V   A   B   I   L   O

Vabiva vas na predstavitev – predavanja na temo:

  1. Zakaj SPREJETI v PODJETJE 6 URNI DELAVNIK? 

Gre za boljše delovne pogoje, ki zaposlenim omogočajo boljšo in lažjo organizacijo med zasebnim in službenim časom, ter večjo produktivnost in dobiček v podjetju.

Predava: Karmen Komel – Vodja finančno-kadrovske službe v podjetju Donar, ki si je prvo v Sloveniji drznilo narediti prehod na 6 urni delovnik.

  1. KAKO ostati na delovnem mestu popolnoma ZDRAV, VITALEN, imeti uravnoteženo KOMUNIKACIJO in harmonične ODNOSE z vsemi?

Gre za boljše zdravje, počutje in ravnovesje. Tako sam s seboj, kot z  zaposlenimi vključno tudi v zasebnem življenju.

Predava: Martina Veseljko – Ustanoviteljica in coach Praktičnega Energijskega Življenjskega treninga za Mentalno – Čustveno Stabilnost, Vitalnost in Uravnoteženost ter za Zdravo in Svobodno Telo in Duha.

KDAJ: 30.05.2020 – od 09.00 do 12.00

KJE: Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana; v prostorih Podjetja Donar d.o.o.

ZAKAJ: Da bi bili vsi srečni, zdravi, zadovoljni in bi živeli v izobilju vsega.

CENA: 90€

PROGRAM traja 3 ure: 

  • Predstavitev 6 urnega delovnika,
  • Odmor,
  • Predstavitev kako poskrbeti, da boste na delovnem mestu ostali ZDRAVI in VITALNI,
  • Odgovori na vprašanja in nagrade.

PRIJAVE: 051 865 007 Martina // Karmen 041 878 304

Email: ssvobodno.zivljenje@gmail.com                                                                                         karmen.komel@gmail.com

*Izobraževanje bo izvedeno v skladu s smernicami NIJZ. Osebe, ki kažejo znake obolenj, pa so vabljene na najino naslednjo delavnico*

Prednosti in cilji predavanja Karmen Komel:

V našem podjetju smo spoznali, da ljudje najbolje delajo, ko so zadovoljni in srečni. Praksa nam je pokazala, da so delavci s krajšim delovnim časom bolj produktivni. Zato, ker so bolj osredotočeni na delo, če imajo manj časa si znajo bolje določati prioritete, biti bolj zbrani in fokusirani za delo, se bolje organizirati … Zato, ker so motivirani s tem, da gredo lahko prej domov in delajo, kar si še dodatno želijo seveda za isto plačilo. Lažje poskrbijo in se organizirajo s svojimi otroci, partnerji. Imajo več prostega časa zase, kar je zelo pomembno za kvalitetno življenje in produktivnost ljudi. Skratka praktično je dokazano, da srečni in zadovoljni delavci so vedno bolj produktivni ne glede na težavnost dela. Uspeh, dobro počutje, lepi odnosi, hitri in kvalitetni cilji pa delavcem dajo še dodatno varnost in motivacijo za še večji zagon in novo produktivnost. Znanstveno je dokazano, da delavci, ki so na delovnem mestu srečni, zadovoljni, bolj sproščeni dobivajo tudi močnejše ideje, katere lahko podjetnik uporabi k večji produktivnosti in dobičku v podjetju.

Prednosti in cilji predavanja Martine Veseljko:

Zmanjšati in odpraviti posledice stresnega, napetega in hitrega tempa življenja, pridobiti in ohraniti notranji mir, obnoviti vitalnost in življenjsko energijo ter dobiti smernice kako se zaščititi pred stresnimi situacijami. Spoznavanje kako spoznati in odpraviti ne podporna prepričanja, navade, vzorce, blokade, ki nas zavirajo v življenju, da ne pridemo do kvalitetnega cilja tako v podjetju, kot doma. Spoznavanje kaj narediti, da reagirate samo svoje potenciale. Kako pomagati osebi na sproti sebe, da tudi ona reagira svoj potencial in pride v njegovem najkrajšem možnem času do hitrega in kvalitetnega cilja tako v podjetju, kot doma. Kako komunicirati z mehko, nežno, razumevajočo, pozitivno komunikacijo. S komunikacijo, ki kljub težavnemu delu ali reševanju problema ali izziva pomaga delavcu priti do sproščenosti delovanja ter kvalitetnega pozitivnega rezultata v njegovem najkrajšem možnem delovnem času. Kako komunicirati, da se vsi zaposleni počutijo pomembni k doprinosu podjetja, produktivni, koristni, varni. zadovoljni, srečni ….

Cilj kompletnega predavanja so:

Izboljšati kvaliteto dela, komunikacije in odnosov v podjetju, skrajšati časovno čas do končnega proizvoda ali storitve, povečati produktivnost, kvaliteto in dobiček v podjetju, zadovoljstvo in zdravje tako zaposlenih, kot delodajalcev, lažje prilagajanje in organizacija dela tako v poslovnem, kot v privatnem življenju ….

Toplo se priporočava, da delite vabilo med svoje prijatelje. V naprej sva vam neskončno hvaležne. Se že veseliva predavanja in srečanja z vami.

Karmen & Martina

 

Kategorije: Članki