A te mogoče tole vprašanje sedaj straši?

Par dni nazaj sem posnela video posnetek z naslovom: KDO TE LAHKO ODPELJE STRAN OD ZASTAVLJENIH CILJEV?

Izvoli povzetek: Povedala sem ti, da samo tvoja odločitev, um, emocije, čustva, občutki … govorila sem tudi kateri dražljaji zmotijo tvoj um in vse ostalo v tebi. Prilagam video posnetek: 

https://fb.watch/3BXDfNxfu_/

Danes pa se bom dotaknila teme kdo opravlja z našim umom samo v primeru, če si mi dovolimo?

Vse podrobnosti boš slišal/a v video posnetku …. Izvoli povezavo: 

https://fb.watch/3CBF3QBIc3/

Zanima me ali si imel/a mogoče kdaj situacijo, ki si jo svojemu dragemu/dragi ali otroku rekla/rekel nekaj za, kar ti je bilo kasneje zelo, zelo, zelo žal.

SI KDAJ POMISLIL/A ZAKAJ SE TI TO ZGODI?

OD KJE TI TAKŠNE GROZNE BESEDE oz. SPOROČILA V TVOJEM UMU?

ZAKAJ RAVNO TAKRAT, KO SI JEZEN/A?

SI SE KDAJ VPRAŠAL/A KAJ SE S TEBOJ DOGAJA, KO SI JEZEN/A?

Lahko mi zaupaš in napišeš, če želiš, ko se smeješ in zabavaš ali imaš enako sporočila v glavi (umu), kot pa takrat, ko si jezen/a. Oba veva, da ne.

Zdaj ti bom razkrila skrivnost kaj se ti dogaja?

To skrivnost sem jaz poizkusila na lastni koži. Zelo uživam pri raziskovanju samega sebe. Kaj se dogaja znotraj mene v meni. V mojem umu, z emocijami, s čustvi, kakšne občutke imam zgrajene …. Odločila sem se, da bom na to temo napisala tudi knjigo.  

Ključ je, da moramo vsi ozavestiti, da tisti trenutek, ko smo mi jezni nekdo upravlja z našim umom. Kaj misliš kdo?

Naj te ne bo strah poznam ključ kaj moraš narediš, da si to tudi ne dovoliš. Vse podrobnosti pa ti razkrijem v video posnetku …. Priporočam, da poslušaš.

In naj te ne bo strah. Bodi pogumen/a in dobro poslušaj.

Lepo prosim napiši mi ali dovolj jasno razložim, da lahko razumeš?

Ker bi bilo besedilo preveliko, če bi vse prepisala ti samo še napišem, da sem ti v posnetku tudi razložila kaj lahko narediš, da se rešiš energij iz nizkih vibracij.

Govorim primer z jezo: Primer sem povedala dvakrat dobro poslušaj. V primeru sem ti dala problem in tudi rešitev. 

Te pa lepo, lepo prosim probaj ali ta rešitev, ki sem ti jo povedala res deluje. Daj mi lepo prosim v kontakt povratno sporočilo ali deluje tudi pri tebi.

Na ta način, kot sem razložila v posnetku se je meni uspelo dvigniti na te visoke vibracije energij. Dobivam sporočila, da malo katera ženska ima toliko močno energijo, kot jo imam jaz.

Če se ti je ob poslušanju posnetka postavilo še kakšno dodatno vprašanje, ki ga mogoče ne razumeš te lepo, lepo prosim, da mi ga napišeš v zavihek kontakt.
Z največjim veseljem ti ga odgovorim.

Sama pri sebi sem prišla do 100% razumevanja kaj se mi dogaja v moji glavi (umu). Vem, da v tvoji glavi ni nič drugače. Vsi imamo misli, ki jih povzročajo ego, jeza, strah, občutek krivde, dvom, ne vera vase, razmišljanje, ne sigurnost, ne samozavest, nizka samopodoba, zunanje situacije ….

In do tega razumevanja te lahko vodim, da do njega prideš tudi ti.

Želim ti lep prečudovit vikend. Martina Veseljko 💥

Kategorije: Članki