…. Z ZELO ZNANO OSEBO sva se pogovarjali, da bi prišla k meni na energijski življenjski trening.

Z namenom, ker si je želela, da bi vzpostavila z določeno osebo, ki ji je bila zelo pri srcu zelo lep odnos. Njuna čustvena povezava je bila mnogo močnejša, kot pri drugih ljudeh. Zato je bil tisti čas za to osebo, ki je bila cel popoldan z menoj zelo težko narediti samostojno korak naprej. Odločila se je in si dovolila, da ji pomagam.

NE BOSTE VERJELI ZGODIL se je ČUDEŽ. Še preden je prišla k meni na Energijski Življenjski Trening se je njun ODNOS POPOLNOMA SPREMENIL in UREDIL točno tako, kot si ga je ŽELELA. 

Smehhhh … Bil je petek, ko smo bili s to osebo že drugič skupaj po več ur. Ta dan sva si obe vzele čas, kar 6 ur. Zabavali sva se, se pogovarjali, smejali, govorili veliko o energiji, o modrostih, o energijskem znanju in pozitivne delovanju na mentalni in čustveni ravni …. skratka imeli sva se fantastično celih 6 ur.

Ko sva šli narazen se je isti dan srečala z osebo s katero si je želela vzpostaviti lep odnos. Za povrh pa se jima je med srečanjem, kar na enkrat vse zakompliciralo.

Ker je ta oseba, ki je bila cel popoldan z menoj imela v sebi močno pozitivno energijo, višjo, zavest, zavedanje in posledično moralo, lepo razpoloženje je kljub zakomplicirani situaciji pogovor in situacijo rešitve speljala popolnoma drugače, kot po navadi.

Po navadi je reagirala vedno burno v reakciji, z jezo in zamero do te osebe. Tokrat pa je reagirala popolnoma drugače. Mirno z nasmehom, zadovoljstvom in hvaležnostjo, da sta se srečali in skupaj reševali zapleteno situacijo

Ko sta s to osebo s katero je želela vzpostaviti lep odnos, skupaj reševali zakomplicirano situacijo se je oseba, ki je bila cel popoldan z menoj zabavala, smejala vendar tudi odgovorno sledila pri reševanju situacije.

Situacijo je videla popolnoma drugače, kot ponavadi in vse se ji je zdelo zabavno in smešno. Zato je tudi oseba s katero je želela vzpostaviti lep odnos bila pod močno pozitivno energijo in situacijo v trenutku tudi rešila.

Celo bila je toliko prijazna, da je osebi, ki je bila cel popoldan z menoj razložila kompletni postopek kako naslednjič, če bo potrebno to reši sama.

Na koncu situacije sta se še dolgo zelo lepo v miru pogovarjali. Ta oseba, ki je bila cel popoldan z menoj je bila zelo, zelo zadovoljna in navdušena nad situacijo. Naslednjič, ko sva prišli skupaj mi je takoj povedala celotno situacijo s popolnim enakim navdušenjem, kot ga je imela ob sebi tisti čas.  

ZA VEDNO SI BOM ZAPOMNILA NJENE BESEDE, ki so se glasile: >> Če gre z energijo res vse tako enostavno in gladko sem pa takoj za to, da treniram <<

Zanimivo danes točno ta oseba pri meni trenira. Ampak na drugih pozicijah, ker se ji je ta odnos avtomatično uredil. Vse, kar dela danes ta oseba, ki pri meni trenira za ta prečudovit odnos je samo to:

>> Da sama sebe kontrolira s kakšno energijo in besedami deluje iz sebe takrat, ko komunicira  s to osebo. <<

Res sta zgradili v trenutku ful lep odnos, kjer ga imata še danes tudi po več mesecih komuniciranja. 

TAKE ČUDEŽE v našem ŽIVLJENJU  dela ENERGIJA oz. JIH DELAMO mi, ko imamo V in OB sebi PRAVO močno pozitivno ENERGIJO, višjo zavest, zavedanje in moralo.

Višjo zavest, zavedanje in moralo pa dobimo samo takrat, ko dodajamo v našo telo močno pozitivno energijo. Zato je pogovor z osebo, ki ima močno pozitivno znanje, modrosti in energijo NUJEN. Zelo priporočljiva za dvigovanje energije v telesu pa je tudi  MEDITACIJA. Vljudno vabljeni in Dobrodošli. Še boljše pa je ……. KAJ MISLITE? 

To pa vam razkrijem samo v živo. Pokličite 051 865 007 

Prečudovit energijski rezultat, katerega je oseba dosegla pri meni še preden je bila stranka. Smehhh  🙂🙂🙂🙂🙂 Zato pa je danes stranka, ker je imela z menoj prečudovito energijsko izkušnjo.

Kako z lahkoto in čisto enostavno dobiš rezultat in izpolnjeno željo. Vse, kar je potrebno narediti je samo to: >> ENERGIJSKO PRAVILNO in POZITIVNO REAGIRATI, pa dobiš ZAGOTOVO vse, kar si ŽELIŠ. << Vljudno vabljeni in dobrodošli na trening tudi VI. Z ljubeznijo Martina Veseljko 💖💖💖💖💖

Kategorije: Članki