KATERA ŽELIJO NAREDITI STRATEGIJO PODJETJA TAKO, DA DOSEŽEJO VSA RAVNOVESJA in SO ZADOVOLJNI tako DELAVCI, kot LASTNIKI …. 

Sem samostojna podjetnica, kjer nudim IZOBRAŽEVANJE in SVETOVANJE na področju čustvene inteligence. Kjer imam ustanovljene Treninge za Mentalno – Čustveno Stabilnost, Vitalnost, Uravnoteženost ter za Zdravo in Svobodno Telo in Duha. Dodatno pa še ….

1. Kot zunanja svetovalka pomagam lastnikom podjetja v podjetjih narediti strategijo tako, da se dosežejo v podjetju vse vrste ravnovesja. Da se vlaga istočasno v razvoj podjetja in delavce, pol – pol. Le tako se lahko dobi v podjetju ravnovesje …. več samo v živo.

2. Podjetjem pomagam v prostorih kolektivno dvigniti močno pozitivno energijo. Delavcem pa višjo pozitivno moč, zavest, zavedanje, moralo, sigurnost, samozavest, pogum, vztrajnost, odločnost, potrpežljivost, vero v uspeh in cilj, …itd. 

To je edini način v podjetju do povečanja, idej, zanesljivosti, kakovosti,  inovativnosti, produktivnosti, dobička, …itd. 

Imam ogromno praktičnih izkušenj, znanja, modrosti, sposobnosti ..itd. in zelo – zelo – zelo lepe praktične rezultate.

3. Potem pa po zaključku doseženega rezultata nadgradimo strategija na način, da so ponovno vsi zadovoljni. Kaj sem s tem mislila pa samo v živo,

Ko so delavci zadovoljni čutijo psihološko varnost. Ko jih nekdo pohvali čutijo, da so pomembni člen podjetja, da so naredili nekaj zelo dobrega, so še bolj produktivni, zadovoljni, srečni, radostni. Posledično se jim zato še bolj dvigne samozavest, sigurnost, vera v uspeh, so še bolj pogumni in si veliko več upajo narediti.

Ker danes že živim v nivoju, ki mi gre vse gladko, lahkotno in enostavno učim in postavljam kompletno strategijo in rešitev tudi v podjetjih. Podjetjem oz. delavcem pokažem kako z zaposlenimi to praktično dosežejo. S praktičnim delom kompletno podjetje pripeljem do nivoja, ki mu gre vse gladko in se izzivi rešujejo lahkotno in enostavno. Tako strategijo podjetja danes najbolj NUJNO potrebujejo. 

Ko pa se dobi RAVNOVESJE v podjetju med vsemi, pa je naloga podjetja, da to ravnovesje vzdržuje in podjetje dviguje samo še na višji nivo ……višje ideje, plane, produktivnost, mnogo višje cilje…itd. 

4. V podjetju še pomagam direktno praktično reševati probleme ali izzive. Sodelujem z delavcem, ki je odgovoren za reševanje izziva. (dajem navdih, energijo, močno praktično in energijsko znanje, modrosti, močne ideje kaj še narediti, da se izziv reši in dvigne produktivnost in dobiček podjetja). Saj veste pregovor: >> VEČ GLAV – VEČ VE << 

5. Zaposlenim pomagam, da postanejo močni, odločni, samozavestni, pogumni, sigurni, potrpežljivi, vztrajni, da verjamejo vase v svoj cilj in uspeh …itd. 

Da zmorejo še posebno takrat, ko je vse težko in se vse zakomplicira. Zakaj? Zato, ker je takrat, ko se vse zakomplicira najbolj pomembno vse to, kar sem odzgoraj naštela in še posebno prava komunikacija, mirnost, zbranost, modrost, kontrola samega sebe kako energijsko deluješ (ali s pozitivno energijo iščeš rešitve ali z negativno probleme).

Delavcem pokažem kako vse to našteto praktično res dosežejo in kako lahkotno in enostavno rešujejo izzive v službah in doma. (tudi, ko se zakomplicira) Dom je vezan na službo in služba na dom (pri večini)

Spoznala sem:

a) Da takrat, ko se vse zakomplicira ljudje težko držijo mir, zbranost, pozitivno energijo, moč, in kontrolo nad seboj kako reagirajo s (svojo miselnostjo, čustvi, občutki, prepričanji, vzorci…itd.(pozitivno ali negativno)) na osebo, ki jo imajo nasproti sebe.

b) Da so velikokrat jezni, ki vzkipijo in reagirajo burno, hitro, ne premišljeno in naredijo veliko škodo ali človeku (čustveno) ali podjetju (materialno). Seveda ne namensko, ampak iz šibkosti, stiske in podzavestne hitre reakcije.                                  Kasneje jim je pa žal.

Delavcem pokažem kako se izognejo tej škodi in vzpostavijo lepo komunikacijo in odnose ne glede kaj se jim trenutno dogaja.  Kako  reagirajo kljub težki situaciji mirno, pozitivno, premišljeno, zbrano …itd

c) Vsi vemo, da tisti čas, ko se burno reagira in vse vname se težko iščejo rešitve. Zato se samo še vse bolj zakomplicira in podaljša čas izdelave ali prodaje.              Trpi tudi kvaliteta.

Zato v podjetju pomagam, da se te situacije in problemi v podjetju čim hitreje razumejo, rešijo, popolnoma očistijo in odstranijo. Da se zaposleni mentalno in čustveno razvijejo dvignejo v nivo, kjer s časoma ne pride več do takih težav. Le tako se lahko delo v proizvodnji veliko hitreje, bolj kvalitetno in kakovostno nadaljuje. 

d) Ko se v podjetju vse postavi drugače, kot smo si mi želeli, začrtali je problem oz. izziv ljudi, da postanejo jezni, nezadovoljni, napoto en drugemu …itd. in vidijo samo težave. Delavcem pokažem, kako na situacijo vedno pogledajo s pozitivnega zornega kota in najdejo, kljub težki situaciji rešitev v miru in dosežejo cilj. 

e) Da je za podjetje zelo, zelo, zelo pomembno kakšno energijo imajo v prostorih in kakšno energijo imajo delavci v sebi.

V podjetju poskrbim za to, da je v proizvodnji v in med sodelavci lepa močna harmonična pozitivna energija, komunikacija in odnosi. Da se delavcem dvigne  kolektivna zavest, zavedanje, morala, razumnost, stabilnost, jasnost … ter kvaliteto, kakovost, produktivnost in dobiček v podjetju. Da se vzpostavi RAVNOVESJE. 

Z mojo prisotnostjo v podjetju se privarčuje čas reševanja izziva,  delo veliko hitreje steče, delavci med seboj dosežejo močno zaupanje, vzpostavi se lepa harmonična komunikacija, mir, odnosi, poveča kvaliteta proizvoda, produktivnost, dvigne kolektivna zavest, zavedanje in morala, dobiček, cilji se dosegajo pravočasno in so veliko močnejši …itd.

6. Ozaveščam vse zaposlene v podjetju:

a) Kaj je za uspeh v podjetju najbolj pomembno, še posebno takrat, ko se vse zakomplicira, ….

b) O OSNOVAH, da ekipa res deluje dobro, ….

c) Kaj USPEŠNE ekipe imajo, ….

d) Kaj je še ZELO pomembno, da je ekipa res uspešna, ….. vse več samo v živo. 

e) Na kaj mora biti delodajalec pozoren, da ustvari ekipo, da je res produktivna z namenom, da se podjetje hitreje razvija in raste.

f) Kaj je po uspešnem opravljenem delu najbolj pomembno za delodajalca in delavca. Z namenom, da podjetja vsaki dan, leto dvigne plan podjetja in še hitreje bolj in bolj RASTE. 

CILJI mojega DELA v podjetju SO:

  • Da imajo vsi dobre odnose, komunikacijo, harmonično pozitivno energijo, nove ideje, hitro odzivnost, inovativnost, zanesljivost, kakovost, strukturo, jasnost, odgovornost, spoštovanje, profesionalnost, produktivnost podjetja in dobiček.
  • Da so delavci za tako vedenje, delo in trud dobro nagrajeni in plačani. 
  • Da postanejo zaposleni močni, odločni, samozavestni, pogumni, sigurni, še bolj produktivni, da verjamejo vase, da zmorejo, da pravočasno opravijo nalogo, da dvignejo zavest, zavedanje in moralo tako sebi, kot v kolektivu…itd.
  • Le tako lahko imamo dobra in kvalitetna podjetja. 

Zavedam se, da se direktorji in odgovorni zaposleni nimate časa ukvarjati z vsakim posameznikom in z vsemi problemi ali izzivi v podjetju. Verjamem pa, da želite dati vsakemu zaposlenemu priložnost, kjer se lahko nauči maksimum. V  kolikor se želite razbremeniti in doseči še višje cilje me kontaktirajte, kar TUKAJ in ZDAJ. Pokličete na tel. št. 051 865 007 Martina.

Z Ljubeznijo Martina Veseljko 😊

P.S: LE TAKO BOM SKUPAJ NAREDILI NAŠ SVET LEPŠI! STE ZA, DA ZAČNEMO? Dodajam vam še kratko sporočilce od podjetnice, kjer jo vodim po poti poslovnega razvoja. Zanimivo a ne, da dosega čudovite rezultate tudi v privatnem življenju?

Kategorije: Članki