…. POISKALA POMOČ. Si s pomočjo drugih ljudi REŠILA ŽIVLJENJE, NASILJA in ZAŽIVELA lepo mirno, uspešno življenje v ravnovesju in izobilju vsega. DANES pa že POGUMNO POMAGAM DRUGIM LJUDEM …. 😊

Skozi svoje življenje sem preživela ogromno nasilja. Vrsto let sem živela v zaničevanju, poniževanju, stresu, trpljenju in nasilju več vrst. Več samo v živo!

Posledica obremenjevanja samega sebe, svojega telesa, trpljenja in stresnega življenja so bile pri meni že zelo težke začetne bolezni. ((fibromialgija (bolezen sklepov in mišic, skoraj pristala na vozičku), skoraj doživela srčni infarkt, umrla v nasilni smrti, poškodba ožilja, pomanjkanje kostne gostote)). 

Zaradi energijske ne moči sem si priznala, da ne zmorem več sama. Zaradi začetnih bolezni, kljub strahu in občutku v sebi, da obstaja veliko več, kar sem živela sama sem si poiskala pomoč. Zanimalo me je vedno nekaj več, ker sem to več tudi čutila. S pomočjo drugih mi je le uspelo se rešiti nasilja, zaživeti lepo harmonično mirno življenje in nekaj več. 

Začela sem delati na osebnem razvoju oz. na sebi. Na energijski način, kjer sem iz svojega telesa in življenja odstranila se vseh negativnih in ne podpornih energij, misli, vzorcev, prepričanj, navad, programov … itd.

Iz svojega življenja sem odmaknila tudi vse težke začetne bolezni in težke situacije. Hvala Bogu, da sem z delom na sebi se že popolnoma pozdravila, kjer se sedaj tudi že pomlajujem 💖💖💖

Po poti osebnega razvoja pa sem dobila tudi močne energijske sposobnosti (kanaliziranje energij in modrosti iz univerzuma, prestop v druge dimenzije, delam energijske zaščite drugim ljudem, skozi mene teče zdravilna energija, imam modrosti kako lahko vsak sam sebe pozdravi in ostane za vedno zdrav oz. se že pomlajuje) …..

Zelo sem vesele, da je Bog določil in izbral mene, mi zaupal, da že lahko energijsko pomagam drugim ljudem. Ljudem, ki so v stiski ali pa ljudem, ki si želijo živeti nekaj več ali pa veliko več ….

Pri pomoči dam zelo velik poudarek tudi na poslovni poti …. da uspete, si dovolite, da sanjate in sanje tudi uresničite ….

  • Vem, da se še vedno določeni ljudje za štirimi stenami vedejo drugače, kot pa zunaj vrat pred drugimi (agresivno, da vas nadvladujejo, ustrahujejo).
  • Vem kaj vpliva na njih. Za to vam lahko pomagam!
  • Vem kako se rešiti tega nasilja. 
  • Vem, da se še vedno dogaja veliko psihičnega nasilja nad ženskami, moškimi in celo otroci. Pridite, da vam pomagam!
  • Vem, da se mnogi zaradi energijske NE MOČI in STRAHU ne upate spregovoriti in narediti korak naprej. Le pogumno – lahko mi zaupate!
  • Vem, da vas veliko išče pomoč pa je ne dobite, kot bi si želeli. Pridite!
  • Vem, da je veliko ljudi, ki si želite živeti in dati svojim otrokom srečno, zdravo, zadovoljno, svobodno … življenje in prihodnost.

Le takrat, ko poznaš vzrok, lahko vedno najdeš rešitev. 

Naučila sem se iz svojega življenja odstraniti vso nasilje in vse težke situacije. Ker pa poznam vzrok zakaj nastopijo težke situacije, poznam tudi rešitev. Vedite, da je najtežje voditi sebe in mnogo bolj enostavno druge.

Zato sem se odločila, da stojim ob strani in pomagam ljudem, ki vam je danes težko tako, kot je včasih bilo meni. Ljudem, ki se želite rešiti nasilja, zaživeti uspešno, harmonično življenje v miru in ravnovesju na vseh področjih. Partnerstvu, uspešni poslovni poti, zdravju, vzgoji otrok, komunikaciji in odnosi z vsemi.

Uspelo se mi je tudi reprogramirati v zelo, zelo zelo pozitivno močno, odločno, samozavestno, pogumno, potrpežljivo, hvaležno, ponižno, vztrajno … žensko, kjer točno vem kaj si želim. Vedno verjamem v svoje sanje, najdem pot in pridem do cilja. 

POLAGAM vam na SRCE zberite POGUM in mi PIŠITE.

Kaj se vam dogaja in kje bi želeli spremeniti svoje življenje?

Zagotovo najdemo skupno rešitev. ZAUPAJTE SEBI in MENI. Vse ostane samo med nami. Zapomnite si: >> Za strahom je pogum – za suženjstvom svoboda << 

Z ljubeznijo Martina Veseljko  💖💖💖

P.S: Lahko pa me pokličete na tel. št. 051 865 007. Z največjim veseljem pomagam. 

Kategorije: Članki