To je vsebina, ki sem jo poslala na spletno stran Klepet ob kavi. Vezano je na 3. oddajo in je na razpolago na spletni Strani Klepet ob Kavi. Povezavo dodam takoj, ko jo prejmem.

Vsebina bo na razpolago dne 08.01.2020 na dan predvajanje oddaje na spletni strani Klepet ob kavi. 

Pozitivno manifestiranje in vizualiziranje!

Mogoče malo kruto vendar resnično. Vsi si vsaki dan manifestiramo in vizualiziramo naše življenje. Zdaj pa bodimo iskreni do sebe. Iskreno poglejte vsak pri sebi! Ali si ga manifestirate in vizualizirate v pozitivno ali v negativno smer. Ali mešano! Ali več v pozitivno ali več v negativno smer. Kreatorji svojega življenja smo vedno samo mi. Nihče drug nam ni kriv za naše težave, probleme seveda, če jih imate. Ampak smo za vse težave, probleme in izzive odgovorni samo mi naše misli, govorjenje in delovanje. V življenju dobimo točno, kar nas pripada po USODI in KARMI. A o tem malo  kasneje. 

Zakaj pridejo v naše življenje težave, problemi ali lekcije?

Vsi smo še nekje šibki mentalno ali čustveno. V energijskem neravnovesju. Kjer nam to energijsko neravnovesje dela težave ali probleme. Če pa težave ali probleme ne rešujemo sproti, se sproti ne naučimo, kar nas hočejo naučiti pa skozi čas dobimo lekcijo. Večina od nas se nam je točno to zgodilo. Da smo imeli, zaradi ne znanja naših staršev, našega energijskega ne ravnovesja, ne moči, ne znanja, in negativnega delovanja na ne zavedni ravni, kar nekaj LEKCIJ.

Ne sodite svojih staršev, da ne boste sojeni od vaših otrok. Naši starši niso imeli toliko predavanj in možnosti se učiti, kot se imamo danes to mi. Naši starši so nam dali vse, kar so imeli sami in so bili ali so najboljši starši.

Zato smo danes mi tisti, da SPREJMEMO ODLOČITEV in se naučimo vse to, kar nas niso naučili in nam dali starši. Da se naučimo voditi iz sebe, sebe samo po pozitivni poti življenja. Zakaj? Zato, ker vsi danes vodimo svoje OTROKE, nekateri v podjetjih še svoje ZAPOSLENE. Če vi sebe ne znate voditi po pozitivni poti življenja se mi postavlja eno vprašanje! Kako boste v pozitivno smer vodili svoje OTROKE ali celo DELAVCE? Se zavedate tega!

Predlagam vam, da vsi primemo odgovornost za svoje življenje v svoje roke. Se zavestno učimo iz svojih napak in napak naših prednikov. Jih dnevno spoznavamo, popravljamo in dokončno popravimo. Kajti danes smo mi tisti, ki čistimo svojo karmo in karmo naše genetike. Če je ne bomo očistili mi, jo bodo ŽAL MORALI očistiti naši OTROCI.

Zato vam polagam na srce, če nočete reševati težave, probleme zaradi sebe, to naredite zaradi vaših otrok, ker vas nujno potrebujejo. Z namenom, da se zaključi krog težav, problemov in pridemo mi in naši otroci samo na pozicijo, kjer v svojem življenju  rešujejo SAMO IZZIVE. Izzive zakaj smo/so prišli na svet in kaj je naše/njihovo poslanstvo.

Verjamem, da si vsi želite, da bi vaši otroci živeli veliko bolje, kot vi. To ne pomeni, da se ne skrijemo, ker smo nekje šibki. Ampak pomeni: Da je nujno potrebno za razvoj, da najdete osebo, ki vam bo pomagala spoznati in najti kje ste šibki, zakaj se vam situacije ponavljajo, kot se vam, če se vam ..itd. Da raziščete, se naučite kako to šibkost odstranite oz. kako se ojačate in postanete pozitivno energijsko močni, v ravnovesju, svobodi in za živite v izobilju vsega. Najbolj je pomembno, da si dovolite, da vam lahko pomagam v kolikor me začutite in si to res želite. Veliko več o tem bom govorila v 4 oddaji, ki bo predvajana 17.03.2020. Vljudno vabljeni in dobrodošli ob poslušanju 4. oddaje. Bodimo vzor svojim otrokom in vzemite odgovornost v svoje roke tudi vi. Začnite pridno delati na osebnem razvoju in začnite reševati takoj zdaj svoje probleme, težave ali izzive.

Kaj je osebni razvoj? Osebi razvoje je spoznavanje, učenje ter reševanje težav, problemov ali izzivov. Kjer po poti od točke A do točke B dobivamo močno znanje, modrosti, novo močno pozitivno moč, energijo, visoko zavest, zavedanje, moralo, brezpogojno ne sebično ljubezen, samopodobo, mir, samozavest, spoštovanje, pogum, vero v sebe in cilje, sigurnost, samozavest, ambicioznost, vztrajnost, znanje da reagiramo vedno s čisto vestjo, pozitivnimi vrednotami, čustvi, miselnostjo, govorjenjem, delovanjem, potrpežljivo, hvaležno …itd. Za nagrado dela na sebi pa dobimo vse duhovne in materialne dobrine, kar si jih želimo. Posledično tudi denar, kar je nekaj najboljšega. Saj nam denar po drugi strani daje in omogoči še bolj kvalitetno življenje. 

Dajmo svojim otrokom mnogo močnejšo popotnico, kot smo jo od svojih staršev prejeli mi. Več o mojih spoznavah in kaj s tem pridobite vi, kot bralci/ke ali stranke si lahko preberete na tej povezavi:

ZADNJE SPOZNAVE V LETU 2019 …. kje in zakaj še nimam rezultata, kje se mi dnevno dogajajo ČUDEŽI, na kratko kaj sem se naučila – dosegla in kaj s tem znanjem pridobite vi.

Kje sem dobila vsa ta močna znanja in zakaj jih delim pa si na kratko preberite tukaj: 

KAJ je MOJE POSLANSTVO in ZAKAJ to ZNANJE DELIM NAPREJ?

Zakaj bi reševali privatne in poslovne težave, probleme in izzive?

Reševanje privatnih in poslovnih težav, problemov in izzivov je prevzemanje odgovornosti za svoje življenje. Vsi smo dobili ob rojstvu svojo USODO. Usoda je učni načrt našega življenja. Zapomnite si kreatorji svojega življenja smo vedno samo mi. Naše misli, besede, govorjenje in delovanje. To, kar danes mislimo, govorimo in delamo se nam odraža v naši prihodnosti. PAZITE na to!

Naše življenje je odvisno samo od našega reagiranja. Verjemite mi, da usodo se da tudi spremeniti. Sama sem jo neštetokrat krat spremenila. Odvisno kako sem se odločila in reagirala dani trenutek v dani situaciji. Tako pa se mi je odvijala usoda. Vsi smo prišli na svet z namenom, da se naučimo, kar se nismo naučili v preteklem življenju. Da spoznamo kaj je naš namen in ta namen res živimo.

Samo en mali namig. Več izzivov, kot jih v življenju rešimo bolj smo v sebi notranjo pozitivno močni, modri in bogati. Ker sem vse svoje težave, že rešila in da mi ni v življenju dolgčas sprejmem vse izzive v življenju, ki potrkajo na moja vrata. Izzive, da pomagam vsem ljudem tega sveta z mojo podporo, mogoče celo z idejami rešiti vse vaše težave, probleme ali izzive.

Z namenom, da z vsem tem znanjem, modrostmi pridobite tudi vi močno pozitivno moč in življenje. Da to močno pozitivno moč, modrosti prenesete na vaše OTROKE in najdražje. Da za živite v nivoju, kjer vam gre vse enostavno in gladko. Kjer ste popolnoma zdravi oz. se že pomlajujete. Kjer živite v zdravi komunikaciji in odnosu z vsemi. V prečudovitem partnerstvu in poslovni poti. Svobodni in v izobilju vsega. Iz izkušnje vam povem, da z mojo pomočjo ZAGOTOVO to dosežete.

Pomembno je še: >> Da se naučite kako dnevno naravno delovati. Nekaj malega o tem kako dnevno naravno delovati pa si lahko preberete tukaj:

ZADNJE SPOZNAVE V LETU 2019 …. kje in zakaj še nimam rezultata, kje se mi dnevno dogajajo ČUDEŽI, na kratko kaj sem se naučila – dosegla in kaj s tem znanjem pridobite vi.

Za vse več pa me lahko pokličete 051 865 007. Z največjim veseljem vam pomagam narediti velik korak naprej v še bolj pozitivno prihodnost. Vljudno vabljeni in dobrodošli.

Ko dosežemo to, da vsi naravno delujemo vsako sekundo svojega življenja v sožitju samo s pozitivnim univerzumom pa si bomo zagotovo vsi dnevno pozitivno manifestirali in vizualizirali svoje življenje.

Z Ljubeznijo Martina Veseljko 💖💖💖💖💖

Kategorije: Članki