Za mano je prečudoviti vikend. Vikend, ki sem ga od petka dalje preživela v Ignacijevem domu duhovnosti na duhovnih vajah.

Tam se mi je sestavil ogromno velik mozaik spoznav ali pa samo potrditev na že spoznane spoznave.

Dobila sem še močnejšo povezavo s čistim izvirom močne pozitivne energije, vere in še močnejšo intuicijo.

Sedaj mi je še bolj jasno zakaj je tako težko priti do osebnega in duhovnega razvoja …Zato, ker skozi telo (vid, sluh, tip, vonj, oko) dobimo in srkamo vse informacije. Žal pa je 90% informacij negativnih že skoraj povsod.

Moj izziv pa je in verjamem, da tudi vaš, da se naučim/o kaj sprejmem/o in kaj ne. Kaj je za nas dobro in kaj ne.

Duhovni razvoj je zame čiščenje mojega telesa, duše in srca vseh negativnih čustev, emocij, spominov, razuma, prepričanj, misli…itd, Vsega negativnega, kar sem si iz izkušenj nabrala v življenju ter shranila v svojo podzavest. Ali pa vse, kar sem podedovala od svojih staršev ali starih staršev.

Zavedam se, da 95% reagiramo iz naše podzavesti. Naše reagiranje pa je odvisno kaj imamo shranjeno v naši podzavesti. Ali veliko dobrih izkušenj, stavkov ali veliko težkih situacij in stavkov.

Zato jaz o vsem delujem počasi, premišljeno. Svoje dnevne situacije ozaveščam in se iz njih učim. Odstranjujem vse, kar mi ni všeč. Sproti čistim svojo podzavest in dodam v sebe samo to, kar mi je všeč. Energijsko čiščenje je zame edina pot do sreče in svobode.

Na vajah sem spoznala, da delujem ogromno že samo iz zavedanja in miru. Da res pridem do pravega glasu v mojem srcu, ki mu pridno sledim.

S tem znanjem in reagiranjem se meni danes že vse situacije mnogo lepše in hitreje rešujejo in rešijo. Vauuu ☺️Ko pa mi bo uspelo res očistiti telo, dušo in srce vseh negativnih misli, vzorcev….itd. bom zagotovo še bolj uspešna.

Ko mi bo uspelo živeti v času sedaj, samo sedaj bom zagotovo še bolj bogata v duši in srcu.

Zakaj?

 • Zato, ker je čas sedaj za nas najbolj pomemben, vse ostalo je iluzija.
 • Če skoz živimo z našimi mislimi v preteklem času, ne moremo delati danes nič za sedanjost. Zakaj? Zato, ker smo v preteklosti.
 • Če pa skoz sanjamo, pa spet ne naredimo ničesar, ker smo skoz v prihodnosti.
 • Ko pa smo in delujemo v času sedaj, pa lahko rešujemo izzive in se razvijamo sedaj.

Zakaj?

 • Zato, da še globlje pridemo v sebe do našega srca oz. bistva oz. do našega jedra v srcu.
 • Vauuu…Spoznala sem, da čistim telo, dušo in srce že vrsto let tudi skozi meditacijo in reševanje izzivov iz mojega vsakdanjega življenja.
 • Postajam vsaki dan bolj in bolj pozitivna, samozavestna, pozitivno močna, pogumna, ponižna, hvaležna…itd. Vauuu..

Videla sem skozi vaje, da mi gre zaenkrat zelo, zelo dobro. Hvala Bogu 🙏.

Sedaj razumem:

 • Zakaj tako težko spoznamo in zakaj nam toliko časa traja, da res vidimo kaj si želimo? Zakaj se ne poznamo kdo smo, ne razumemo …itd.
 • Ker smo preobremenjeni z vsemi materialnimi dobrinami in z vsem kaj še moramo narediti in imeti.
 • Ker je težko priti skozi konfuzne misli, vzorce, čustva..itd. in očistiti telo, dušo ter pridobiti v svojem srcu res pravi mir.
 • Ker, težko sprejmemo, da sem nekaj dogaja drugače, kod si mi mislimo, da bi moralo biti.

Svet in okolica nas je naredila oz. programirala zelo umetne po nekem sistemu in jaz tako zavestno nočem več živeti.

Sedaj delam na tem, da se reprogramiram v zelo pozitivno, močno osebo. Da postanem končno nazaj pristna čista duša s še močnejšo pozitivno močjo in povezavo s čistim izvirom pozitivne energije in Bogom. Kajti vsi smo Božji otroci!

Spoznala sem, da so naše najboljše vrednote (ljubezen, pomoč drugim na pravi način, zaupanje, spoštovanje, stanja radosti, sreče, veselje, pogum …itd) skrite globoko v našem srcu.

Ker težko prečistimo svoje telo in dušo, težko pridemo v globino in čistino svojega srca. Težko vidimo svoje pozitivne vrednote. Še posebno takrat, ko se nekdo dere na nas in nas obsoja in sodi. Takrat še težje reagiramo pozitivne vrednote, ker nam tisti trenutek pade tema na oči in telo. Žal jih zaradi teme tisti trenutek niti ne moremo spoznati in ne videti, kaj šele reagirati.

Ker imamo zaradi jeze, obsojanja, strahu, dvomov, ne vere…itd. poškodovane notranje organe smo težko močni, odločni in delujemo, kot delujemo. Od naših notranjih organov je zelo odvisno kakšno imamo življenje in posledično življenjske rezultate.

Jaz svoje telo že dolgo zdravim energijsko skozi meditacijo, moje vsakdanje izzive in z zavedanjem zavesti. Ponosna sem nase, ker že imam močne pozitivne dokazljive rezultate.

Ker se večina odloča hitro, skozi hitre odločitve in ne mir reagirajo nekaj, kar ne bi nikoli reagirali, če bi reagirali počasi, premišljeno in iz miru.

Reagiramo negativne vrednote in potem se sprašujemo. Zakaj pa se ravno nam dogaja, da nimamo rezultatov? Kako to, da sem toliko nezadovoljen?

Če bi se znali ustaviti, predihati, vzpostaviti stik samim s seboj v času sedaj, razmisliti, ozavestiti in slišati res pravi glas našega srca bi vedno reagirali samo pozitivne vrednote.

Zagotovo in Hvala Bogu, da mi uspeva vsaki dan bolj in bolj. To sem spoznala danes po vikendu prečudovitih duhovnih vaj.

Da je vse to res, kar vam danes pišem mi je pokazatelj tudi moje življenje. Danes že živim vsaki dan lepše, lažje in bolj mirno ne glede kaj se mi dogaja in kaj moram rešiti.

Zelo, zelo sem Bogu hvaležna 🙏, da živim in dobivam vse te močne izkušnje, spoznave, ki jih delim z vami.

Želim Vam vsem lepo mirno noč. ☺️💖🌹💖

Slikice pa nimam, ker nisem smela imeti mobitela in ful hvaležna za to. Edino tako sem lahko bila še bolj povezana sama s seboj in z Bogom.

Z ljubeznijo Martina Veseljko

Kategorije: Članki