Na kratko vam bom naštela par gospodovih zadnjih močnih rezultatov na zdravstveni poziciji, v komunikaciji in odnosu z ljudmi. 

  • Mnogo hitreje ozavešča svoje negativne misli, občutke, čustva in jih odstranjuje.
  • Bolj modro rešuje težavne situacije, kot jih je do sedaj.  Zelo lepo zna umiriti situacijo z ljudmi, ki ravno niso prijazni.
  • Naučil se je svoj um prelisičiti (tako to imenujem jaz), da misli pozitivno.      Super a ne!
  • Spustil je ogromno bremen oz. bolečin iz nog. Bremena oz. bolečine v nogah so ga zavirala, da ni mogel več hoditi na sprehode. Težko je hodil oz. med hojo imel zelo težke noge oz. bolečine še posebno, ko je šel v hrib.

Ker je vztrajal, korak po koraku in vseeno hodil, se prepričeval, da zmore, čeprav ga je močno bolelo se je zgodil čudež.

Na začetku sprehoda so še malo težke noge, ampak s sprehodom vztraja, nadaljuje vsakič hitreje in hitreje. Ko mu uspe, da se sprosti noge, kar naenkrat postanejo lahkotne, kjer z lahkoto hodi.  >> Zanimivo a ne — samo sprostiti se je moral <<       Pa še mnogo lažje diha ….

Jupi … torej znanje deluje, ko deluješ ti. Ko vztrajaš, sam sebe prepričaš, da zmoreš in dosežeš cilj. Ta rezultat od gospoda je dokaz, da res človeška duša ZMORE ne glede koliko let ima  prav vse za, kar se ODLOČI in PREPRIČA.          Ste že kdaj slišali: >> Da je vse v glavi in to je dokaz, da je res tako << 

Sedaj se gospod nadgrajuje z znanjem: 

  • Kako od blokirati blokado v vratu.
  • Kako svoj um zbistriti in posvetiti pozornost stvarem v katerih uživa in zelo rad dela. Pa, čeprav gospoda um trenutno še velikokrat odpelje stran od njegovega bistva, kar dela, ga gospod vsakič postavi nazaj v pozornost in bistvo, kar dela. Zelo sem vesela, da obstajajo ljudje pri teh leti še toliko Ambiciozni in, da jim lahko pomagam. Z največjim veseljem hvala, hvala  🙏🙏

To je trening o katerem govorim in, če bo gospod TRENIRAL in postavljal um v bistvo, kar dela bo ZAGOTOVO OSTAL ZDRAV in VITALEN do zadnjega dne.

To je moje prepričanje na podlagi znanja, ki ga imam. Vem pa, da diagnoza demenca ne obstaja. Ampak je demenca samo diagnoza oz. posledica premalo uporabljenega uma. Da ostanete umsko vitalni, zdravi morate um vsaki dan zelo veliko uporabljati in trenirati tudi takrat, ko ste že upokojeni. To je isto, kot morate vsaki dan iti večkrat na stranišče.

Samo v vedno, da sem sama vrsto let nazaj pozabljala imena in stvari in jih vedno iskala. Danes po močnem mentalnem treningu pa si vse zapomnim in nič ne iščem več. Govorim vam vse iz lastne izkušnje in hvaležna Bogu za gospoda, ki je na treningu, ker je dokazal, da je ne pomembno, koliko smo stari in da se res vse da.

Ste pripravljeni tudi vi trenirati vaš um?

Na način, da vaš um ostane vitalen, močan, zbran, zdrav do konca vaših dni. Starost za nadgradnjo znanja ni pomembna. Vsi se moramo nadgraditi z znanjem in trenirati tako mentalno, kot čustveno vsak dan od majhnih nog do zadnjega dne življenja na tej zemlji. Seveda samo, če se želi duša razvijati.

Z gospodom nadaljujeva še z nadgradnjo znanja na način: 

  • kako naj deluje, da ima zelo dobro koncentracijo in spomin.

Za vse, kar sem naštela sva že nastavila strategijo treninga. Komaj čakam nove, nove in nove rezultate.

  • Še dodatno pa je gospodu uspelo vzpostaviti popolnoma drugačen in nov način komunikacije in odnosa z vsemi vključno z življenjsko sopotnico. Imata se fantastično. So še trenutki, ko jima včasih ne gre a jih hitro obrneta, da se imata lepo.

Presrečna sem in ponosna na pogum gospoda, ki se je odločil, da v 71 letu mentalno in čustveno trenira. Se nadgrajuje z znanjem, kako priti do še bolj kvalitetnega, kakovostnega in svobodnega življenja v duši.

Bogu pa hvaležna za vse izkušnje, energijsko moč, energijo in modrosti, ki jih delim naprej. 🙏🙏🙏 Z Brezpogojno Ljubeznijo Martina Veseljko 🙏💖🙏

Kategorije: Članki