Vedno sem imela z vsemi lepo komunikacijo in odnose. Nato pa je sledil šok. Vrsto let nazaj se mi je začelo življenje rušiti samo na partnerski poziciji. Prišla sva tako daleč, da nisva več znala normalno komunicirati. Postajala sem vedno bolj nervozna in živčna. Znal me je spraviti čisto ob pamet.

Komunikacija z drugimi mi je ostala nekaj časa na nek način na istem nivoju, kot na začetku. Na, kar sem enega lepega dne spoznala, da mi gre na živce že vse. Tudi tisti ljudje, ki mi niso nič krivi za moje tisto časne težave.

Na tečaju Numerologije sem spoznala, da moje življenje ni več  normalno in da me to vodi v smrt. Nato sem si enega lepega dne rekla: >> Martina STOP – ne greš se več tega!

Ker sva v partnerstvu vztrajala vsak pri svojin izhodiščih, kjer ni nihče več popuščal je bilo vsaki dan samo še bolj grozno. Dokler nisem skoraj umrla nasilne smrti.

Kmalu po tem dogodku sem odšla v krizni center in kasneje varno hišo. S težkim srcem, ker sem bila vodena in prisiljena pustiti mladoletno hčerko pri očetu. Če je ne bi pustila in odšla, bi jo vzeli in dali v rejo drugi družini. To pa si nikakor nisem želela – zato sem odšla. Vsa ranjena sem začela pridno delati na sebi korak za korakom, se spoznavati, poslušati, slišati, razumevati sebe in kasneje še druge …itd.

Ko pa sem začela spoznavati energije, se mi je odprl NOV REALNI SVET. Spoznala sem, da sem živela v iluziji. Verjela sem in se tudi zelo trudila in delala na tem, da pa bi bilo enkrat res boljše za vse – še posebno za otroka. A žal je bila to samo moja močna želja in iluzija. Kajti bilo je vsaki dan samo še slabše.

Na tečaju numerologije pa sem spoznala, da je bistvo življenja to, da moram vedno energijsko kontrolirati samo sebe:

 • Kakšno energijo imam v sebi in kakšno oddajam v svet.
 • Kaj je v meni negativna in pozitivna energija? (Obstajajo negativni in pozitivni občutki, misli, govorjenje, delovanje, prepričanje, emocije, čustva, vrednote, vzorce ali programe). Vse skupaj pa to predstavlja samo energijo.
 • Če reagiram s pozitivnimi misli …itd. je od zadaj pozitivna energija. Če z negativnimi misli …itd. je od zadaj negativna energija. To je dejstvo, ker je vse v nas in okrog nas samo energija.
 • Kaj v meni povzroča, da se mi aktivirajo negativna, čustva, emocije, občutki, kje imam prepričanja, ki me vodijo v negativno smer …itd.?
 • Kje se v meni nahaja negativna in kje pozitivna energija. (v umu, emocijah, čustvih, občutkih)
 • Ko sem bistveno drugače začela stvari v meni ločiti – kaj je kaj, se poslušati, slišati, razumevati, sprejemati sebe in druge sem začela tudi bistveno drugače misliti o sebi in drugih. Začela sem razumevati zakaj se mi dogaja situacije, kot se mi dogajajo, zakaj se vrtim ves čas v istem krogu in kje moram narediti drugače, da zadevo obrnem v pozitivno smer.
 • Začela sem drugače komunicirati, Gledati življenje vedno s pozitivnega zornega kota (ne glede koliko je bila težka situacija in kdo je bil vpleten v njo) …itd.

Spoznala sem, da so med ljudmi toksične komunikacije in odnosi iz naslednjih razlogov. Ne razumevanja sebe in drugih. Iz ne znanj:

 • Kaj se nam ob določenih trenutkih, ko nam nekaj ne gre ali pa je vse drugače od pričakovanega znotraj nas dogaja.
 • Kaj imate znotraj sebe negativnega in kaj pozitivnega.
 • Nujno je potrebno ozavestiti kdaj reagirate do sebe in drugih z negativnimi energijami, ki so: negativne vrednote, misli, govorjenje, delovanje, občutki, prepričanja, navade, vzorci in programi, ki ste si jih nabrali zaradi energijskega neznanja in ne moči iz okolice in od staršev.
 • Kako ob trenutkih, ko je vse drugače, kot ste si mislili, da bo  kontrolirati energijsko sebe – svoj um, emocije, čustva, vzorce, občutke, navade in programe.
 • Nujno se je potrebno reprogramirati v energijsko pozitivno močno in odločno osebnost. Z namenom, da vedno reagirate do sebe in drugih samo s pozitivno energijo. To so: Pozitivne vrednote, misli, govorjenje, delovanje, prepričanja, občutki, navade, vzorci in programi katere pridobimo po poti osebnega dela in razvoja na sebi.
 • Nujno je potrebno vsem tudi meni v svojem telesu dnevno dvigovati pozitivno energijo, nivo, zavesti, zavedanja in morale. Z namenom, da si res obrnemo tudi praktično vsi še bolj življenje v pozitivno smer in tam tudi ostanemo.

Imam sposobnosti da danes med pogovorom točno razumem sebe in osebo, ki jo imam na sproti. Točno vem kje sem šibka jaz in kje je ona. Kako dati šibkost stran in dvigniti pozitivno moč. Kaj v določenem trenutku oseba, ki z menoj komunicira najbolj potrebuje. In točno to ji dam.

Primer! Mogoče :

 • Je osebo, ki z mano komunicira samo strah, ki ga je nadvladoval. Ki ga vodi v negativno smer zato ga je nujno potrebno odstraniti. Ta čas mu dam pogum in pozitivno moč.
 • Je oseba v dvomu in rabi samo neko potrditev, da postane nazaj sigurna in pozitivna.
 • Je prijel samo kakšen svoj težak negativni občutek, ki ga tisti čas nadvladuje in ga vodi v negativno smer. Ker je ta občutek močnejši od njega, da  ne more razumsko komunicirati. (Primer: Recimo občutek, da se nekdo dela norca iz vas pa se ne. Vi pa ga zato napadete).
 • Je aktivirala oseba nasproti mene občutek krivde in pade v paniko. Taki osebi pokažem kaj naredi, da ima vedno čisto vest in je mirna.
 • Je v sebi aktivira močan program, da verjame samo sebi, da ima vedno prav samo ona, je trda, težka, vztrajna pri nepravem prepričanju …itd. Takrat v sebi aktivira nadutost in panični strah, da ga bodo vsi prinesli okrog – pa čeprav to ni res vidi in je prepričana, da je tako. To osebo tisti čas po klopi močna negativna energija zato vidi vse negativno. Taki osebi pokažem njegov program in kako situacija pogleda s pozitivnega zornega kota popolnoma drugače, kot vidi ona – seveda samo v primeru, če je res tako.

Nato pa ji skozi treninge, ki jih imam organizirane za vas pokažem, kako sama pride do poguma, samozavesti, pozitivne moči …itd., kako vse pozitivno dobi in seveda tudi obdrži. 

Ko sem spremenila:

 • da med pogovorom z drugimi več ne delujem iz svojega uma, občutkov in svojih zgodbic, (ker jih ne delam več) sem spoznala koliko je na koncu komunikacije odnos še mnogo bolj kvalitet.
 • Delujem pa tako, da osebo sprašujem, jo dobro poslušam, slišim dokler je točno ne razumem kaj mi želi povedati.
 • Ko pa sta med komunikacijo še posebno v partnerstvu dva sposobna biti vedno v popolnem miru in zbrana – ne glede kaj se jima dogaja in se samo razumsko pogovarjata pa je prečudovit zaključek. Nama je na trenutke to uspelo! 

To je: NAJMOČNEJŠI KLJUČ DO KVALITETNEGA ODNOSA in VEDNO POZITIVNE KOMUNIKACIJE. To je bistvo katerega morate vsi doseči. Veste kako? Če ne pridite na individualne pogovore po odgovore. VERJAMEM, da vas že močno zanima kako to doseči?

Zato vljudno VABLJENI in DOBRODOŠLI!

KJE SEM DOBILA VSO TO MOČNO ZNANJE in POZITIVNO MOČ?

Ogromno znanja sem dobila v praktičnem mojem življenju. Skozi moje težke življenjske izkušnje in situacije, ki so se mi zakomplicirale.

Dodatno pa sem še naredila izobraževalni program 220 ur osnovne in družinske mediacije, kjer je ravno poudarjeno znanje o komunikaciji in odnosih z vsemi.

Skozi svoje življenjske izkušnje sem se naučila:

 • Kako ljudi, ki vpijejo na mene ugasnem, da nehajo vpiti.
 • Kako ljudi, ki hočejo energijsko vplivati name in me negativno z manipulirati, ugasnem. Jih pripeljem do razumskega pogovora. Vodim jim, da spoznajo svoj težek program negativne manipulacije. Pokažem jim kako svojo negativno manipulacijo ugasnejo za vedno in za živijo SVOBODNO.
 • Kako dobiti pri takih ljudeh spoštovanje.
 • Kako pripeljati osebo do tega, (da kljub temu, da se mu zaradi njegove težke situacije med pogovorom dviguje jeza, strah, dvom..itd), da se umiri, ostane zbrana in se v miru pogovarja naprej. TO JE KLJUČ LEPE KOMUNIKACIJE in ODNOSOV z vsemi, ki so sposobni to doseči. In še in še in še bi lahko naštevala, ampak vse več samo v živo.

ZAGOTOVO VAS že zelo, zelo, zelo ZANIMA kaj MORATE NAREDITI DRUGAČE in kaj SPREMENITI, da tudi VI to USPET in dobite svoj NAJMOČNEJŠI KLJUČ do lepe pozitivne, harmonične energije, komunikacije, odnosov ter SVOBODE v DUŠI in TELESU.

Kliknite me pa vam povem !

Z Ljubeznijo Martina Veseljko 😇😇😇

Kategorije: Članki