Svoje življenje sem namenila temu, da služim pozitivnemu univerzumu in poslušam njegova navodila, ki mi jih daje za cel svet, ter jih predajam vam … zato je zraven beseda (moram), da boste razumeli ….

V meditaciji sem dobila danes navodila, da predam vso znanje, ki ga imam in, ki sem ga dobila te dni preko video konference ….. kar naredim z največjim veseljem … poslušam univerzum in predam vse modrosti vam …

…. zakaj se nam vse to na svetu dogaja, kot se nam,

…. zakaj ljudje umirajo,

…. kaj narediti oz. spremeniti, da se nam to več ne bo dogajalo,

…. kaj narediti, da bomo vsi energijsko močni, zdravi, uspešni …itd.

 Povedali so mi …..

….. zakaj imamo naravne katastrofe.

…. kako smo za te katastrofe odgovorni mi – vsak posameznik,

…. kako lahko mi vplivamo na to, da katastrof nimamo več .itd.

…. ali pa kako se energijsko in zdravstveno ojačati, če se nam v bodoče zadeva ponovi in ostati energijsko zaščiten in močan.

VAS ZANIMA? 

Spremljam pogovore ljudi, ko jih srečam in vidim kolk so zaskrbljeni, v strahu, nervozni …. to ni ok. Ker tako tonete …

Zato sem te dni in še posebno danes  s strani univerzuma …..

Dobila nalogo, da vam vse modrosti moram predati in odgovoriti na vsa vaša vprašanja. Z namenom, da vam pomagam v družini dvigniti vibracijo močne pozitivne energije in doseči močan notranji mir.

Na vas pa je ali boste še vedno iskali izgovore, da nimate časa …. itd … ali pa se nam boste pridružili in začeli danes še bolj spreminjati in graditi boljši jutri za sebe, družino, otroke in cel svet.

Osebno gradim boljši danes, jutri za vse, ki so v mojem življenju in na tem planetu že od leta 2012 od, kar se je začela energijska doba.

Očitno je na dano situacijo to premalo. POZIVAM, če želimo imeti RAJ na zemlji, da moramo že danes to začeti delati vsi vsak pri sebi in v svoji družini. NUJNO. Dobrodošli na poti, da pridemo skupaj do RAJA. 

Vsi smo odgovorni za svoje življenje in starši za življenje otrok. Dana in zaupana nam je bila močna odgovornost in naloga, da lahko imamo otroke, ki so najlepša bitja na tem planetu in nam pomenijo vse.

Sedaj pa nam je dano močno energijsko znanje direktno iz univerzuma, katerega predajam osebno – kako prvo sebe mentalno in čustveno peljati samo po pozitivni poti. Se energijsko povezati samo s pozitivno energijo, energijsko ojačati, zaščititi, pomlajevati.

Nato to znanje predati otrokom. Jih voditi samo po pozitivni poti. Biti njihov Angel, ko to potrebujejo in jim dati svobodno voljo odločanja. 

Postavlja se mi vprašanje: >> Kako boste otroke vodili po poti boljše prihodnosti? Če pa, energijsko in praktično znanje uporabljate premalo ali pa ga ne daste in ne uporabljate v svojem življenju! <<

Zapomnite si: >> Starši smo vzor OTROKOM in jim dajemo vzorce, prepričanja, navade, programe <<

Kaj jim damo? >> To kar imamo sami! << Pazite kakšen vzorec, prepričanje, navado, program imate in kaj daste otroku.

Velikokrat slišim reči še posebno žensko: >> Nisem hotela postati takšna, kot je moja mama, a sem točno takšna <<

Ste pripravljeni to, kar vam ni všeč odstraniti in postati, kot si želite? Če JA, vam z največjim veseljem pomagam. Vse, kar je potrebno narediti je, da me kontaktirate, da se dogovoriva za prosti termin. 

Izziv pa imamo vsi, ker 95% delujemo na NE ZAVEDNI ravni in sploh ne vemo kaj imamo v sebi, ampak samo delujemo, kot delujemo.

PRIDITE in OZAVESTITE kaj ste si nabrali skozi življenje – katere vzorce, navade, prepričanja, kakšne programe ste prinesli s seboj in ste jih še dodatno dobili skozi življenje.

OZAVEŠČAM kaj moramo vsi spremeniti, narediti, da ostanemo zdravi, kako z energijo in energijskim znanjem še ojačati svoj imunski sistem, odpornost, se energijsko ojačati, zaščititi in ostati zaščiten za vedno, da v bodoče se nas take situacije več ne dotaknejo.

DOBRODOŠLI! Z Ljubeznijo Martina Veseljko 💖💖💖

P.S: Zaradi izrednega stanja imam 20% popust. Cena skupaj dveh ur predavanja in odgovarjanja na vsa vaša vprašanja je 40€. Plačilo vam je vstopnica na dogodek preko video konference. Denar se nakaže na tekoči račun najkasneje do petka 20.03.2020 in za naslednji teden najkasneje do petka 27.03.2020. Zagotovo dobite vse odgovore na vaša vprašanja.

P.S.S: PRIJAVE zbiram tudi že za naslednji vikend dne 28 in 29.03.2020, kjer bom predavanja ponovila ob enakih urah.

Tako, da imate vsi dovolj časa, da uredimo vse potrebno in dobite novo energijsko znanje, energijo, energijsko moč za še bolj kvalitetno in samo pozitivno življenje.

Ob velikem zanimanju bom dogodke preko video konference izvajala vsaki vikend tudi v bodoče in vam odgovarjala na vsa vaša vprašanja. Termine lahko določite in izberete tudi vi. Prilagajamo se večini. Želim vam obilico ZDRAVJA, uspeha … itd.

Kategorije: Članki