29.12.2020

Zakaj sem se odločila za tečaj numerologije?

–        Da lahko izboljšam razumevanje same sebe in izboljšam energijo ter počutje.

Kaj smo v tečaju spoznali?

–        Spoznali smo kakšne potenciale in blokade imamo. Na čem moramo delati v življenju da bomo uspešni in veseli. Kaj je tisto, kar nas bremeni in bremza.

Zakaj bi tečaj priporočali nekomu drugemu?

–        Vsak človek si najboljše. Ne glede na to ali gre za osebno ali poslovno pot. Zakaj ne bi v življenju, ki nam je dano tega izkoristiti?

Maša O.

—————————————————————————————————————————–

29.12.2020

Za tečaj numerologije sem se odločila zato, ker se v življenju vrtim v krogih. Vedno pridem nekako na začetek. Marsikaj sem že poskusila in ko sem poslušala kaj vse lahko prebereš iz številk sem rekla: To moram pogledat od blizu, v številkah da lahko preberem zakaj se vrtim v tek krogih, kaj se je moja Duša želela naučit v tem življenju, celo števila povedo kaj je moja šibka točka še iz prejšnjih življenj, kakšna je moja prihodnost če svoje izzive ozavestim, popravi…..

Vse to in še mnogo vsakodnevnih nasvetov, lastnih izkušenj, izkušen na primerih v realnem življenju, nasvetov, vodenj… Vse to z opisom osebnosti števil smo dobili na izobraževanju pri Martini. Izobraževanje je bilo poučno in lahkotno, lahko razumljivo.

Vsaka številka ima svojo osebnost, ko so združene jih lahko enostavno povežeš in bereš. Zame je bila to enkratna izkušnja in vsak, ki se išče, želi odpraviti izzive, bi moral znati brat števila.

Pa še to. Ko se enkrat naučiš numerologije ne potrebuješ več nobene vedeževalke 😀.

Tatjana J. 

—————————————————————————————————————————–
Kategorije: Članki