama sem vrsto let nazaj imela v življenju zelo težke situacije. Zato sem se bila tisti čas vse to prisiljena naučiti:

 • Kako svoj um in čustva kontrolirati, da me ne odpelje v prihodnost ali preteklost ali v negativno smer,
 • Kako se pripeljati v čas bivanja ta trenutek in zdaj,
 • Kako se energijsko dvigniti in pripeljati iz stanja obupa nazaj do stanja veselja, radosti, sreče, zadovoljstva, uspeha …itd.

Danes sem ful hvaležna za to znanje in modrosti. Šele sedaj vidim zakaj sem se vse to morala naučiti. Zato, ker vsi danes nujno potrebujemo to znanje. Zelo sem vesela in hvaležna, ker lahko danes s tem energijskim znanjem pomagam ljudem v današnji težki situaciji, da tudi vi dosežete enako oz. kar si želite sami in še veliko več. 

V kolikor imate sedaj čas za raziskovanje samega sebe, se osebnostno razvijati mi napišite sporočilo v mail ali pa me kontaktirajte, kar v zavihku kontakt.

mail: ssvobodno.zivljenje@gmail.com

Z največjim veseljem vas vabim na Energijski Življenjski Trening in vam odgovorim na vsa zgornja vprašanja in še veliko več. 

Vam pomagam:

 • Da tudi vi uravnovesite mentalno in čustveno svoje telo.
 • Da tudi vi spoznate kaj v vas poslušati in kaj ne oz. kdaj vam govori srce in kdaj vas um vodi v negativno smer.
 • Da tudi vi pridete v svojem telesu do ENERGIJSKE SVOBODE, MIRU, RAVNOVESJA oz. do stanja ABSOLUTNE SVOBODE, kot sem prišla jaz. 

Moja spoznava je, da moramo vedno POSLUŠATI SAMO SVOJE SRCE in NE UM.

Da pa pridemo do sporočil v našem srcu, pa moramo naj prej odstraniti vsa moteča negativna sporočila iz našega uma, negativne vzorce, prepričanja, programe, navade …itd. 

Ko res razumemo energijsko sebe –razumemo kako energije delujejo na nas in kako naj bi delovali mi, da dosežemo v telesu RAVNOVESJE in ABSOLUTNO SVOBODO in vse, kar si želimo je življenje popolnoma enostavno, mirno, lahkotno in živimo v izobilju vsega. Pišem vam iz lastne izkušnje. Tako danes živim jaz. 

Se že veselim, da vas spoznam. Da vam dam to močno pozitivno energijo, moč,  modrosti direktno iz univerzuma. Med osebnim razvojem sem si aktivirala sposobnosti kanaliziranja čiste izvirne energije in modrosti iz univerzuma, kar je za nas in naše življenje še najbolj pomembno.

DOBRODOŠLI tudi vi, da spoznate in si aktivirate svoje sposobnosti in samo svoje potenciale. VSI SI LAHKO VSE SPOSOBNOSTI V SEBI AKTIVIRATE IN SE JIH NAUČITE samo NA TRENIRATI se morate kako. Tako, kot so se to na trenirali naši uspešni športniki. 

Se že veselim srečanja z vami. Z ljubeznijo Martina Veseljko 💖💖💖💖💖

Kategorije: Članki