Za vse to smo odgovorni samo mi in popolnima vsi. Zato ozaveščam kaj spremeniti, da se nam to več ne dogaja.

V univerzumu se zelo hitro menja in dviguje pozitivna vibracija energije. Zato je nujno potrebno, da tudi mi iz sebe odstranjujemo zelo hitro in čim hitreje vse nizke vibracije energije, zavesti, zavedanja in morale ter dvigujemo zelo hitro višje vibracije močne pozitivne energije, moči, zavesti, zavedanja in morale v našem telesu.

Ker pa to masivno delamo prepočasi, pa nas univerzum sedaj pritiska s tem izrednim stanjem, z lekcijo virusa in milijonske izgube.

Z namenom: 

  • Da bi vsi začeli delati na osebnem razvoju in hitreje menjati v sebi vibracijo energije. (Iz nizke vibracije na višjo močno pozitivno vibracijo).
  • Da bi si končno vzeli čas zase in začeli delati vsak pri sebi na osebnem razvoju. To je edini način, da v bodoče skupaj preprečimo takšno lekcijo, ki jo imamo trenutno skupaj sedaj po celem svetu.

Zaenkrat smo še vedno ljudje tako naravnani, če nas neka težka situacije ne pritisne težko naredimo korak naprej in nekaj drugače. Sedaj pa je čas, da se vsi začnemo učiti iz vsakdanjega življenja kaj spremeniti danes, da nam bo jutri lepše in dobro za vse. Da se dvignemo na nivo, kjer brez pritiska in lekcij zelo hitro menjamo energijo v našem telesu in začnemo uživati sadove izobilja na vseh področjih.

Si želite kje tudi vi v vašem življenju spremeniti kvaliteto življenja še na višji nivo?      Mogoče v partnerstvu, poslovni poti, odnosih in komunikaciji z vsemi – tudi na delovnem mestu, pozicija zdravja …itd.

Se želite naučiti kako se regenerirati, zdraviti, ostati vedno ztrav oz. se že pomlajevati? 

Ko mi energijsko napolnimo vse naše energijske senzore  (čakre), energijsko dodamo v naše telo močno pozitivno energijo se nam začne v telesu dogajati proces zdravljenja, regeneracije, pomlajevanja. Vse več o zdravljenju dajem znanje skozi tečaj numerologije. DOBRODOŠLI v KOLIKOR vas ZANIMA.

Zapomnite si, ko mi dvigujemo pozitivno vibracije energije v sebi, jo damo univerzumu in on nazaj nam je krog sklenjen katerega ne bi smeli nikoli prekiniti, ampak samo nadgraditi, če želimo vsaki dan napredovati v višji življenjski nivo.

Zakaj? Zato, ker se edino tako lahko rešimo takih izgub, lekcij in izrednih stanj, kot jih imamo danes. Edino tako dvigujemo vibracije pozitivne močne energije, moči v sebi in univerzumu. Edino tako si izboljšamo lahko vsakič na višjem nivoju kvaliteto svojega življenja in življenja naše družine. Si to želite?

Ste kdaj slišali: >> KAR DAJEMO DOBIMO NAZAJ << Sedaj veste zakaj nam narava vrača vse to nazaj. Ker smo mi prvo dali vse to v naravo. Verjamem, da vsi vidite, da je čas, da to sedaj obrnemo. Začnemo dajati naravi to, kar je dobro za naravo in nas. Z namenom, da tudi nam lahko narava vrneto to, kar je dobro za nas. Ste za, da se sedaj vsi naučimo kako delovati, da je dobro za nas in naravo in začnemo tako delovati vsaki dan?

V kolikor je vaš odgovor JA vas vabim na ENERGIJSKI ŽIVLJENJSKI TRENING RAVNO SEDAJ, ko se je na neki način ustavil čas. Z namenom, da skupaj v univerzumu dvignemo vibracijo pozitivne energije, zavesti, zavedanja, morale in v bodoče preprečimo take lekcije močnega čiščenja planeta in smrti ljudi, kot se to dogaja danes po celem svetu.

Osebo delam na osebnem razvoju in energijsko čistim svoje telo že 7 let, ampak izredna trenutna situacija nam je vsem pokazala, da je to premalo in da moramo začeti s čiščenjem vsi. LE TAKO SI  LAHKO UREDIMO ŽIVLJENJE, KOT SI GA VSAK POSAMEZNIK ŽELI IN SE ZNEBIMO NARAVNIH LEKCIJ, KI JO IMAMO DANES SKUPAJ PO CELEM SVETU.

Če ne veste kako bi se lotili, dela na osebnem razvoju – delovali tako, da je za vse prav, kje in kako začeti energijsko čistiti svoje telo in dušo mi pišite na mail: ssvobodno.zivljenje@gmail.com ali pa me kliknite iz zavihka kontakt.

Z največjim veseljem sem vam na razpolago, da vam pokažem vse modrosti. Modrosti kako energijsko očistite svoje telo in duha in ga nikoli več ne zamažete. Kako se naučite sami kanalizirati kozmično energijo in dajati svojemu telesu energijo, ki jo najbolj potrebuje tako za naše zdravje, kot zunanje rezultate.

Več, kot boste imeli pozitivne energije in moči v vašem telesu bolj boste zadovoljni v partnerstvu, s poslovno potjo, odnosi, komunikacijo z vsemi, bolj boste imeli lepo vzgojene otroke, bolj boste zdravi, na višjem nivoju živeli …itd.

Bolj, kot se boste vsaki dan energijsko dvigovali v višji nivo bolj si boste širili obzorje – več videli – več se v svojem življenju naučili, izpopolnili …itd.

To je bistvo življenja in pridobivanja notranjega RAVNOVESJA, MIRU in SVOBODE v telesu. Si želite vse to? DOBRODOŠLI!

Z ljubeznijo Martina Veseljko 💖💖💖💖

P.S: Najlepše vam hvala, ker berete moje vsebine, se udeležujete treninga, tečaja numerologije in delate dobro za vse. 🙏🙏🙏

V kolikor pa želite lahko vsebine tudi delite naprej. Z namenom, da čim več ljudi skupaj ozavestimo kje je štos negative, da nas nafura in odpelje stran od pozitivne energije, bistva in svobodnega življenja.. Še enkrat DOBRODOŠLI vsi, ki si želite veliko več na ENERGIJSKI TRENING, TEČAJ NUMEROLOGIJE in ENERGIJSKO ČIŠČENJA TELESA in DUHA.

Kategorije: Članki